petran79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, NickTG είπε Χάρις στο Switch, τη Nintendo και αυτούς που πληρώνουν όμως το παιχνίδι βγήκε. και την Sega
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 καλημερα παιδια, προσπαθω να παιξω το Luigi's Mansion 3 μεσω του yuzu... ειχα κατεβασει το portable αλλα δυστηχως δεν τα καταφερα κατι κανω λαθος μαλλον... υπαρχει κανενας οδηγος για την εγκατασταση ;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Έκανα λαλακια και έσβησα το save από το Metroid dread λίγο πριν το final boss, ξέρετε που είναι τα save files Yuzu και αν μπορώ να βρω έτοιμα save files. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από Exodia The Forbidden One
Tambas91 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 άνοιξε το yuzu και κανε δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι που θες και μετά open save data location... πως τα έσβησες όμως χωρίς να ξέρεις που είναι ο φάκελος?
Zus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 https://www.pcgamer.com/software/nintendo-v-yuzu-switch-emulator-shut-down-settlement/ Πολύ χαρήκαμε.
Zus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Καλό, αλλά μετά τα 2,5 μύρια αποζημίωση υπάρχει δεδικασμένο και δεν θα τολμήσει κανείς.
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, Zus είπε Καλό, αλλά μετά τα 2,5 μύρια αποζημίωση υπάρχει δεδικασμένο και δεν θα τολμήσει κανείς.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 6 ώρες πριν, Fronimitis είπε Ταξιδάκι και το yuzu και το nuzu https://github.com/Nikilites/nuzu μέντες αερισμένες!
Zus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Χθες βράδυ έπαιζα κανονικά πάντως. Πότε θα τερματιστεί η λειτουργία;
noFEARgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 13 minutes ago, Zus said: Χθες βράδυ έπαιζα κανονικά πάντως. Πότε θα τερματιστεί η λειτουργία; Aν το εχεις κατεβασει ηδη , ποτε . 1
Zus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 22 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aν το εχεις κατεβασει ηδη , ποτε . Εξαιρετικά νέα και αγχώθηκα να τερματίσω το Donkey Kong… 1
dumakos Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Ρε παληκάρια καλημέρα να ρωτήσω κάτι που με έχει φάει. ενώ πριν κανά μήνα έπαιζα κανονικά στους emulators(yuzu,ryujinx) από τότε που έκανα clean install τα windows τα παιχνίδια είναι unplayable και στο log μου βγάζει Gpu processing is too slow,waiting for cpu. To σετ μου είναι,ryzen 5 5600x,amd rx 6600 dual 8gb,32 gb ram 3600mhz Τι μπορεί να παιχτηκε και τι μπορώ να κάνω?
nickk0kkav Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 9 ώρες πριν, dumakos είπε Ρε παληκάρια καλημέρα να ρωτήσω κάτι που με έχει φάει. ενώ πριν κανά μήνα έπαιζα κανονικά στους emulators(yuzu,ryujinx) από τότε που έκανα clean install τα windows τα παιχνίδια είναι unplayable και στο log μου βγάζει Gpu processing is too slow,waiting for cpu. To σετ μου είναι,ryzen 5 5600x,amd rx 6600 dual 8gb,32 gb ram 3600mhz Τι μπορεί να παιχτηκε και τι μπορώ να κάνω? Βρες κανανα repack του παιχνιδιού που θες να παιξεις με έτοιμο/ σεταρισμενο το emulator. Προφανώς θα είχες περάσει κάποιες ρυθμίσεις ή κανενα mod που χαθηκαν με το format. Ή googlaρε ρυθμίσεις για το παιχνίδι που θελεις
dumakos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 hour ago, nickk0kkav said: Βρες κανανα repack του παιχνιδιού που θες να παιξεις με έτοιμο/ σεταρισμενο το emulator. Προφανώς θα είχες περάσει κάποιες ρυθμίσεις ή κανενα mod που χαθηκαν με το format. Ή googlaρε ρυθμίσεις για το παιχνίδι που θελεις Το μόνο που σκέφτομαι είναι να τα διαγράψω όλα και να τα ξαναπεράσω. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά δεν βρήκα άλλη λύση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα