dimitrismitsos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. είχα σε ένα κινητό μου μια κάρτα micro sd 8g εδώ και μήνες στο συρτάρι και αποφάσισα να την βάλω στο κινητό μου ενώ τη βλέπει δεν την ανοίγει μου λεει πρόβλημα και στον υπολογιστή που την βάζω την διαβάζει όμως με παραπέμπει σε διαμόρφωση (πράγμα που θέλω να αποφύγω γιατί έχω πολλές φωτογραφίες και θα χαθούν ) ενώ ολοι μου οι δίσκοι είναι NTFS η κάρτα μου λέει είναι RAW . Κάποιος μια βοήθεια.
dancer_69 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Είχα πάθει κάτι ανάλογο με ένα σκληρό σε σύστημα dual boot windows/linux, όπου κάποια στιγμή ο δίσκος μετατράπηκε σε raw από τα windows. Δεν απέφυγα το format τελικά, αλλά επειδή σε linux ήταν δυνατή η ανάγνωση του δίσκου(τα αρχεία κλειδωμένα όμως), τα αντέγραψα όλα σε άλλο δίσκο και έτσι δεν έχασα δεδομένα. Μπορείς λοιπόν με κάποιο linux live-cd να αντιγράψεις τα δεδομένα της κάρτας κάπου αλλού και αφού τη διαμορφώσεις από τα windows ή τη συσκευή σου, να τα μεταφέρεις μετά ξανά στην κάρτα.
kounga Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Eβαλα τη micro sd 4gb απο το παλιό κινητό στο νέο, και δεν τη βλέπει καθόλου. Πως να καταλάβω αν έχει πρόβλημα το κινητό τώρα που είναι πρόσφατη η παραλαβή? (κατα 99% δεν έχει πρόβλημα γιατί τις sim στο συρταράκι τις βλεπει κανονικά) . Για φορματ δεν θέλω να το σκέφτομαι, γιατι η καρτούλα είναι γεμάτη αρχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα