papaki89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι την αγορά MacBook Air 2018. Η χρήση που θα του κάνω είναι κυρίως internet, word, excel και λίγο editing φωτογραφιών σε photoshop 5-6 φορές το μήνα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πιστεύετε θα έχω θέμα με τον επεξεργαστή? Θα αργεί-κολλάει το μηχάνημα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μονο γι' (σε) αυτα που αναφερεις μαλλον οχι: https://www.notebookcheck.net/Apple-MacBook-Air-2018-i5-256-GB-Laptop-Review.357481.0.html παντως 'σουπερεπεξεργαστης' δεν ειναι ο i5... Ενω / και φαινεται (οτι) υπαρχουν <θεματα>: Apple once again accepts high CPU core temperatures, and the chip always hovers at 98-99 °C. What does this mean? Well, the new MacBook Air can handle short peak load scenarios (which are common in practice) very well, or it needs a few minutes under sustained workloads to reach the maximum fan speed to ensure a steady performance. The latter will suffer a bit until this time. However, one thing is absolutely certain: The fan is just way too loud for this performance class or the cooling solution is just not very effective, respectively. We will add the exact numbers in one of the next updates.
asmilon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στα ~1400€ του MacBook Air 2018, μπορεις να παρεις πολυ καλυτερο Windows PC ή να δωσεις αρκετα λιγοτερα και να κανεις την δουλεια που προανεφερες ανετα. Περα απο τα παραπανω εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο για να πας προς Mac μερια;
papaki89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Δουλεύω ήδη αρκετά χρόνια σε iMac και με εχει βολέψει. Δεν θελω να γυρίσω σε windows. Απλά ήθελα τη γνώμη σας για το καινούριο air ή να κινηθώ σε μεταχειρισμένο MacBook Pro. Το θέλω επειδή κάνω κάποια ταξίδια και όχι για καθημερινή χρήση,
Yiannis87 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 12:49 ΜΜ, papaki89 είπε Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Δουλεύω ήδη αρκετά χρόνια σε iMac και με εχει βολέψει. Δεν θελω να γυρίσω σε windows. Απλά ήθελα τη γνώμη σας για το καινούριο air ή να κινηθώ σε μεταχειρισμένο MacBook Pro. Το θέλω επειδή κάνω κάποια ταξίδια και όχι για καθημερινή χρήση, Σε macbook air χθες σε κατάστημα (πλαίσιο) και πριν 1-2 βδομάδες, άκουσα καθώς μετακινείς την οθόνη να ακούγεται ένα "κρακ". Λέγεται hinge cracking και είναι γνωστό θέμα των macbook από το 2016 και μετά... Googlare το να δεις. Εγώ το έχω ακούσει live σε 2 εκθεσιακά macbook air καινούρια. Ως παλιός χρήστης macbook 12" 2016 θα σου πρότεινα να περιμένεις τη νέα γενιά 12" αν σε βολεύει η οθόνη. Οι επιδόσεις του είναι ίδιες με το air και είναι ακόμα πιο βολικό για ταξίδια. Επίσης ποιον imac έχεις? Αν είναι 2013 ή παλιότερος να ξέρεις πως γίνεται να τον κάνεις οθόνη για το macbook.
studiokristo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Με λίγα λεφτά παραπάνω πας σε MacBook Pro 2017. Έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα