imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μιας και το ρεδμι νοτε 4 πεθανε παω για καινουργιο κινητο νωριτερα απο οτι περιμενα Προσανατολίζομαι στα μεχρι 300 ευρω. Κριτηριο η αξιοπρεπης καμερα και μπαταρια /εχω δει το nokia 7 plus και με ψηνει αρκετα, με χαλαει λίγο που δεν εχει notification led αλλα θα το ξεπερασω πιτευω. Παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, movies,camera 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: οσο πιο μεγαλη γινεται χωρις να ειναι παντοφλα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αποτυπωμα οπωσδηποτε, αδιαβροχο μεγαλο + 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ιδανικα ναι, και να μην υπαρχει ζω χωρις αυτο για καλυτερο κινητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ , 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικο μονο amazon 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Προτιμαται μεγαλη αλυσιδα εαν μιλαμε για καμια 20ρια ευρω διαφορα απο skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο
kp1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Από μένα Nokia 7 plus; λλιως Nokia 8 και Sony xz1 είναι αξιολογα 1
chios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δες και το poco που τα συνδυάζει όλα και με πολύ καλή μπαταρία, Nokia 8 και Sony η μπαταρία είναι χώμα. 1
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Pocco δεν μαρεσει λογω πλαστικου, ελειψης nfc και μουφα δευερης καμερας
odystam Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Όταν λες μουφα δεύτερη κάμερα? Αν δεν έχεις θέμα με τη μπαταρία δες το xz1 όπως είπαν αλλιώς Nokia.
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, odystam είπε Όταν λες μουφα δεύτερη κάμερα? Αν δεν έχεις θέμα με τη μπαταρία δες το xz1 όπως είπαν αλλιώς Nokia. Οτι ειναι depth sensor και οχι wide η zoom xz1 μαρεσει, λιγο με πειραζουν τα bezel Για galaxy a7 καμια γνωμη? σε σχεση με το νοκια Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από imr
odystam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, imr είπε Οτι ειναι depth sensor και οχι wide η zoom xz1 μαρεσει, λιγο με πειραζουν τα bezel Για galaxy a7 καμια γνωμη? σε σχεση με το νοκια Ε καλα μη σου κάνει εντύπωση, οι περισσότερες δευτερεύουσες κάμερες στα κινητά είναι depth sensors.. Το xz1 το χει ένας φίλος μου. Είναι όντως μεγάλα τα bezel συγκριτικά με άλλα σημερινά κινητά αλλά εμένα δε με ενοχλούν καθόλου. Έχει και τρομερό slow motion (960fps!) και στερεοφωνικά ηχεία μπροστά (κι όμως κάνουν διαφορά τα στερεοφωνικά όταν βλέπεις βίντεο :Ρ)
georgerapp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Το xz1 έχει αυτονομία μιας μερας σε μέτρια χρήση,σε gaming θα πέσει λογικά. Το έχω και δεν ζεσταίνεται πουθενά,αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που αυτή η αστεία χωρητικότητα μπορεί να βγάλει μέσο όρο στην αυτονομία. Το battery care σε κάνει να το βάλεις μπριζα το βράδυ χωρίς να το σκέφτεσαι ότι θα την κουράζεις. Εάν υπάρχει μπριζα κοντά στην καθημερινότητα σου και με αυτόν της μαμάς φορτιστή θα πάρει γρήγορα τα πάνω του. Οθόνη πολύ καλή ήχος επίσης ταχύτητα εκπληκτική, ήρθε με 8 λογικά θα πάει και 10 android ενώ είναι τώρα με 9 και 3 ακόμα αναβαθμίσεις επάνω του. Κάμερα πολύ καλό βίντεο και ημέρα μας μετριάζει στα δύσκολα! 4g gps άψογα! Έχει εμφανίσει θέμα με το wifi σε χρήστες που το χάνει και μπαίνει πάλι μόνο.ειπα να το αναφέρω. Γενικά συσκευαρα που απλά δε θα αλλάξεις τα επόμενα χρόνια και αυτά τα specs δε θα τα βρεις αλλού. Αν πας σε αγορά να είναι μαύρο κατά την γνώμη μου διότι τα περιθώρια είναι ας πούμε για ΕΝΦΙΑ και κλέβει πολύ έτσι.
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, imr είπε Μιας και το ρεδμι νοτε 4 πεθανε παω για καινουργιο κινητο νωριτερα απο οτι περιμενα Προσανατολίζομαι στα μεχρι 300 ευρω. Κριτηριο η αξιοπρεπης καμερα και μπαταρια /εχω δει το nokia 7 plus και με ψηνει αρκετα, με χαλαει λίγο που δεν εχει notification led αλλα θα το ξεπερασω πιτευω. Παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, movies,camera 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: οσο πιο μεγαλη γινεται χωρις να ειναι παντοφλα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αποτυπωμα οπωσδηποτε, αδιαβροχο μεγαλο + 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ιδανικα ναι, και να μην υπαρχει ζω χωρις αυτο για καλυτερο κινητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ , 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικο μονο amazon 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Προτιμαται μεγαλη αλυσιδα εαν μιλαμε για καμια 20ρια ευρω διαφορα απο skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Xiaomi Mi 8 & Xiaomi mi mix 2S Αν μπορείς και από έξω ακόμα καλύτερα. Βέβαια υπάρχουν και οι παραχωρήσεις.
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το xz1 έχει αυτονομία μιας μερας σε μέτρια χρήση,σε gaming θα πέσει λογικά. Το έχω και δεν ζεσταίνεται πουθενά,αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που αυτή η αστεία χωρητικότητα μπορεί να βγάλει μέσο όρο στην αυτονομία. Το battery care σε κάνει να το βάλεις μπριζα το βράδυ χωρίς να το σκέφτεσαι ότι θα την κουράζεις. Εάν υπάρχει μπριζα κοντά στην καθημερινότητα σου και με αυτόν της μαμάς φορτιστή θα πάρει γρήγορα τα πάνω του. Οθόνη πολύ καλή ήχος επίσης ταχύτητα εκπληκτική, ήρθε με 8 λογικά θα πάει και 10 android ενώ είναι τώρα με 9 και 3 ακόμα αναβαθμίσεις επάνω του. Κάμερα πολύ καλό βίντεο και ημέρα μας μετριάζει στα δύσκολα! 4g gps άψογα! Έχει εμφανίσει θέμα με το wifi σε χρήστες που το χάνει και μπαίνει πάλι μόνο.ειπα να το αναφέρω. Γενικά συσκευαρα που απλά δε θα αλλάξεις τα επόμενα χρόνια και αυτά τα specs δε θα τα βρεις αλλού. Αν πας σε αγορά να είναι μαύρο κατά την γνώμη μου διότι τα περιθώρια είναι ας πούμε για ΕΝΦΙΑ και κλέβει πολύ έτσι. xz1 θα το δω, ποσες ωρες soc time εχει? 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Xiaomi Mi 8 & Xiaomi mi mix 2S Αν μπορείς και από έξω ακόμα καλύτερα. Βέβαια υπάρχουν και οι παραχωρήσεις. Xiaomi απεξω δεν παιρνω, ουτε απο σκρουτζ λογω εγγυησης. Θελω να ο κρατησω 2+ χρονια χωρις να με απασχολει εαν παθει κατι
georgerapp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=458087&page=103 διαβασε λιγες σελιδες στο νημα εγω δε μπορω να βοηθησω στο sot και αυτο γιατι ειμαι της 10λεπτης τζουρας! λογο οτι και στην δουλεια εχω μπριζα ευκολα. εαν καταλήξεις σε αυτο ρωτα με οτι θες. και η επιλογες του σαρουμαν καλες να ξερεις και δυνατες καμερες αυτα τα xiaomi!!!! αλλα και εγω παντα φρεναρα στην αγορα απο εξω ανω τον 150 ευρω.
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, imr είπε xz1 θα το δω, ποσες ωρες soc time εχει? Xiaomi απεξω δεν παιρνω, ουτε απο σκρουτζ λογω εγγυησης. Θελω να ο κρατησω 2+ χρονια χωρις να με απασχολει εαν παθει κατι Οκ Τότε δες το Nokia 7 plus και το Mate 20 lite. Για το notification led βάζεις μια εφαρμογή και είσαι καλυμμένος. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, imr είπε Οτι ειναι depth sensor και οχι wide η zoom xz1 μαρεσει, λιγο με πειραζουν τα bezel Για galaxy a7 καμια γνωμη? σε σχεση με το νοκια Διάβασε και αυτό το θέμα: Με το XZ1 υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με γραμμές στην οθόνη η με το Wi-Fi ή ακόμα χειρότερα και με τα 2.Η Sony δεν τα αναγνωρίζει ως προβλήματα.Εγώ γνώριζα μόνο για το πρόβλημα της οθόνης αλλά το ρίσκαρα,δεν έχω κάποιο απο τα 2 αυτά προβλήματα. Τουλάχιστον το Nokia 7 Plus το καλύπτει η εγγύηση.
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλοβλεπω και το g6 κυριως λογω καμερας. Για xz1 λιγο δυσκολο το βλεπω λογω μπαταριας και bezel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα