rafinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Παρατήρησα πως στους βίντεο players οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται απόλυτα κεντραρισμένοι. Είναι όντως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Για παράδειγμα στο Gom Player ενώ είναι 50% το horizontal positioning στα δεξιά αφήνει λίγο παραπάνω περιθώριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό σε μόνιτορ ή σε tv; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό σε μόνιτορ ή σε tv; Είναι tv που την χρησιμοποιώ ως monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό φαντάστηκα κι εγώ, ποια tv είναι και σε τι διαστάσεις; Ίσως να θέλει κεντράρισμα η εικόνα. Η ανάλυση που χρησιμοποιείς είναι η native για την tv; Οι τηλεοράσεις δεν έχουν τις ίδιες αναλύσεις και αναλογίες με τα monitor. Συνήθως είναι 1280x720 ή 1920x1080. Αν έχει η tv στις ρυθμίσεις της αυτόματη προσαρμογή κάν' την, αλλιώς από τις βάλε την ανάλογη ανάλυση και από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών δες που έχει για κεντράρισμα, overscan, zoom κτλ και προσπάθησε να την φέρεις σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Πραγματικά δε νομίζω ότι φταίει η tv γιατί υποστηρίζει κανονικά full hd σε 16/9. Το λέω γιατί έχω και ένα δεύτερο monitor 4/3 που και σε αυτό υπάρχει αυτή η μικρή απόκλιση. Καλά δεν χάλασε και ο κόσμος, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί να μην είναι τελείως στη μέση, αλλά να έχει 1-2 εκατοστά διαφορά, ανάλογα με την περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασες με άλλον player; Κατέβασε το mpc hc και δες αν και εκεί στο κάνει. Εγώ τώρα που το δοκιμάζω στο λάπτοπ τα βλέπω κεντραρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, micos000 είπε Δοκίμασες με άλλον player; Κατέβασε το mpc hc και δες αν και εκεί στο κάνει. Εγώ τώρα που το δοκιμάζω στο λάπτοπ τα βλέπω κεντραρισμένα. Και σε εμένα κεντραρισμένα φαίνονται... όταν όμως μετράω με κάποιο αντικείμενο τις δύο κενές πλευρές βλέπω πως η μία έχει μεγαλύτερο κενό από την άλλη. Δοκίμασα και με Gom και με Vlc. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τι να πω. Πρέπει να βγάλω μεζούρα να το μετρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα