Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω αν είναι καλή οθόνη ή όχι
αλλά η τιμή φαίνεται καλή
Οθονη Lenovo Thinkvision S27i-10 27'' LED Full HD - Οθονη (PER.156194)    125,90€ @ e-shop

στο σκρουτζ έχει παίξει μέχρι 161€   λινκ
και γενικά οι 27άρες ξεκινάνε απο 140€   λινκ

Επεξ/σία από MakisCE
  • Like 5
  • Thanks 4
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάχνω οθόνη να αντικατασταση της 22" που εχω, η χρήση είναι μόνο ταινίες και browsing. αν εχει κανεις ιδεα απο το συγκεκριμένο μόνιτορ αν αξιζει ας πει τιποτα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, barbounofasoula είπε

για αυτα τα 2 θα προτεινα μια ULTRA WIDE

δεν υπάρχει χώρος, έχω ήδη άλλη μια 27" για gaming

Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή,μην το ψειριζεται και πολύ όσοι ενδιαφέρεστε.Ειναι και 75HZ,όμορφη με λεπτά κατά βάση bezels.Προσωπικά δεν θα επερνα ποτέ 27αρι FHD αλλά σε αυτα τα λεφτά δεν υπάρχει εναλλακτική. 

Δημοσ.

Ψάχνω μια οθόνη για πολύωρη εργασία, όχι για gaming. Αυτή τη στιγμή έχω tv monitor Samsung (SAMSUNG LT24E390). Δεν είναι και ότι πιο ξεκούραστο όταν κάθομαι πάνω από 1 ώρα στον υπολογιστή. Πιστεύετε πως θα δω διαφορά με τη συγκεκριμένη; 

Δημοσ.
1 minute ago, karatzes said:

Δεν είναι μικρή η ανάλυση για 27''' ;

μην ξεχναμε οτι οποιος δεν εχει δυνατη καρτα γραφικων δεν θελει και μεγαλη αναλυση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, karatzes είπε

Δεν είναι μικρή η ανάλυση για 27''' ;

ανάλογα την απόσταση θέασης... εγώ με την dell s2719hn που είναι παρόμοια με του θέματος είμαι μια χαρά στα 50cm +/- μακριά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που με χαλάει είναι η φτωχή βάση η οποία διαθέτει μόνο δυνατότητα tilt. Σε αυτά τα χρήματα όμως κάνεις παραχωρήσεις, λογικό.

Από την στιγμή όμως που το monitor διαθέτει vesa mount για όποιον έχει monitor mount stand σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/15170583/Brateck-LDT24-C01.html που διαθέτει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις η οθόνη είναι πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το μόνο που με χαλάει είναι η φτωχή βάση η οποία διαθέτει μόνο δυνατότητα tilt. Σε αυτά τα χρήματα όμως κάνεις παραχωρήσεις, λογικό.

Από την στιγμή όμως που το monitor διαθέτει vesa mount για όποιον έχει monitor mount stand σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/15170583/Brateck-LDT24-C01.html που διαθέτει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις η οθόνη είναι πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα. 

αυτο θελω να κανω με vesa βαση

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panospro είπε

Ψάχνω μια οθόνη για πολύωρη εργασία, όχι για gaming. Αυτή τη στιγμή έχω tv monitor Samsung (SAMSUNG LT24E390). Δεν είναι και ότι πιο ξεκούραστο όταν κάθομαι πάνω από 1 ώρα στον υπολογιστή. Πιστεύετε πως θα δω διαφορά με τη συγκεκριμένη; 

Αλλαγή οπωσδήποτε. Οτιδήποτε και να πάρεις είναι καλύτερο. Ειδικά η συγκεκριμένη είναι κελεπούρι σε αυτή την τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...