gotham7878 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα Meizu M3 το οποίο, ξαφνικά άρχισε να μην ανοίγει το facebook (δηλαδή πάταγες επάνω στο εικονίδιο έκανε ένα φλασάρισμα για 1 δευτερόλεπτο η εφαρμογή και έκλεινε), χρησιμοποίησα το facebook lite και έμπαινα από αυτό κανονικά. Μετά όμως το έκανε και η εφαρμογή του Youtube. Μετά και άλλες εφαρμογές. Να μην τα πολυλογώ, έκανα factory reset, τα πέρασα όλα απο την αρχή αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Με το factory reset δεν θα έπρεπε να λειτουργεί όπως όταν το αγόρασα? Τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε σε google play. Ούτε να δημιουργήσω χειροκίνητα λογαριασμό. Πάω δηλαδή 1.Other Accounts->2.Add Account->3.Επιλέγω Google->4.Πατάω Add->και ξαναγυρνάει στο βήμα 2
gotham7878 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Όχι. Αυτη που είχε οταν το πηρα
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Hard reset από recovery mode και όχι από μέσα από το κινητό.
gotham7878 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, saruman123 είπε Hard reset από recovery mode και όχι από μέσα από το κινητό. Ναι ρε φίλε δουλεψε. Εγω νόμιζα οτι το recovery mode είναι μονο για custom rom. Νόμιζα οτι τα official έχουν μονο από μεσα reset. Δεν είναι το ίδιο?
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, gotham7878 είπε Ναι ρε φίλε δουλεψε. Εγω νόμιζα οτι το recovery mode είναι μονο για custom rom. Νόμιζα οτι τα official έχουν μονο από μεσα reset. Δεν είναι το ίδιο? Κάνει καλύτερο καθάρισμα από recovery. Recovery mode έχουν και οι Stock rom την δικιά τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα