7nisiotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασισμένο στο ομώνυμο υψίστης μυστικότητας πρόγραμμα της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τις δεκαετίες του '50-'60 (1952-1969) με σκοπό την έρευνα πιθανής υπάρξεως UFO, την καταγραφή τους, καθώς και την εξήγηση ανεξήγητων φαινομένων ενώ παράλληλα ο Ψυχρός Πόλεμος και ο φόβος των πυρηνικών ελλοχεύουν. Παίζει ο Άινταν Γκίλεν ( Littlefinger ) του Game of Thrones. Αρκετά ενδιαφέρον, καλογυρισμένη με ωραία διατύπωση της ατμόσφαιρας των δεκαετιών αυτών. Έχει μια αίσθηση Xfiles. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis 4 2
tsofras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Βασισμένο στο ομώνυμο υψίστης μυστικότητας πρόγραμμα της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τις δεκαετίες του '50-'60 (1952-1969) με σκοπό την έρευνα πιθανής υπάρξεως UFO, την καταγραφή τους, καθώς και την εξήγηση ανεξήγητων φαινομένων ενώ παράλληλα ο Ψυχρός Πόλεμος και ο φόβος των πυρηνικών ελλοχεύουν. Παίζει ο Άινταν Γκίλεν ( Littlefinger ) του Game of Thrones. Αρκετά ενδιαφέρον, καλογυρισμένη με ωραία διατύπωση της ατμόσφαιρας των δεκαετιών αυτών. Έχει μια αίσθηση Xfiles. Μπήκε στη λίστα ευχαριστώ 1
AtiX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Είμαι στο 5... και δεν ξέρω τι, αλλά κάτι με χαλάει... ίσως ο Neal McDonough που τον έχω βαρεθεί να παίζει τον ίδιο ρόλο κάνα και ξανά, ισως τα ίδια τα X-Files... 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ναι τον έχω δει κ γω σε πολλούς ρόλους ως στρατιωτικός κλπ, προσωπικά δε με πειράζει. Αυτό που μαρεσει είναι η ερμηνεία του Aidan Gillen. Μέχρι τώρα τον εχω μάθει μέσα απο ρόλους που κάνει το πονηρό λαμόγιο ( GoT , The Maze Runner 2 κλπ ) και δεν τον είχα είχα δει αλλού .Υποτιμημένος ηθοποιός κατ' εμε.
xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 εγω το κοψα, δεν βλεπω να πηγαινει καπου.... 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελείωσα 4ο επεισόδιο, πάει αργά. Βέβαια απ'ότι καταλαβαίνω και διαβάζω σε κριτικές των επεισοδίων, περισσότερο η σειρά ανθρωποκεντρική είναι πάρα να δείξει ξερά εξωγήινους κλπ. Οπότε έχετε το υπόψη σας ότι δεν θα κάνει cameo ο Ε.Τ. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από 7nisiotis
Mindworm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Έχοντας δει documetary για το "Project Blue Book" και εχω διαβάσει όλα όσα έφερε στο φως το FBI για να ηρεμήσει τα πλήθη... με πα#$ιες για να το γελοιοποιήσουν να πέσει στα μάτια του κόσμου, είδα 3 επεισόδια και με πήρε ο ύπνος, καμιά μα εντελώς καμιά σχέση με το πραγματικό συμβάν. Καλύτερα να δίναν άλλον τίτλο και όχι αυτόν τον watchbait. 13
7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Btw ανανεώθηκε για 2η σεζόν. Αν δε κάνω λάθος πρόσφατα δεν έγιναν επίσημα προς το κοινό όλα τα έγγραφα του "μυστικού" μέχρι πρότινος προγράμματος; Έτσι κι αλλιώς δε κατέληξαν πουθενά. Οι περισσότερες υποθέσεις ήταν παρερμηνείες των απλοϊκών ανθρώπων εκείνης της εποχής. -No UFO reported, investigated, and evaluated by the Air Force was ever an indication of threat to our national security; -There was no evidence submitted to or discovered by the Air Force that sightings categorized as "unidentified" represented technological developments or principles beyond the range of modern scientific knowledge; and -There was no evidence indicating that sightings categorized as "unidentified" were extraterrestrial vehicles.[1] By the time Project Blue Book ended, it had collected 12,618 UFO reports, and concluded that most of them were misidentifications of natural phenomena (clouds, stars, etc.) or conventional aircraft. According to the National Reconnaissance Office a number of the reports could be explained by flights of the formerly secret reconnaissance planes U-2 and A-12.[2] A small percentage of UFO reports were classified as unexplained, even after stringent analysis. The UFO reports were archived and are available under the Freedom of Information Act, but names and other personal information of all witnesses have been redacted.
BrknSwrd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Έχω δει τα πρώτα 3 επεισόδια. Μέχρι στιγμής, μου αρέσει αυτό που βλέπω. 1
Mindworm Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 https://vault.fbi.gov/Project Blue Book (UFO) /Project Blue Book (UFO) part 1 of 1 11 1
burgos4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 πως λενε στα αγγλικα το....μαπα το καρπουζι?🍉
Bermudakias33 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Στη λίστα κι αυτό. Πολλά μαζεύτηκαν
skiabox Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Έχω δει το πρώτο επεισόδιο. Να το συνεχίσω;
HALF EVIL Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε Έχω δει το πρώτο επεισόδιο. Να το συνεχίσω; Οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα