Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Δεν έχεις άδικο αλλα το die hard κοινό για κάθε ένα απο τα δυο δεν απασχολείται ιδιαίτερα απο το άλλο. Εγώ θα ξύνω την pvp φαγούρα μου στο Apex αλλά πολύς κόσμος που καίγεται στα looters δεν ασχολείται καν με το Apex και τα BR.

το Apex εχει loot boxes..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ultra_Sonic είπε

Πολυαναμενόμενο;  Το Anthem; μπα δεν νομίζω, ποιος θέλει να παίξει άλλωστε ένα ακόμα destiny. Όσοι το έπαιξαν δεν καίγονται κιόλας και κάποιοι youtubers-streamers που έπαιξαν το demo ξενερωσαν την ζωή τους. Οπότε, αν δεν βγάλουν λεφτά να πληρώσουν για προμο πολυ δύσκολα να βγάλει εξάμηνο.

Μάλλον δεν έχεις παίξει και δει το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με destiny στο λέω που παίζω destiny Από την αρχή μέχρι και Σήμερα.οσο για τα demo του anthem ήταν απλά μια γεύση..  Αλλά ο καθένας όπως νομίζει  πάντα 

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμικτα τα αισθήματα. Είδα και μερικά αναλυτικά βίντεο που το θάβουν με έξυπνο τρόπο και ανησυχώ οσοτου βγει να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια. 

Το τρέιλερ καλό αλλά δεν τρελάθηκα. Πολύ καλό rendering καλοί οι ηθοποιοί αλλά το μονταρισμα και η σκηνοθεσία μέτρια.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, KilliK είπε

το Apex εχει loot boxes..

Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει αυτή η χαζομάρα με την καραμέλα των lootboxes. 

ΕΙΝΑΙ SKINS. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PAY TO WIN ΟΥΤΕ GEAR LOOTBOXES.

Έχω φτάσει rank 50 και ήδη έχω ξεκλειδώσει αρκετά, παρ'όλα αυτά το θεωρώ λογικό να μην με ενδιαφέρουν skins για τον χαρακτήρα μου που δεν θα μπορώ να τα δω επειδή το παιχνίδι είναι πρώτου προσώπου,

12 ώρες πριν, Ultra_Sonic είπε

Πολυαναμενόμενο;  Το Anthem; μπα δεν νομίζω, ποιος θέλει να παίξει άλλωστε ένα ακόμα destiny. Όσοι το έπαιξαν δεν καίγονται κιόλας και κάποιοι youtubers-streamers που έπαιξαν το demo ξενερωσαν την ζωή τους. Οπότε, αν δεν βγάλουν λεφτά να πληρώσουν για προμο πολυ δύσκολα να βγάλει εξάμηνο.

😂😂

Επεξ/σία από DarthGRE
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει αυτή η χαζομάρα με την καραμέλα των lootboxes. 

ΕΙΝΑΙ SKINS. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PAY TO WIN ΟΥΤΕ GEAR LOOTBOXES.

Έχω φτάσει rank 50 και ήδη έχω ξεκλειδώσει αρκετά, παρ'όλα αυτά το θεωρώ λογικό να μην με ενδιαφέρουν skins για τον χαρακτήρα μου που δεν θα μπορώ να τα δω επειδή το παιχνίδι είναι πρώτου προσώπου,

😂😂

ποια χαζομαρα με τα loot boxes?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

ποια χαζομαρα με τα loot boxes?

Τα pay to win loot boxes είναι ο καρκίνος του gaming, αλλα τα cosmetics είναι και θα έπρεπε να είναι εντελώς αδιάφορα και optional.

Δημοσ.

Το 2019 3 παιχνίδια περίμενα.... Cyberpunk 2077,  Metro Exodus και Anthem το οποίο περίμενα από το 2017 φήμες να λένε ότι θα έβγαινε σαν ταινια πρώτα καθώς το Story είναι πολύ καλό. Φτιάχνοντας ένα trailer και μετά βλέπεις το trailer του παιχνιδιού σαν παιχνίδι είναι σαν να σε κόβουν πάνω στο sex. Για εμενα κερδίζει 2019 μάλλον CP77. Καλύτερα μην είχε γυριστεί ποτέ αυτό το trailer... εκτός αν σε 1-2 χρονια μας ανταμείψει με ταινια αλλά γνωρίζοντας το story δεν σε ψήνει.

• Like 11
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Τα pay to win loot boxes είναι ο καρκίνος του gaming, αλλα τα cosmetics είναι και θα έπρεπε να είναι εντελώς αδιάφορα και optional.

τα loot boxes ειναι τζογος, και πρεπει να καταδικαζονται ειτε ειναι cosmetics, ειτε οχι.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kens είπε

Μάλλον δεν έχεις παίξει και δει το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με destiny στο λέω που παίζω destiny Από την αρχή μέχρι και Σήμερα.οσο για τα demo του anthem ήταν απλά μια γεύση..  Αλλά ο καθένας όπως νομίζει  πάντα 

Το anthem είναι καθαρά κόπια του destiny, και άδειο από story. Δες streams από αυτούς που το έχουν προπληρωσει και μπορούν να το παίξουν ήδη(???). Γιατί οι υπόλοιποι από βδομάδα. Επίσης, δες πόσοι μετά από το demo προπληρωσαν. Το παιχνίδι είχε hype καθαρά και μόνο από ένα βίντεο gameplay και όχι actual gameplay, γιατί μετά το actual gameplay όλο το hype εξαφανίστηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...