Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, klx652 είπε

αμα μαθεις σε dell ultrasharp δυσκολευεσαι να πατησεις το κλικ να την αγορασεις.. u2312hm εχω

Eσύ ειδικά δεν πας πουθενά.

Eκτός και αν ψάχνεις 2η οικονομική οθόνη με καλούτσικα χαρακτηριστικά. 

Σε κάθε περίπτωση την u2312hm την κρατάς. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, lionheart75 said:

Eσύ ειδικά δεν πας πουθενά. :) 

θελει μεγαλυτερο κεφαλαιο να την αντικαταστησεις..απλα με τρωει η τσεπη μου που ειναι φτηνη..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Για χρήση office και σχέδια (κυκλωματικά) τι θα λέγατε; Να μην κουράζει τα μάτια θα ήθελα. 

Μια χαρά θα είναι 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, klx652 είπε

θελει μεγαλυτερο κεφαλαιο να την αντικαταστησεις..απλα με τρωει η τσεπη μου που ειναι φτηνη..

Αν χρειάζεσαι δεύτερο μόνιτορ εννοείται την χτυπάς την lenovo. Για αντικαταστάτη όμως της u2312hm σε καμία περίπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

παρελαβα και γω πριν λιγες ωρες, αριστη για τα χρηματα της! αντικατεστησε μια 23αρα phillips

Ωραια μικρα bezel, ασχετα που ξεκιναει μισο ποντο μεσα η οθονη, σου δινει το αισθημα οτι δεν υπαρχει αυτο το "κενο"

Η αναλυση ειναι κομπλε, δεν φαινεται να pixeλιαζει ή κατι τετοιο για τις ιντσες της. Μου εβγαλε και  επιλογη 75hz και στα windows και στα games. 

Για τα 125 ευρω  μην το σκεφτεστε καν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση κι από μένα :

Ένα πρόβλημα που έχω πετύχει σε φτηνά IPS panels είναι εμφανείς κάθετες γραμμές, όπως περιγράφεται εδώ , η συγκεκριμένη πάσχει από κάτι τέτοιο;

π.χ. μια LG 24MK600M-B 24" που αγοράστηκε πρόσφατα τις έχει, και είναι λίγο εκνευριστικό.

Κάτι τέτοιο δηλαδή:

4ad47d77_X2.jpeg

Επεξ/σία από mpas0u
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, klx652 είπε

αμα μαθεις σε dell ultrasharp δυσκολευεσαι να πατησεις το κλικ να την αγορασεις.. u2312hm εχω

Ωραία οθόνη με βάση που ρυθμίζεται στο ύψος.Δεν έχει Hdmi;

1 ώρα πριν, mpas0u είπε

Ένα πρόβλημα που έχω πετύχει σε φτηνά IPS panels είναι εμφανείς κάθετες γραμμές, όπως περιγράφεται εδώ , η συγκεκριμένη πάσχει από κάτι τέτοιο;

π.χ. μια LG 24MK600M-B 24" που αγοράστηκε πρόσφατα τις έχει, και είναι λίγο εκνευριστικό.

Κάτι τέτοιο δηλαδή:

4ad47d77_X2.jpeg

Εμένα μου είχε εμφανίσει 1 LG  TV-Monitor στο κάτω μέρος άσπρα στίγματα σε μορφή κουκίδων.Κάλεσα την LG,ήρθε μεταφορέας σπίτι,άφησε το ίδιο μοντέλο και πήρε το παλιό,δεν απαίτησαν καν να την δεί πρώτα τεχνικός.

Η οθόνη έδειχνε αχρησιμοποίητη με τις ζελατίνες αλλά μετά πρόσεξα οτι στις εξόδους ακουστικών δεν υπάρχει ένδειξη ακουστικών,έμοιαζε σαν να είχε αντικατασταθεί αυτό το ανταλλακτικό.Νομίζω πως όταν τους ρώτησα,είπαν οτι πρόκειται για τεμάχια που είχαν κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα και τα χρησιμοποιούσαν για αντικατάσταση σε εγγύηση,δεν ήταν μεταχειρισμένα.Δυστυχώς μετά απο λίγο καιρό το καινούριο TV-monitor μου εμφάνισε 1 λευκό σημάδι σαν μικρό κεραυνό.Θα μπορούσα να δώσω κάπου 50€ για προέκταση εγγύησης στο καινούριο αλλά δεν άξιζε γιατί είχα αγοράσει το παλιό 200€,τότε η πιο φθηνή FHD 32" LG κόστιζε κάπου 500€,οι άλλες μάρκες ακόμα πιο ακριβές.

Πάντως υποτίθεται πως οτι τα σκέτα monitors είναι καλύτερα απο τα TV-Monitors.

Επίσης 1 Samsung FHD 32" 800€ έκαψε οθόνη στα 4 χρόνια.Μόνο απο την Sony 42" KDL είμαι ευχαριστημένος που την έχω κάπου 5 χρόνια(500€),καθαρή ευκρίνεια και σωστά χρώματα,ίσως λίγο ψυχρά,χωρίς υπερκορεσμό,καλό μαύρο και αντίθεση και αρκετά χαμηλό input lag.200 Hertz Motion Flow με πραγματικά Hertz 100-120.Μάλλον έχει panel της Ιαπωνικής JDI.

Sony>Samsung>LG σε τηλεοράσεις,σε monitors δεν γνωρίζω,εκεί μάλλον υπερτερούν Dell,Benq κλπ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 hour ago, lionheart75 said:

Σαν μέγεθος panel αν χρειάζεσαι μεγαλύτερη ναι, αξίζει.

Σαν οθόνη συνολικά όσο αφορά την ποιότητα κατασκευής, της πολύ καλής βάσης και του usb hub της u2311h, όχι!

Είχα u2311h για αρκετά χρόνια και την έδωσα, κακώς διότι θα της έβρισκα κάποια χρήση.

Δεν αξίζει να σκοτώσεις τέτοιο monitor, γιατί επειδή είναι παλιό αυτό θα γίνει δυστυχώς.

Για μένα να την πάρεις την  lenovo αλλά την u2311h κράτα τη δεύτερη μέχρι να είναι useless. 

Θα συμφωνήσω. Σήμερα πήρα μια AOC Q3279VWFD8 προς αντικατάσταση της u2311h που έχω 7-8 χρόνια τώρα. Αν εξαιρέσεις το 50% επιπλέον μέγεθος, τα 75hz και το freesync η dell σε ποιότητα εικόνας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα παρόλο που η aoc αν και οικονομική παίρνει πάρα πολύ θετικές κριτικές. Ίσα ίσα μου λείπει πολύ η εργονομία λόγω βάσης της dell και το USB hub. Πιστεύω 27άρα 1080p στα 60hz όσο καλή και να είναι πολύ δύσκολα αξίζει σαν αναβάθμιση της u2311h. H γριά με σωστές ρυθμίσεις κρατάει πολύ καλά ακόμα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpas0u είπε

Κάτι τέτοιο δηλαδή:

4ad47d77_X2.jpeg

Αυτό συνήθως γίνεται αν πέφτει φως πάνω μόνο αν είναι anti glare δεν το βγάζει. 

Σε σκοτάδι στο κάνει? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mitsos185 είπε

λοιπον παρελαβα και ειναι 75 hz και το freesync ανοιγει κανονικα.

Το fresync είναι συμβατό μόνο με AMD κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Μήτσο τσέκαρε το Freesync range (μέσα στους drivers περνάς το ποντίκι πάνω από εκεί που λέει Freesync enabled). 

40-75Hz είναι; 

Αν δουλεύει και το Freesync σωστά μιλάμε για σούπερ τιμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Μήτσο τσέκαρε το Freesync range (μέσα στους drivers περνάς το ποντίκι πάνω από εκεί που λέει Freesync enabled). 

40-75Hz είναι; 

Αν δουλεύει και το Freesync σωστά μιλάμε για σούπερ τιμή. 

48-75

lenovo.jpg

Επεξ/σία από ChrisAce
screenshot
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...