Mhlogiatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ έχω απορία και για τις 2 γιατί μέχρι τώρα ανανέωση 75 + Hz ήξερα ότι θέλει display port ;
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, rofl είπε ναι αυτο ειδα τωρα απο θυρες αστα να πανε, αν ειχε κι ενα display port θα λεγε η dell. 6 ms input σε fps παιχνίδι θα ήταν μάνα καημένη 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εγώ έχω απορία και για τις 2 γιατί μέχρι τώρα ανανέωση 75 + Hz ήξερα ότι θέλει display port ; Για 60+ αν δεν κάνω λάθος θέλει display port ή dvi το vga-hdmi είναι στα 60
BalthazarX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει πραγματικά γελάω με ορισμένες απαντήσεις. Ειλικρινά όμως. 1) Ας το πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Σε αυτά τα χρήματα δεν γίνεται να ψειρίζετε την μαϊμού. Απλά δεν γίνεται. Η οθόνη σε αυτά τα χρήματα είναι ξεκάθαρα vfm. Τώρα αν θέλετε το κάτι παραπάνω.. ε μαντέψτε: Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Το να ψάχνεις για κάρτα γραφικών να σου τρέχει το battlefiled V σε 4Κ και 60fps αλλά και με λιγότερα από 200Ε δεν είναι αστείο; Ε κάπως έτσι είναι και σε αυτή την περίπτωση. 2) Για καθημερινή χρήση και normal gaming είναι μια χαρά και τα hz και το input lag. Εκτός και αν μαζεύτηκε όλη προ σκηνή του cs.go στο νήμα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Τόσο καιρό δηλαδή πως παίζαμε/παίζουμε; Οι περισσότεροι κάθονται και παίζουν με 80ms+ πινγ και ασχολούνται με το αν η ταδε οθόνη έχει 4 ή 6ms input lag. Το 95% των gamer δεν τους απασχολούν καν αυτές οι τιμές και ουτε αντιλαμβάνονται τις διαφορές . Λυπάμαι που το λέω αλλά μερικοί πρέπει να καταλάβουν πως ούτε το μηχανικό πληκτρολόγιο, ούτε το ποντίκι με τον τελευταίο αισθητήρα και σαφώς όχι τα -2ms input lag θα τους βγάλουν από το silver rank, ούτε θα τους δώσουν το chicken dinner στο πιάτο. Τώρα αν κάποιος ασχολείται επαγγελματικά με το γκειμινγ και έχει ήδη φτάσει τις δεξιότητες του σε τοπ επίπεδο.... τότε ναι προφανώς και θα τον νοιάζουν όλα αυτά και θα θέλει τα top peripherals. Αλλά μαντέψτε τι. Δεν θα ασχοληθεί με mia budget οθόνη των 125Ευρώ όπως αυτή και ούτε και μια οποιαδήποτε άλλη στα ~200Ευρω που θεωρείτε καλύτερη. Αλλά με οθόνες του 500αρικου. 3) FreeSync και 75Hz παίζουν και σε Hdmi. 17 4
NickTheGreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Έλεος, 125 ευρώ μόνο έχει με IPS panel και 75 Hz, μερικοί περιμένουν να έχει τις ίδιες προδιαγραφές με μοντέλα των 250+ ευρώ. Όσοι ασχολούνται με fps και δεν είναι μανιακοί, ή όσοι έχουν μικρότερη οθόνη αντίστοιχου latency και θέλουν να κάνουν μία οικονομική αναβάθμιση, δεν νομίζω να χαλαστούν με τα 6ms, ούτε καν θα το προσέξουν. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστη η Lenovo σαν κατασκευάστρια εταιρία, αν οι συγκεκριμένες παρουσιάζουν συχνά bleeding εφ΄οσον διαθέτουν IPS panel και γενικά τέτοιες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αξιολόγηση. Αξιολογήσεις για την συγκεκριμένη πάντως δεν μπόρεσα να βρω κάπου. Όσοι διαθέτουν κάποιο οικονομικό Lenovo monitor ας μοιραστούν τις εμπειρίες τους. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, NickTheGreek είπε Έλεος, 125 ευρώ μόνο έχει με IPS panel και 75 Hz, μερικοί περιμένουν να έχει τις ίδιες προδιαγραφές με μοντέλα των 250+ ευρώ. Όσοι ασχολούνται με fps και δεν είναι μανιακοί, ή όσοι έχουν μικρότερη οθόνη αντίστοιχου latency και θέλουν να κάνουν μία οικονομική αναβάθμιση, δεν νομίζω να χαλαστούν με τα 6ms, ούτε καν θα το προσέξουν. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστη η Lenovo σαν κατασκευάστρια εταιρία, αν οι συγκεκριμένες παρουσιάζουν συχνά bleeding εφ΄οσον διαθέτουν IPS panel και γενικά τέτοιες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αξιολόγηση. Αξιολογήσεις για την συγκεκριμένη πάντως δεν μπόρεσα να βρω κάπου. Όσοι διαθέτουν κάποιο οικονομικό Lenovo monitor ας μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Γενικά η λενοβο δεν έχει βγάλει και τα καλύτερα μόνιτορ επίσης αν κάποιος παίζει σε 1ms και παει σε 5 θα καταλάβει διαφορά (μιλάμε για gamers όχι 10χρονα που δεν ξεχωρίζουν τα sd από τα hd&full hd πέρα από το bleeding είναι και το flickering... Τώρα αν είναι casual gamer πχ, φιφα, προ κανα λολακι έτσι για την πλάκα δεν θα τον πειράξει αλλά αν έχει σκοπό να παίξει pubg κλπ θα έχει τρομερή διαφορά και αυτό ποιο πολύ θα το καταλάβει όταν έχει κάτι μικρο λαγκς
gtaramigos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 καλημερα. το εχει κανεις το συγκεκριμενο μονιτορ να μας πει αποψεις?μηπως γνωριζει κανεις τι πανελ φορα? εννοω απο ποια εταιρεια κατασκευης πανελ
jgeorgiou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To HDMI ακόμα το και το "αρχαίο" προ δεκαετίας (σήμερα είναι όλα ver 2.0 - 2.1) παίζουν 1080 ανάλυση στο ρελαντί. Τα σύγχρονα hdmi παίζουν ΑΝΕΤΑ ακόμη και 1440p/144ΗΖ. Μόνο σε 4Κ και υψηλότερη ανάλυση να ρωτάτε αν το HDMI είναι αρκετό στην περίπτωση σας. Η συγκεκριμένη οθόνη σε αυτά τα λεφτά είναι VFM , όποιος έχει τέτοιο budget να την πάρει με κλειστά μάτια. Βεβαίως το ξέρουμε ότι υπάρχουν οθόνες με 200+ ευρώ που είναι καλύτερες , δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ξερόλας για να το συμπεράνει. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από jgeorgiou 2
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ψήνομαι να την πάρω για κάθετη τοποθέτηση για προγραμματισμό , δεν με απασχολεί ούτε input lag ούτε τίποτα, μόνο τα χρώματα και να είναι ξεκούραστη
nero62 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε 6 -8 ms δεν είναι για gaming . 4 λεει στο site αναλυτικά που έβαλε ο matrix 6 λέει σε άλλο και συνήθως τα πραγματικά είναι πολύ παραπάνω σε τόσο φτηνή σειρά . Εμένα δε μου αρέσει το 6 bit panel depth . Αλλα πιάνει 75 hz ; ενδιαφέρων Εγώ με την πλάσμα μου την πανασονικ st60 έχω 50-60ms και παίζω άψογα... τι κόλλημα έχετε φάει με τα νούμερα ποτέ δεν το κατάλαβα. Και μη μου πεις για competition και έλλες τέτοιες μαμαριές γιατί θα πέσει πολύ γέλιο. 1
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Γενικά η λενοβο δεν έχει βγάλει και τα καλύτερα μόνιτορ επίσης αν κάποιος παίζει σε 1ms και παει σε 5 θα καταλάβει διαφορά (μιλάμε για gamers όχι 10χρονα που δεν ξεχωρίζουν τα sd από τα hd&full hd πέρα από το bleeding είναι και το flickering... Τώρα αν είναι casual gamer πχ, φιφα, προ κανα λολακι έτσι για την πλάκα δεν θα τον πειράξει αλλά αν έχει σκοπό να παίξει pubg κλπ θα έχει τρομερή διαφορά και αυτό ποιο πολύ θα το καταλάβει όταν έχει κάτι μικρο λαγκς Καμια διαφορα δε θα καταλαβεις. Το input lag δεν ειναι καν 5ms.Γυρω στο 10αρι παιζει για καλες οθονες. Και πανω σε αυτα μπαινει το response time,οποτε συνολικα φτανει ακομα και στα 25ms. Διαβασε λιγακι πως λειτουργουν οι οθονες γιατι οντως 4 σελιδες τωρα γραφεις τεραστιες ανακριβειες... 2
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dantε είπε Καμια διαφορα δε θα καταλαβεις. Το input lag δεν ειναι καν 5ms.Γυρω στο 10αρι παιζει για καλες οθονες. Και πανω σε αυτα μπαινει το response time,οποτε συνολικα φτανει ακομα και στα 25ms. Διαβασε λιγακι πως λειτουργουν οι οθονες γιατι οντως 4 σελιδες τωρα γραφεις τεραστιες ανακριβειες... Σημασία έχει το κάθε μάτι πως δέχεται την εικόνα πχ οι wide οθόνες στο λολ έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια οπτικού πεδίου (δεν ξέρω αν το φτιάξανε ακόμα) εγώ πχ έχω κλείσει πάνω σε μια 27αρα asus 144hz 1 ms με gsync το tracer στο 40 και σε χρώματα το theater mode + κάποιες αλλαγές μέσω του nvidia panel αν ήταν έτσι θα παίρναμε όλοι τηλεοράσεις και όχι μόνιτορ υπολογιστή που σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις έχουν από 400hz+ αλλά έχουν input lags ή μήπως ξέχασες ένα ποστ κάτι μήνες με μια lenovo, gsync που είχαν βγάλει στον κωτσοβολο και το μεγαλύτερο ποσοστό την γύρισαν πίσω Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από LIGHT1NG
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Σημασία έχει το κάθε μάτι πως δέχεται την εικόνα πχ οι wide οθόνες στο λολ έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια οπτικού πεδίου (δεν ξέρω αν το φτιάξανε ακόμα) εγώ πχ έχω κλείσει πάνω σε μια 27αρα asus 144hz 1 ms με gsync το tracer στο 40 και σε χρώματα το theater mode + κάποιες αλλαγές μέσω του nvidia panel αν ήταν έτσι θα παίρναμε όλοι τηλεοράσεις και όχι μόνιτορ υπολογιστή που σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις έχουν από 400hz+ αλλά έχουν input lags ή μήπως ξέχασες ένα ποστ κάτι μήνες με μια lenovo, gsync που είχαν βγάλει στον κωτσοβολο και το μεγαλύτερο ποσοστό την γύρισαν πίσω Ειπα εγω κατι για ultrawide?Ειπα κατι για τη μαρκα? Ενας απο αυτους που τη γυρισαν ημουν εγω.Δε σχολιασα ομως μαρκα και δε μπορεις να κρινεις μια μαρκα απο ενα μοντελο. Οι τηλεορασεις τα 400hz που λενε ειναι στα χαρτια μονο. Επισης αν μετραει τοσο πολυ το input lag οσο λες,ολοι θα ειχαν ΤΝ μονο και τα IPS δε θα ειχαν λογο υπαρξης για gaming. Διαβασε κανα review για την asus που λες και δες υπο ποιες προυποθεσεις εμφανιζεται το 1ms. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Dantε είπε Ειπα εγω κατι για ultrawide?Ειπα κατι για τη μαρκα? Ενας απο αυτους που τη γυρισαν ημουν εγω.Δε σχολιασα ομως μαρκα και δε μπορεις να κρινεις μια μαρκα απο ενα μοντελο. Οι τηλεορασεις τα 400hz που λενε ειναι στα χαρτια μονο. Επισης αν μετραει τοσο πολυ το input lag οσο λες,ολοι θα ειχαν ΤΝ μονο και τα IPS δε θα ειχαν λογο υπαρξης για gaming. Διαβασε κανα review για την asus που λες και δες υπο ποιες προυποθεσεις εμφανιζεται το 1ms. Review μέσω βίντεο δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δεις με τα μάτια σου
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Review μέσω βίντεο δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν το δεις με τα μάτια σου Δεν υπαρχουν μονο στο youtube review. Και τι να κρινεις με το ματι σου?Αντικειμενικα πραγματα οπως το ghosting,response time,input lag,bleeding,glow,overshoot,ακριβεια χρωματων κτλ? Η με το ματι σου κανεις αναλυση ολων αυτων?
LIGHT1NG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Δεν υπαρχουν μονο στο youtube review. Και τι να κρινεις με το ματι σου?Αντικειμενικα πραγματα οπως το ghosting,response time,input lag,bleeding,glow,overshoot,ακριβεια χρωματων κτλ? Η με το ματι σου κανεις αναλυση ολων αυτων? Πας σε 10 μεγάλα νετ βλέπεις τις οθόνες παίζεις σε αυτές και βλέπεις τη βολεύει καλύτερα το ματι σου και με τη ρυθμίσεις από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις εμένα πχ ένας φίλος μου παίζει λολ σε hd οθόνη και ολα του φαίνονται οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις