TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Θα ειναι παραπανω απο την 1050 (οσο θυμαμαι απο reviews που κοιταγα: για upgrade σε συστηματα με αστειοτατα τροφοδοτικα που ομως δεν γινοταν να αναβαθμιστουν). Ετσι δοκιμασει τις 3 περιπτωσεις Nvidia (750ti, 1050απλη, 1030), οπως και 570 - 480 κλπ. Μαλιστα 570 Nitro εχω κρατησει για εμενα -εννοειται με normal τροφοδοτικο αυτη 😀 12 λεπτά πριν, tanasen01 είπε και η 560 είναι χαμηλής κατανάλωσης, δεν παίρνει extra pci-e τροφοδοσία Δεν ειναι μονο η μη εξτρα τροφοδοσια. Για παραδειγμα, μπορω να πω σιγουρα οτι, η 750Ti -αν δεν πειραξεις το bios της: ωστε να τα ανεβασεις!- ζηταει "αστεια" νουμερα Watt < 40 😋 Δηλαδη εκει οπου της εβαζαν εξτρα τροφοδοσια ηταν περιπου σαν...marketing sales trick!
@topos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εφόσων θα χρειαστείς 2 pc στην τελική γιατί δεν αφήνεις αυτό στην ησυχία του κ στήνεις ένα καινούργιο εξαρχής?
nikolakisteo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Tο σύστημα που συζητάμε θα μείνει με 4gb ram? Αν ισχύει αυτό νομίζω θα επιβαρύνει πολύ τις επιδόσεις ανεξαρτήτως gpu. Θα βάλω 8 gb ram για αρχή. Αργότερα θα δω. Για τροφοδοτικό θα το αλλάξω και αυτό γιατί το έχω πολλά χρόνια και δεν ξέρω την κατάσταση του. Με ένα επώνυμο στα 500w πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από nikolakisteo
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Για τροφοδοτικο σου τα εγραψα: εαν κανεις προσεκτικα την αντικατασταση & με μικρη καρτα, δεν θα εχεις θεμα να παραμεινεις με αυτο που εχεις, δε θα ζοριστει εξτρα
RTW4ever Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ δεν θα έμενα ούτε μέρα με αυτό το τροφοδοτικό. Ένα deer που είχα παλιότερα, όταν δεν ήξερα, σε pc μόνο για κατεβάσματα, εξερράγη κυριολεκτικά μέσα σε καπνούς, και το δωμάτιο μύριζε για δυο μέρες. Πάλι καλά που δεν πήρε φωτιά. Ούτε μέρα σου λέω.
nikolakisteo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Το τροφοδοτικό θα το αλλάξω. Αγόρασα coolermaster 600w για να είμαι σίγουρος.
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δεν θυμαμαι στις σελιδες που διαβασα, αν υποθηκε καπου τι οθονη εχεις... Γιατι αν πας σε νεα καρτα απο 1030 και πανω, και η οθονη σου ειναι μονο με vga, τοτε παμε για 4η σελιδα..🧐 1
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, nikolakisteo είπε Οθόνη ο.κ. hdmi δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα