mumra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καληέρα.Εχει κανείς ιδεα από την lenovo thinkvision s27i-10. Υπάρχει τώρα σε προσφορά στα 126.Αξίζει λέτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, mumra είπε Καληέρα.Εχει κανείς ιδεα από την lenovo thinkvision s27i-10. Υπάρχει τώρα σε προσφορά στα 126.Αξίζει λέτε? ips σ αυτα τα λεφτα καταλαβαινεις οτι δεν θα ναι "γρηγορο" πανελ (δεν εννοω τα Hz) , που σημαινει το "blur" θα ναι μεγαλο σε παιχνιδια. οποτε εξαρταται τι χρηση το θες και με τι συστημα. δηλαδη αμα εχεις ενα budget συστημα για ταινιες και βασικα παιχνιδια, τοτε ειναι οκ . αμα εχεις καλο συστημα για παιχνιδια τοτε πραγματικα ειναι κριμα να παρεις αυτην την οθονη. εχω της lg μια που ειναι αναλογη (λιγο καλυτερη?) και περα απο strategy παιχνιδια και τα βιντεο το "αργο" πανελ χαλαει την εμπειρια
mumra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ips σ αυτα τα λεφτα καταλαβαινεις οτι δεν θα ναι "γρηγορο" πανελ (δεν εννοω τα Hz) , που σημαινει το "blur" θα ναι μεγαλο σε παιχνιδια. οποτε εξαρταται τι χρηση το θες και με τι συστημα. δηλαδη αμα εχεις ενα budget συστημα για ταινιες και βασικα παιχνιδια, τοτε ειναι οκ . αμα εχεις καλο συστημα για παιχνιδια τοτε πραγματικα ειναι κριμα να παρεις αυτην την οθονη. εχω της lg μια που ειναι αναλογη (λιγο καλυτερη?) και περα απο strategy παιχνιδια και τα βιντεο το "αργο" πανελ χαλαει την εμπειρια Ευχαριστω.εχω ένα ryzen 5,1600, gtx 1050ti, 16 gb ram.,παιχνίδια δεν παίζω καθόλου.ειναι για χρήση auto cad.2d βασικά.να προσθέσω οτι είχα την dell u2414 και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.την έδωσα.με κούρασε πολυ το πάνελ της. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από mumra
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, mumra είπε Ευχαριστω.εχω ένα ryzen 5,1600, gtx 1050ti, 16 gb ram.,παιχνίδια δεν παίζω καθόλου.ειναι για χρήση auto cad.2d βασικά.να προσθέσω οτι είχα την dell u2414 και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.την έδωσα.με κούρασε πολυ το πάνελ της. αμα εχει καλα χρωματα (δεν ξερω να σου πω) τοτε πιστευω θα σαι ευχαριστημενος. ωπα τωρα ειδα την αλλη οθονη. σε κουρασε στο autocad?
mumra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε αμα εχει καλα χρωματα (δεν ξερω να σου πω) τοτε πιστευω θα σαι ευχαριστημενος. ωπα τωρα ειδα την αλλη οθονη. σε κουρασε στο autocad? με κουραζε γενικα.δεν με βολεψαν τα χρωματα της καθολου.ουτε με ρυθμισεις που προσπαθησα.τι να πω.ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα