Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ειναι παραπανω απο την 1050 (οσο θυμαμαι απο reviews που κοιταγα: για upgrade σε συστηματα με αστειοτατα
τροφοδοτικα που ομως δεν γινοταν να αναβαθμιστουν). Ετσι δοκιμασει τις 3 περιπτωσεις Nvidia (750ti, 1050απλη,
1030), οπως και 570 - 480 κλπ. Μαλιστα 570 Nitro εχω κρατησει για εμενα -εννοειται με normal τροφοδοτικο αυτη
😀

12 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

και η 560 είναι χαμηλής κατανάλωσης, δεν παίρνει extra pci-e τροφοδοσία

Δεν ειναι μονο η μη εξτρα τροφοδοσια. Για παραδειγμα, μπορω να πω σιγουρα οτι, η 750Ti
-αν δεν πειραξεις το bios της: ωστε να τα ανεβασεις!- ζηταει "αστεια" νουμερα Watt < 40 😋
Δηλαδη εκει οπου της εβαζαν εξτρα τροφοδοσια ηταν περιπου σαν...marketing sales trick!

Δημοσ.

Εφόσων θα χρειαστείς 2 pc στην τελική γιατί δεν αφήνεις αυτό στην ησυχία του κ στήνεις ένα καινούργιο εξαρχής?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Tο σύστημα που συζητάμε θα μείνει με 4gb ram?

Αν ισχύει αυτό νομίζω θα επιβαρύνει πολύ τις επιδόσεις ανεξαρτήτως gpu.

Θα βάλω 8 gb ram για αρχή. Αργότερα θα δω. Για τροφοδοτικό θα το αλλάξω και αυτό γιατί το έχω πολλά χρόνια και δεν ξέρω την κατάσταση του. Με ένα επώνυμο στα 500w πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.

Επεξ/σία από nikolakisteo
Δημοσ.

Για τροφοδοτικο σου τα εγραψα: εαν κανεις προσεκτικα
την αντικατασταση & με μικρη καρτα, δεν θα εχεις θεμα
να παραμεινεις με αυτο που εχεις, δε θα ζοριστει εξτρα

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έμενα ούτε μέρα με αυτό το τροφοδοτικό. Ένα deer  που είχα παλιότερα, όταν δεν ήξερα, σε pc μόνο για κατεβάσματα, εξερράγη κυριολεκτικά μέσα σε καπνούς, και το δωμάτιο μύριζε για δυο μέρες. Πάλι καλά που δεν πήρε φωτιά. 

Ούτε μέρα σου λέω.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι στις σελιδες που διαβασα, αν υποθηκε καπου τι οθονη εχεις... Γιατι αν πας σε νεα καρτα απο 1030 και πανω, και η οθονη σου ειναι μονο με  vga, τοτε παμε για 4η σελιδα..🧐

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...