Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει ξανανοίξει θέμα στις προσφορές γι αυτή.

Στα χρήματα αυτά είναι καλή περίπτωση το monitor, ούτε εξωτερικό δεν πωλείται τόσο, μην το πολύ ψειρίζετε όσοι φυσικά ψάχνετε για οθόνη γενικής χρήσης.

Όπως έγραψα και νωρίτερα το μόνο μείον της φαίνεται να είναι η βάση της, όμως για τους περισσότερους αυτό δεν θα είναι θέμα ή αν είναι λύνεται με μικρό επιπλέον κόστος. 

• Like 2
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Selespeed είπε

Μόλις παραγγέλθηκε...

περιμενω εντυπωσεις οταν την δοκιμασεις, ο μονος λογος που κρατιεμαι ακομα ειναι το κιτρινομαγαζο. δε τους παω, μου εχουν συμβει περιεργα με δαυτους

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

περιμενω εντυπωσεις οταν την δοκιμασεις, ο μονος λογος που κρατιεμαι ακομα ειναι το κιτρινομαγαζο. δε τους παω, μου εχουν συμβει περιεργα με δαυτους

Δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με καμία παραγγελία μου. Άψογοι σε όλα. Προχώρησέ το αν σε ενδιαφέρει γιατί σε αυτά τα χρήματα δύσκολα να βρεις κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλι καλα κανατε το ποστ, δεν εβρισκα πουθενα κριτικη και ψαχνομουν... παιδια εγω εχω μια 22αρα lg tv-monitor. Οι αναγκες που εχω στον υπολογιστη ειναι κυριως browsing γαι τη δουλεια και ταινιες ,οποτε δε πιστευω πως θα αντικρισω κατι χειροτερο απο μια LG 5ετιας... 
Η απορια μου ειναι αν θεωρειτε πως θα ειναι οκ με το play 4 γιατι παιζω αρκετα στην ιδια οθονη και επισης αν εχει ηχεια γιατι συνειδητοποιησα οτι ειμαι βολεμενος με της τηλεορασης και ισως μετα αναγκαστικα χρειαστω και ηχεια...

Επεξ/σία από Dolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Και εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μάλιστα μια φορά, ένα ελαττωματικό τηλεκατευθυνόμενο το πήραν πίσω μετά από μια εβδομάδα χρήσης και μου έδωσαν τα λεφτά.

Η οθόνη μάλλον θα αργήσει να συνδεθεί, αφού ο υπολογιστής ακόμα δεν είναι συναρμολογημένος (στην πραγματικότητα δεν έχουν φτάσει καν τα κομμάτια του :)...). Άσε που το μάτι μου δεν είναι πολύ καλό στο να καταλαβαίνει διαφορές...

Επεξ/σία από Selespeed
Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/177746-dell-se2717h-black-27

με 44 ευρώ ακομα sta 169 euro υπαρχει καλυτερη επιλογή...

www.skroutz.gr%2Fs%2F10441059%2FDell-SE2717H.html&usg=AOvVaw1bzJM_hZHoPmv2J-Z3SdN2

https://www.tomshardware.com/reviews/dell-se2717h-27-inch-ips-freesync-gaming-monitor,4859-6.html

quality IPS panel with FreeSync and excellent out-of-box color accuracy

και απο θεμα εγγυησης.DELL

1.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, avacan23 είπε

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/177746-dell-se2717h-black-27

με 44 ευρώ ακομα sta 169 euro υπαρχει καλυτερη επιλογή...

www.skroutz.gr%2Fs%2F10441059%2FDell-SE2717H.html&usg=AOvVaw1bzJM_hZHoPmv2J-Z3SdN2

https://www.tomshardware.com/reviews/dell-se2717h-27-inch-ips-freesync-gaming-monitor,4859-6.html

quality IPS panel with FreeSync and excellent out-of-box color accuracy

και απο θεμα εγγυησης.DELL

1.jpg

44 ευρώ ειναι παράπανω από 1/3 της τιμής όμως

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

απλα καλο ειναι να ξερει καποιος που θα παρει μια οθονη για 5 χρονια τουλαχιστον

οτι υπαρχει μια επιλογη με 3 χρονια εγγυηση και καλυτερα χαρακτηριστικά

αν πιστευεις οτι δεν αξιζουν αυτά για  44 ευρώ ..τοτε να σβηστεί...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, avacan23 είπε

απλα καλο ειναι να ξερει καποιος που θα παρει μια οθονη για 5 χρονια τουλαχιστον

οτι υπαρχει μια επιλογη με 3 χρονια εγγυηση και καλυτερα χαρακτηριστικά

αν πιστευεις οτι δεν αξιζουν αυτά για  44 ευρώ ..τοτε να σβηστεί...

Ναι έχεις δίκιο, εκπληκτικό monitor με βάση τα λεγόμενα φυσικά του Θωμά και με μόνο 44 ευρώ παραπάνω (δλδ το 1/3 της τιμής του monitor του νήματος).

Και μέσα σε όλα αυτά τα 170 ευρώ μια βάση που προσφέρει μόνο tilt και από συνδέσεις 1 x hdmi + 1 x Vga όπως και του νήματος που στοιχίζει όμως 44 ευρώ λιγότερα. Στα χρήματα αυτά (170) περιμένεις περισσότερα. Επιπλέον 6ms απόκριση η Dell.

Το μόνο θετικό που βλέπω εγώ προσωπικά είναι η εγγύηση της dell και το freesync, όμως κανένας σοβαρός gamer δεν θα ασχοληθεί με καμία από τις δύο, οπότε δεν αξίζουν τα 44 ευρώ παραπάνω κυρίως για το freesync. Άλλωστε και η Lenovo είναι 75 hz που θα καλύψει τον περιστασιακό gamer.  

Η οθόνη του νήματος είναι πιο vfm. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τη dell, skr τη βλεπω 169 στο σιτε ομως 219

αν παιζει να ναι τιμη απο κανα newsletter δωστε λινκ

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Συνδεσιμότητα: HDMI, VGA, Ακουστικά οπότε λίγο δύσκολο να εκμεταλλευτει τα 75hz 😕 και φυσικά αν το input lag είναι πάνω από 5 είναι χάλια για παιχνίδια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αυτο ειδα τωρα απο θυρες αστα να πανε, αν ειχε κι ενα display port θα λεγε η dell.

Επεξ/σία από rofl
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...