LeonV12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος προσπαθω να κανω φορματ αλλα δε μπορει να διαβασει κανενα cd με λειτουργικο.Ολα τα αλλα τα cd τα διαβαζει κανονικα.Εχω 3 cd με λειτουργικα και κανενα δε μπορει να τα ανοιξει.Καμμια ιδεα;
CyberWolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, LeonV12 είπε Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος προσπαθω να κανω φορματ αλλα δε μπορει να διαβασει κανενα cd με λειτουργικο.Ολα τα αλλα τα cd τα διαβαζει κανονικα.Εχω 3 cd με λειτουργικα και κανενα δε μπορει να τα ανοιξει.Καμμια ιδεα; Εχεισ Βάλει να κάνει πρώτα boot απο το dvd?Δοκίμασε με USB πιο γρήγορα θα γίνει η εγκατάσταση.
LeonV12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, roympos1994 είπε Εχεισ Βάλει να κάνει πρώτα boot απο το dvd?Δοκίμασε με USB πιο γρήγορα θα γίνει η εγκατάσταση. Ναι και μεσα απο τα windows δε το διαβαζει.περιεργο.Μου καηκε το usb stick και εμεινα με τα cd
zx1234r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχουν ακόμα CD/DVD? Καλά λέει ο συμφορουμιτης. Βάλε USB stick. 1
CyberWolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, LeonV12 είπε Ναι και μεσα απο τα windows δε το διαβαζει.περιεργο.Μου καηκε το usb stick και εμεινα με τα cd Με 2-3 ευρώ παίρνεις USB 16GB
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, LeonV12 είπε Ναι και μεσα απο τα windows δε το διαβαζει.περιεργο.Μου καηκε το usb stick και εμεινα με τα cd Θα ναι μάπα τα cd. Γράψε σε ένα καινούργιο cd κατεβάζοντας τα win από την MS ή το heidoc.
Crybal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Να κάνω μια χαζη ερωτηση...λες CD-ROM...μήπως τα δισκάκια είναι DVD?
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Crybal είπε Να κάνω μια χαζη ερωτηση...λες CD-ROM...μήπως τα δισκάκια είναι DVD? Τα λειτουργικά από τα vista και μετά (τα official φυσικά και όχι τα lite) είναι όλα σε dvd. Κι εμένα μου κίνησε την περιέργεια η αναφορά σε cd αλλά πιστεύω ότι ο φίλος μπερδεύεται και εννοεί dvd και ότι το drive του είναι κι αυτό dvd reader-writer.
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, micos000 είπε Τα λειτουργικά από τα vista και μετά (τα official φυσικά και όχι τα lite) είναι όλα σε dvd. Κι εμένα μου κίνησε την περιέργεια η αναφορά σε cd αλλά πιστεύω ότι ο φίλος μπερδεύεται και εννοεί dvd και ότι το drive του είναι κι αυτό dvd reader-writer. Εκτός και αν αναφέρεται σε ΧΡ.
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γι' αυτό είπα "από vista και μετά" Αν μιλάμε για xp τότε φταίνε τα δισκάκια. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα