drapanakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Πηγα να αλλαξω τροφοδοτικο που χαλασε, αλλα εχει λιωσει μεσα και εμεινε το ενα πιν. Δε βγαινει με τιποτα. Παιρνει γιατρεια ;
odystam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό είναι το τετραπινο του επεξεργαστή? Αν ασχολείσαι με ηλεκτρονικά μπορείς να βρεις ενα παρόμοιο τετραπινο socket και να το αντικαταστήσεις αλλά θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιο μαγαζί που ξέρουν καλύτερα. 2
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, odystam είπε Αυτό είναι το τετραπινο του επεξεργαστή? Αν ασχολείσαι με ηλεκτρονικά μπορείς να βρεις ενα παρόμοιο τετραπινο socket και να το αντικαταστήσεις αλλά θα σου πρότεινα να το πας σε κάποιο μαγαζί που ξέρουν καλύτερα. Αυτό μεν να κάνεις ΑΛΛΑ... Αν ξέρεις να σχοληθείς ή αν έχεις κάποιον φίλο που να μπορεί να στο φτιάξει (κέρασε τον έναν καφέ/σουβλάκι κλπ) ναι. Αν είναι να το πας σε κατάστημα και η μητρική είναι 8-10ετίας ίσως να μην αξίζει το κόστος επισκευής. 1
drapanakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω για τη συμβουλη. Αν μπορω να το κανω μονος μου,οκ. Αλλιως δεν αξιζει να δωσω χρηματα για επισκευη. Ειναι πολυ παλιος ο υπολογιστης.
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Με ΠΡΟΣΟΧΗ ότι κάνεις όμως, ρεύμα είναι αυτό. 2
drapanakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Εχει κανα βιντεο η οδηγιες επισκευης καπου ; δεν εχω γνωση.
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, drapanakis είπε Εχει κανα βιντεο η οδηγιες επισκευης καπου ; δεν εχω γνωση. Αυτό χρειάζεται κολλητήρι και ειδικό εργαλείο για να αφαιρέσεις το παλιό καλάι, αν δεν τα έχεις αυτα ΚΑΙ δεν ξέρεις δώστω καλύτερα σε κάποιον ηλεκτρονικό. 1
odystam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αφού απ ότι φαίνεται δε γνωρίζεις απο αυτά ρώτα σε κάνα-δυο μαγαζιά της γειτονιάς πόσο θα σου πάρουν για να το φτιάξουν ή πες σε κάποιον γνωστό που ξέρει. Δεν ανάγκη να το πας σε μαγαζί υπολογιστώ πάντως. Μπορείς να βρεις το ανταλλακτικό (αυτό το πλαστικό που εχει καεί) και να το δώσεις σε κάποιον ηλεκτρολόγο να στο κολλήσει. 1
odystam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αααα ε τότε αν σου πουν πάνω απο 10€ άστο. Αν είσαι απο Αθήνα έχω μια μητρικη με cpu Pentium 4 που δε χρειάζομαι, μπορώ να στη δώσω. 4
drapanakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Χανια ειμαι. Θα αλλαξω μαλλον ολο το πακετο. 1
kostas_anes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, dpolal είπε Αυτό χρειάζεται κολλητήρι και ειδικό εργαλείο για να αφαιρέσεις το παλιό καλάι, αν δεν τα έχεις αυτα ΚΑΙ δεν ξέρεις δώστω καλύτερα σε κάποιον ηλεκτρονικό. Η πενσα και το τραβας. Βασικα αν δεν εχεις, απλως ριχνεις εξτρα καλαι απο πανω ετσι ωστε να καλυπτει ολες τις κολλησεις και μετα τραβας. Τεσταρισμενο. 12 ώρες πριν, drapanakis είπε Pentium 4 Pentium 4 εχει και το 775 αλλα και το 478. Ποιο απο τα δυο εχεις? Να στο κανω πιο ευκολο αν δεν ξερεις. Αν ο επεξεργαστης εχει πινακια, ειναι 478. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα