qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, έχω μία απλή ερώτηση. Έχω την Corsair A-50 σε fx8350 για δεύτερο σύστημα. Το πρόβλημα είναι ότι με το στοκ ανεμιστηράκι κάνει πολλή φασαρία για να κρατήσει τον επεξεργαστή στους 45 idle - 70 full load. Επειδή κυρίως γράφω με το συγκεκριμένο pc, θέλω ησυχία. Έχω αλλάξει κι όλους τους δίσκους με ssd. Ψάχνω επομένως ένα ανεμιστηράκι το κατά δύναμιν αθόρυβο με ισχυρό ρεύμα αέρα. Το τρέχον αναφέρει η corsair ότι είναι 1600-2000 rpm, 51-61,2 CFM, και 26-31 dB. Το κόστος δεν είναι θέμα, αλλά ας μείνει σε λογικά επίπεδα (όχι πάνω από 10-15 ευρώ). Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εχω τον παρακάτω στο κουτί και δεν ακούγεται καθόλου, με αρκετά καλή απόδοση αέρα. Δεν γνωρίζω όμως αν είναι κατάλληλος για ψύκτρα. https://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Kάνει, αλλά έχει χαμηλή ροή. 53 cfm αντί 61 του υπάρχοντος. Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Η σαν αυτό. Ακόμα κι αυτό, αν για 5 ευρώ έξτρα έχεις τοπ vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα