Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 -8 ms δεν είναι για gaming . 4 λεει στο site αναλυτικά που έβαλε ο matrix 6 λέει σε άλλο και συνήθως τα πραγματικά είναι πολύ παραπάνω σε τόσο φτηνή σειρά . Εμένα δε μου αρέσει το 6 bit panel depth . Αλλα πιάνει 75 hz ; ενδιαφέρων :huh:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

6 -8 ms δεν είναι για gaming . 6 λέει συνηθως τα πραγματικά είναι πολύ παραπάνω σε τόσο φτηνή σειρά .

Τα 4ms που λέει στο παρακάτω link του displayspecifications, δεν ισχύει;

2 ώρες πριν, Axelq είπε

Αναλυτικά χαρακτηριστικά της οθόνης από την lenovo και από displayspecifications

Έστω για βασικό gaming δεν κάνει; Ψάχνω για κάτι φτηνό. Θα συνδεθεί σε nvidia 580.

Επεξ/σία από Selespeed
Δημοσ.

Θεματα? Ωπ ωπ! Για πειτε οποιος ξερει, γιατι εκανα παραγγελια με σκοπο να το σκεφτω μεχρι να την παραλαβω. Δεν θα ειναι η κυρια οθονη μου, αλλα σε αυτα τα χρηματα αν δεν εχει καποιο χοντρο ελαττωμα δεν ειναι να το σκεφτομαστε και πολυ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dazed είπε

Θεματα? Ωπ ωπ! Για πειτε οποιος ξερει, γιατι εκανα παραγγελια με σκοπο να το σκεφτω μεχρι να την παραλαβω. Δεν θα ειναι η κυρια οθονη μου, αλλα σε αυτα τα χρηματα αν δεν εχει καποιο χοντρο ελαττωμα δεν ειναι να το σκεφτομαστε και πολυ.

κατι ειχαν πει εδω στο insomnia..ψαξτω...εχει θεματα θυμαμαι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iguana είπε

Για δουλειά γραφείου και σχεδιαστικά προγράμματα την προτείνετε;

Και εγω Dell (ultrasharp) θα σου προτεινα, αλλα δεν θα βρεις σε αυτα τα χρηματα σιγουρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dazed είπε

Και εγω Dell (ultrasharp) θα σου προτεινα, αλλα δεν θα βρεις σε αυτα τα χρηματα σιγουρα.

2κ καιολας....οτι πλερώνεις περνεις δεν κανει αυτη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

Κάτι θέματα δεν λέγαμε ότι έχει της προάλλες?

θα αναφέρεσαι στην gaming 27 με gsync. αυτή πρώτη φορά την βλέπω στις προσφορές. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε

θα αναφέρεσαι στην gaming 27 με gsync. αυτή πρώτη φορά την βλέπω στις προσφορές. 

αρα εισαι οκ ! χαιρομαι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...