Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα παιδες, εχω την go pro 7 black Και εχω βγαλει καμια 30αρα βιντεο σε 2Κ τα πιο πολλα με 60fps και hevc κωδικοποιηση. Πηγα να τα ριξω στα προγραμματα της go pro, το quick και το go pro studio και δεν γινονται καν import, απο ο,τι διαβασα δεν υποστηριζουν hevc.. Υπαρχει κανα free προγραμμα να τα κοψω/ραψω και να προσθεσω ηχο? δε θελω παπαδες, κατι απλο αλλα να μην χαλαει ποιοτητα και να μπορει να τα διαχειριστει ή να τα μετατρεψω σε h.264 να τελειωνω? Γιατι αυτο προτεινει η gopro.. (καταντια). Επισης για converter καμια προταση? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Για επεξεργασία δεν ξέρω· για μετατροπή σε h264 όμως, επειδή το κάνω σχετικά συχνά, μπορώ να σου συστήσω το XMedia Recode που χρησιμοποιώ. Επίσης και το Handbrake είναι μια καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Το δεύτερο το προτείνει και η gopro, έχει link δηλαδή αλλά χάθηκα στις ρυθμίσεις, μιας και δε με πάει σε ίδια ανάλυση. Θα ήθελα τουλάχιστον η μετατροπή να γίνεται με ένα κλικ από 2κ 60fps πχ στο ίδιο, όχι να μου το ρίχνει και να ψάχνω μα βρω άκρη. Εν τω μεταξύ έβαλα ένα βίντεο για μετατροπή και θέλει 2 ώρες..6 λεπτά βίντεο.. Καλά κρασιά δηλαδή. Γιαυτό σκέφτομαι μην τυχόν υπάρχει κάτι για απευθείας επεξεργασία.. Αλλιώς βλέπω να τα πετάω και να γράφω σε 264.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε Αλλιώς βλέπω να τα πετάω και να γράφω σε 264.. Αυτό να κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό να κάνεις. Εντάξει αυτή είναι η εύκολη λύση αλλά μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα 25 βίντεο που έχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Το είπες και μόνος σου πριν 3 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε για μετατροπή και θέλει 2 ώρες..6 λεπτά βίντεο Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σου είναι αργός. Ή θα βρεις άλλον υπολογιστή ποιο γρήγορο (αν έχει καλή vga θα τα πετάξει γρήγορα) ή θα περιμένεις να τελειώσει η μετατροπή. Ακόμα και να έβρισκες ένα πρόγραμμα για να τα επεξεργαστείς θα σου έσπαζε τα νεύρα και στο τέλος πάλι μετατροπή θα κάνεις γιατί τα hevc δεν είναι ευρέως διαδεδομένα αρχεία. Μπορείς να κατεβάσεις την ανάλυση σε fullhd 1920x1080 για να τελειώσει την μετατροπή πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Το είπες και μόνος σου πριν Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σου είναι αργός. Ή θα βρεις άλλον υπολογιστή ποιο γρήγορο (αν έχει καλή vga θα τα πετάξει γρήγορα) ή θα περιμένεις να τελειώσει η μετατροπή. Ακόμα και να έβρισκες ένα πρόγραμμα για να τα επεξεργαστείς θα σου έσπαζε τα νεύρα και στο τέλος πάλι μετατροπή θα κάνεις γιατί τα hevc δεν είναι ευρέως διαδεδομένα αρχεία. Μπορείς να κατεβάσεις την ανάλυση σε fullhd 1920x1080 για να τελειώσει την μετατροπή πιο γρήγορα. Έχω I7 6ετιας 16gb ram και 6850 2gb vga.. Αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετά για τέτοιες μετατροπές.. Παρόλα αυτά από το να κάνω 2 ώρες μετατροπή και άλλες 2 render προτιμώ να κάνω κατευθείαν επεξεργασία όπως έκανα μέχρι τώρα ώστε με ένα render να τελειώνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Με αυτά τα specs μου φαίνεται περίεργο να θέλει τόσο χρόνο για μετατροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, micos000 είπε Με αυτά τα specs μου φαίνεται περίεργο να θέλει τόσο χρόνο για μετατροπή. τι να σου πω, ετσι ελεγε οταν ξεκνησε και δεν εκατσα να δω αν εκανε 2 ωρες οντως, πηγα μετα απο 2-3 ωρες και ειχε τελειωσει, αλλα ειναι βλακεια να θελει τοσο. θα προτιμουσα να μπορω να κανω επεξεργασια στο hevc, ενα κοψιμο - ραψιμο θελω και να ριξω μια μουσικη ή κανα slow motion το πολυ πολυ..αλλα δεν το βλεπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Nikolas7_7 said: Καλημερα παιδες, εχω την go pro 7 black Και εχω βγαλει καμια 30αρα βιντεο σε 2Κ τα πιο πολλα με 60fps και hevc κωδικοποιηση. Πηγα να τα ριξω στα προγραμματα της go pro, το quick και το go pro studio και δεν γινονται καν import, απο ο,τι διαβασα δεν υποστηριζουν hevc.. Υπαρχει κανα free προγραμμα να τα κοψω/ραψω και να προσθεσω ηχο? δε θελω παπαδες, κατι απλο αλλα να μην χαλαει ποιοτητα και να μπορει να τα διαχειριστει ή να τα μετατρεψω σε h.264 να τελειωνω? Γιατι αυτο προτεινει η gopro.. (καταντια). Επισης για converter καμια προταση? Ευχαριστω Αν το limitation που λέει εδώ είναι μόνο το "30 μέρες", κατέβασε το trial, κάνε τη δουλειά με τα υπάρχοντα video και από 'δω και πέρα, τράβα h264 ή αγόρασέ το. http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/tvmw6_spec.html Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αν το limitation που λέει εδώ είναι μόνο το "30 μέρες", κατέβασε το trial, κάνε τη δουλειά με τα υπάρχοντα video και από 'δω και πέρα, τράβα h264 ή αγόρασέ το. http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/tvmw6_spec.html Ωραίος.. Μάλλον αυτό θα κάνω. Βέβαια τώρα που έκατσα από πάνω από ένα έκανε 20 λεπτά αλλά ένα άλλο που το έκανα με άλλες ρυθμίσεις ενώ έκανε 10 λεπτά το έφτασε 15gb.. Ισως τα μετατρέψω λοιπόν όλα με το handbrake και τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι αλλάζοντας ρυθμίσεις θα πάρεις και διαφορετικά μεγέθη και χρόνους. Για να στο βγάλει 15gb μάλλον το έκανες ασυμπίεστο ή σε κάποιο loseless format. Είναι βέβαια και αυτό μια λύση για να μην χάσεις από τις πολλές κωδικοποιήσεις. Αν δηλαδή έχεις άφθονο χώρο να τα κάνεις lossless ή low compression, να τα επεξεργαστείς και μετά να τα συμπιέσεις στην τελική τους μορφή. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Εννοείται ότι αλλάζοντας ρυθμίσεις θα πάρεις και διαφορετικά μεγέθη και χρόνους. Για να στο βγάλει 15gb μάλλον το έκανες ασυμπίεστο ή σε κάποιο loseless format. Είναι βέβαια και αυτό μια λύση για να μην χάσεις από τις πολλές κωδικοποιήσεις. Αν δηλαδή έχεις άφθονο χώρο να τα κάνεις lossless ή low compression, να τα επεξεργαστείς και μετά να τα συμπιέσεις στην τελική τους μορφή. Το θέμα είναι ότι έκανε μόνο 10 λεπτά που μου κάνει εντύπωση.. Επειδή έχω την κόρη άρρωστη και την γυναίκα ετοιμογεννη θα ασχοληθώ μες την εβδομάδα πάλι, πάει η μέρα δυστυχώς. Σας ευχαριστώ πολύ Παίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά για 6λεπτο βίντεο; Αυτό είναι αποδεκτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ενταξει hevc είναι. Μην περιμένεις επιδόσεις σε μετατροπές ακόμα και σε ι7 τελευταίας γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα