Dr.MikeD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Και το what hifi λέει τα ίδια για το μπάσο. https://www.whathifi.com/plantronics/backbeat-pro-2/review Είναι υπερβολικά δυνατό(το sub bass) λένε και οχι "σφικτό"/ελεγχόμενο. @pirmen56 το αναφέρω συγκριτικά με το προηγούμενο ζευγάρι που είχα.. Marshall
pirmen56 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Dr.MikeD είπε @pirmen56 το αναφέρω συγκριτικά με το προηγούμενο ζευγάρι που είχα.. Marshall Εντάξει. Αν μπορείς κάνε και μια ισοστάθμιση και είσαι ΟΚ.
Tabassam Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Wireless headphones are a great option for listening to music, especially when you’re active, like listening to music. B. at the gym or exercise. Fortunately, there are now many affordable options that make it difficult to find the best wireless headset offers and the lowest prices. https://mybestheadphone.com/cheap-wireless-headphones/
nafisjedriel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαφορετικά πράγματα με διαφορετικά αποτελέσματα. ταδιακά προσθέτω κάποιες παραπάνω πληροφορίες στο αρχικό μου post Redtube Beeg Spankbang Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από nafisjedriel
Dr.MikeD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2019 στις 2:30 ΜΜ, Dr.MikeD είπε Καλησπέρα στα μέλη της κοινότητας. Θέλω λοιπόν να προχωρήσω στην αγορα ασύρματων ακουστικών Χρήση : Μουσική (κυρίως) μιας και είμαι πάρα πολλές ώρες στο pc, video κλήση, ομιλία. μικρόφωνο. Overhead Volume control Υποστήριξη noise cancelling Αναδιπλούμενες Κάψες Να είναι υποφερτά για πάρα πολλές ώρες στο κεφάλι. Κόστος : +- 100 ευρώ. Γενικά, δεν "σκαμπαριάζω" (και) από ακουστικά, συνεπώς θα ήθελα να μου πείτε αφενώς κάποιες προτάσεις και αφετέρου τι να προσέξω κατά την αγορά τους. Kαλημέρα. Επανέρχομαι σχεδον μετά από 1 χρόνο. Είμαι κάτοχος των Plantronics Backbeat Pro 2. Ξαφνικά το ένα ακουστικό δεν δουλεύει μόνο όταν είναι ασύρματα, με αποτέλεσμα να έχω "ξεμείνει" από ακουστικά. Εν μέρη "έβγαλε" τα λεφτά του, αλλά από εκεί και πέρα αναζητώ νέα ακουστικά. Με είχα βολέψει πάρα πολύ. Πέραν όλων των άλλων η εμβέλεια του bluetooth έφτανέ μέχρι τα 100m με αποτέλεσμα να κινούμε χωρίς κανένα πρόβλη,α Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχετε να προτίνεται κάποιο μοντέλο ασύρματων ακουστικών; Ευχαριστώ προκαβολικά. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Dr.MikeD Προσθήκη Πληροφοριών
tsofras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 10:29 ΠΜ, Dr.MikeD είπε Kαλημέρα. Επανέρχομαι σχεδον μετά από 1 χρόνο. Είμαι κάτοχος των Plantronics Backbeat Pro 2. Ξαφνικά το ένα ακουστικό δεν δουλεύει μόνο όταν είναι ασύρματα, με αποτέλεσμα να έχω "ξεμείνει" από ακουστικά. Εν μέρη "έβγαλε" τα λεφτά του, αλλά από εκεί και πέρα αναζητώ νέα ακουστικά. Με είχα βολέψει πάρα πολύ. Πέραν όλων των άλλων η εμβέλεια του bluetooth έφτανέ μέχρι τα 100m με αποτέλεσμα να κινούμε χωρίς κανένα πρόβλη,α Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχετε να προτίνεται κάποιο μοντέλο ασύρματων ακουστικών; Ευχαριστώ προκαβολικά. Και μόλις διάβαζα το ποστ σου γιατί ψάχνω και εγώ παρόμοια φάση ακουστικά σε ίδια περίπου τιμή με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην άνεση και να μην νιώθεις όπως είπες και εσύ ότι σου έχουν πρηστεί τα αυτιά. Μα καλά είναι δυνατόν να μην έβγαλαν ούτε χρόνο ? Εγγύηση έχεις ακόμη γιατί δεν τα φτιάχνεις ?
Dr.MikeD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, tsofras είπε Και μόλις διάβαζα το ποστ σου γιατί ψάχνω και εγώ παρόμοια φάση ακουστικά σε ίδια περίπου τιμή με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην άνεση και να μην νιώθεις όπως είπες και εσύ ότι σου έχουν πρηστεί τα αυτιά. Μα καλά είναι δυνατόν να μην έβγαλαν ούτε χρόνο ? Εγγύηση έχεις ακόμη γιατί δεν τα φτιάχνεις ? (Ευτυχώς που μου ήρθε η ενημέρωση απ το insomnia και θυμήθηκα να κάνω update στο post) Τα συγκεκριμένα είναι all the value of money. Είναι πολύ καλά και ιδανικά για μουσική. Οταν τα χρησιμοποιώ για να μιλάω, δεν αποφέρουν την βέλτιστη ακουστική. Είναι από τα λίγα της αγοράς που έχει 100m bluetooth. Επικοινώνησα με το support της εταιρείας. Το μοντέλο είναι παλιο, δεν βγαίνει πλέον στην αγορά. Μου έδωσαν να καταλάβω πως αν έχει χαλάσει το ακουστικό, τότε πάρα πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση. Εφαγα σχεδόν 1 ημέρα στο ψάξιμο.. Τελικά reset την PRAM στον imac και (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δείχνει να έχει λυθεί. Τα ακοστικά δουλεύουν κανονικά. 1
headphonesay Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Διάβασε αυτά και βγάλε συμπέρασμα ΑΝ το κάθε ένα κάνει διαφορετική δουλειά από το άλλο : https://headphonesay.com/best-earbuds-noise-cancelling-2021-for-you/
xnikolaos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Θα ήθελα να πώ την γνώμη μου. Χρησιμοποιώ πάντα ακουστικά στον υπολογιστή. Έχω αγοράσει πολλά ασύρματα αλλά ποτε δεν βρήκα ούτε ένα που να πλησιάζει τα ενσύρματα ακουσικά. Δεν θα ξαναγοράσω ποτέ ασύρματα ακουστικά γιατί παρουσιάζουν όλα τους προβλήματα ή θα παρουσιάσουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχω καλλήσει πλέον στα ενσύρματα με τα προβλήματα που συνεπάγεται λόγω του καλωδίου.
anso Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μεχρι 50- αντε μαξ 100 αν αξιζουν ,τι να κοιταξω σε headphones?τα θελω στο γυμναστηριο κατα κυριο λογο ,ιδεα ιδιαιτερη δεν εχω απλα μου την βιδωσε γιατι εχει χαλασει στο συστημα μουσικής στο γυμναστήριο
ask Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 12:17 ΠΜ, anso είπε Μεχρι 50- αντε μαξ 100 αν αξιζουν ,τι να κοιταξω σε headphones?τα θελω στο γυμναστηριο κατα κυριο λογο ,ιδεα ιδιαιτερη δεν εχω απλα μου την βιδωσε γιατι εχει χαλασει στο συστημα μουσικής στο γυμναστήριο τελικά πήρες κάποια; ψαχνω κ γω για σετ π μπορω να χρησιμοποιω σε τρεξιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα