black66.gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Mindworm είπε Έχω ακουστικά και με τις 2 τεχνολογίες αλλά δε θα πω πια μου αρέσει πιο πολύ, ίσως και καμία(να το έχετε στο νου σας) για να μην πέφτουν likes πάλι και αναρωτιέστε. Προφανώς. Αν δε σου χρειάζονται ακουστικά με κάποιου είδους απομόνωση εξωτερικών ήχων ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσει κανείς τέτοια. Για παράδειγμα αν ακούει μουσική στο σπίτι. Αν όμως τα χρησιμοποιείς στον δρόμο, στο γυμναστήριο ή σε θορυβώδες περιβάλλον, τότε επιβάλλεται η αγορά τους. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από black66.gr
Mindworm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, black66.gr said: Προφανώς. Αν δε σου χρειάζονται ακουστικά με κάποιου είδους απομόνωση εξωτερικών ήχων ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσει κανείς τέτοια. Για παράδειγμα αν ακούει μουσική στο σπίτι. Αν όμως τα χρησιμοποιείς στον δρόμο, στο γυμναστήριο ή σε θορυβώδες περιβάλλον, τότε επιβάλλεται η αγορά τους. Με βρίσκεις σύμφωνο! Απλά είναι ωραίο το ούτε να ακούς θόρυβο και ούτε να ακούν οι άλλοι τι ακούς. Γούστα είναι αυτά. Εγώ πάντως προσωπικά cancellation(ας το πάρει το ποτάμι) προτιμάω απλά έφερα τα isolation στο τραπέζι μήπως δεν τα ξέρει ο ts και τα προτιμήσει και από μια αξιόλογη εταιρεία.
pirmen56 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2019 στις 8:42 ΜΜ, Tricolore είπε Θα πηδηχτώ από το παραθύρι μου! Διάβασε αυτά και βγάλε συμπέρασμα ΑΝ το κάθε ένα κάνει διαφορετική δουλειά από το άλλο. https://headphonesaddict.com/noise-cancelling-noise-isolating-headphones/ Προϋπόθεση βέβαια να ξέρεις αγγλικά και να γνωρίζεις κάποια στοιχειώδη πραγματα για τον ήχο. Γιατί την διαφορά την εξηγεί ξεκάθαρα. Αναφορά σε κείμενο Use a dedicated microphone for picking up the ambient noise. After, the electronics circuitry receives the noise signal and creates a 180 degree (opposite) noise and sends it to the headphones. Once both signals reach your ears they “cancel each other out”. For you, the ambient noise magically disappears. The effectiveness of noise-cancelling headphones is quite considerable especially for the constant noise from lower ranges. Noises like airplane engine noise, traffic, any constant humming, and even some human chatter. Κόβουν πολύ καλύτερα τις χαμηλές συχνότητες από τις μηχανές των αεροπλάνων και διαφόρων άλλων θορύβων, μέσω ακύρωσης(cancelling) ηχητικών κυμάτων(παράγοντας ίδια ηχητικά κύματα, αλλά με αντίθετη φάση). Αυτές που δεν κόβουν καθόλου καλά τα άλλα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από pirmen56 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αν το θέμα είναι καθαρά το μικρο καλώδιο εφόσον είσαι ευχαριστημένος γιατί δεν περνεις μια προέκταση? 2
Dr.MikeD Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 @Inuyasha είναι και αυτό μία γνώμη και μάλιστα οικονομική, δεν αντιλέγω πως έχεις άδικα, αλλά με εκνευρίζει να μπλέκονται συνεχώς. Παράδειγμα, αν είμαι σε άλλον χώρο εκτός του γραφείου, αντε να το προσαρμόζω. Χώρια που τώρα τελευταία δεν ακούγεται τόσο καλά το Mικρόφωνο.. Edit : Θα ήθελα αν σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις σας. Θέλω με καθαρό μυαλό να διαβάσω ξεχωριστά την κάθε πρόταση και να δούμε στην συνέχεια κάποια τελική επιλογή.
black66.gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/2/2019 στις 3:49 ΜΜ, Dr.MikeD είπε @Inuyasha είναι και αυτό μία γνώμη και μάλιστα οικονομική, δεν αντιλέγω πως έχεις άδικα, αλλά με εκνευρίζει να μπλέκονται συνεχώς. Παράδειγμα, αν είμαι σε άλλον χώρο εκτός του γραφείου, αντε να το προσαρμόζω. Χώρια που τώρα τελευταία δεν ακούγεται τόσο καλά το Mικρόφωνο.. Edit : Θα ήθελα αν σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις σας. Θέλω με καθαρό μυαλό να διαβάσω ξεχωριστά την κάθε πρόταση και να δούμε στην συνέχεια κάποια τελική επιλογή. Μόλις έφτασαν τα ANC Plantronics Backbeat Pro 2 που παράγγειλα στα 130 ευρώ. Μετά από πολύ πολύ ψάξιμο και ατελείωτα reviews που τα βγάζουν τα καλύτερα anc ακουστικά κάτω των 300 ευρώ, ένα πράγμα θα σου πω. Έπαθα την πλάκα μου!!!! Το anc καθώς και η ποιότητα και πιστότητα του ήχου καλύτερη και από πολλά ακουστικά ενσύρματα ή ασύρματα αξίας άνω των 300+ ευρώ. Σε σύγκριση με τα Sony WH-1000XM3 που θεωρούνται τα καλύτερα όλων, και έχει κάποιος φίλος μου και του κόστισαν 400+ ευρώ οι διαφορές στον ήχο είναι μηδαμινές. Μόνο στο noise cancelling υστερούν λίγο στο οποίο στα Sony δεν ακούς απολύτως τίποτα ενώ στα Plantronics περνάνε κάποιοι ανεπαίσθητοι ήχοι. Τα καλύτερα VFM ακουστικά που μπορείς να αγοράσεις σήμερα. Αν μπορείς κάνε την μικρή υπέρβαση και GO FOR IT. Θα με θυμηθείς. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από black66.gr 1
Dr.MikeD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 @black66.gr σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μου έδωσες πολύ καλή εικόνα και εκτιμώ ιδιαίτερα την βοήθεια σου, και φυσικά όλων όσον πραγματικά βοηθούν. Διάβασα κάποιες κριτικές για το μοντέλο που αναφέρεις: https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-feature/active-noise-cancelling, το αρνητικό είναι πως δεν έχει Microphone Control αλλά μικρό το κακό.. Κατα τα άλλα μοιάζει όντως να είναι all the value money 1
black66.gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε @black66.gr σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μου έδωσες πολύ καλή εικόνα και εκτιμώ ιδιαίτερα την βοήθεια σου, και φυσικά όλων όσον πραγματικά βοηθούν. Διάβασα κάποιες κριτικές για το μοντέλο που αναφέρεις: https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-feature/active-noise-cancelling, το αρνητικό είναι πως δεν έχει Microphone Control αλλά μικρό το κακό.. Κατα τα άλλα μοιάζει όντως να είναι all the value money Πραγματικά. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα χρήματα.
Dr.MikeD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 @black66.gr μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις από ηχομόνωση; Το skroutz βαση κριτικών αναφέρει πως δεν έχει και τόσο καλή... 🤔 Σε ευχαριστώ.
black66.gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε @black66.gr μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις από ηχομόνωση; Το skroutz βαση κριτικών αναφέρει πως δεν έχει και τόσο καλή... 🤔 Σε ευχαριστώ. Όχι ηχομόνωση. Το anc είναι η ακύρωση των εξωτερικών ήχων. Ναι δεν είναι σαν των sony ή των bose, που είναι τα κορυφαία στην κατηγορία και δεν ακούς απολύτως τίποτα. Στα Plantronics περνάνε κάποιοι ανεπαίσθητοι εξωτερικοί ήχοι, και αυτό θα το καταλάβεις μόνο σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον. Αλλά μην ξεχνάμε και την διαφορά τιμής που είναι τεράστια. Τα PLT κοστίζουν 130 ευρώ ενώ τα άλλα κοντά στα 350 ευρώ. Τώρα από ποιότητα ήχου για εμένα προσωπικά που μου αρέσει και το μπασάκι από τα sony που τα έχω ακούσει είναι ένα κλικ πιο πάνω, ενώ τα bose έχουν ακόμα πιο υποδεέστερο ήχο από ότι λένε κάποιοι.
Dr.MikeD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει, πάντως χειρότερα απ τα Marshall Major II τα οποία έχω, δεν είναι .. Tα Marshall έχουν εξαιρετικό μπάσο. https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/marshall-major-ii-vs-plantronics-backbeat-pro-2/394/415?usage=5003&threshold=0.1 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Dr.MikeD
Dr.MikeD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά προχώρησα στην παραγγελία των plantronics. Μου "χύθηκαν "λίγο τα μάτια να διαβάζω, αλλά χαλάλι του. Ευχαριστώ όλους οσους με βοήθησαν και φυσικά τον @black66.gr για την πρόταση. Θα προσπαθήσω να επανέλθω με κάποιο review. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Dr.MikeD ορθογραφικός έλεγχος 1
Dr.MikeD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα παρέλαβα και μόλις γράφω ακούγωντας μουσική.. Ως πρώτη εντύπωση δείχνουν εντυπωσιακά, το volume maximun είναι ικανοποιητικό.. Το noice canselling σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ Tτo bass είναι το ιδανικό. Τελικά είναι τρομερή αίσθηση να κανεις ότι θέλεις χωρίς την χρήστη καλωδίου.. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Dr.MikeD 2
Dr.MikeD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχοντας τα συγκεκριμένα σχεδόν 5 ώρες , νομίζω πως μπορώ να πω κάτι πιο τεκμηριωμένο απ τον αρχικό ενθουσιασμό. Θετικά : Πολύ όμορφα στον σχεδιασμό. Καθαρός ήχος, με πιο έντονα τα prima στοιχεία. Παρέχει πολύ καλή ευλυγισία και προσαρμόζονται πολύ εύκολα στο κεφάλι χωρίς να στο σφίγγει ιδιαίτερα. Οταν τα βγάζεις δεν νιώθεις τα αυτιά σου "πρισμένα". Διευκολύνει πάρα πολύ το γεγονός που όταν τα βγάλεις και τα κρεμάσεις στον λαιμό, μπορούν να γυρίσουν προς τα μέσα τα ακουστικά. Τα βοηθητικά εργαλεία δίνουν την δυνατότητα για volume control, pause, next - previous. Enable Microphone, enable Noice Cancelling, on/off και όλα αυτά με συγκτικά ευκολία, αρκεί να το συνηθίσεις. Είναι πάρα πολύ αναπαυτικά και ενώ τα έχω σερί 5 ώρες, δεν με πόνεσαν καθόλου τα αυτιά (φοράω γυαλιά). Noice Canseling είναι σε πολύ καλά επίπεδα και δοκιμάστηκε σε on και off mode και όντως είδα μεγάλη διαφορά. Μέχρι στιγμή δείχνουν ιδανικά για γραφείο και για καθημερινή χρήση. Minimal απαλή θήκη για να τα μεταφέρεις. [UPDATE] Μπορείς να κρατήσεις τα headphones σε μεγάλη απόσταση απ την αρχική συσκευή (υπολιγιστή, smartphone κοκ) Αρνητικά : Στο μπάσο βλέπω μία αισθητή διαφορά συγκριτικά με Marshall Major II (προηγούμενα ακουστικά) , όπου εδώ τα Marshall έχουν ένα πλεονέκτημα. Το καλώδιο το οποίο συνοδεύεται ως εναλλακτικό για να ακούς, είναι συγκριτικά μικρό. Είναι μικρό και το καλώδιο φόρτισης. [UPDATE] Στο μικρόφωνο δεν ακούγεσαι τόσο καθαρά, όσο και δεν ακούς τόσο καθαρά. Γενικα : Η αίσθηση που αφήνουν είναι εκπληκτική και για το συγκεκριμένο budget χρημάτων το θεωρώ ως την ιδανικότερη επιλογη . Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον @black66.gr για την πρόταση, αλλά φυσικά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στην συζήτηση δίνοντας μου το κατάλληλο ερέθισμα. Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Dr.MikeD προσθήκη πληροφοριών 2
pirmen56 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Και το what hifi λέει τα ίδια για το μπάσο. https://www.whathifi.com/plantronics/backbeat-pro-2/review Αναφορά σε κείμενο Decent price and plenty of features, but unchecked bass drags the sound down Είναι υπερβολικά δυνατό(το sub bass) λένε και οχι "σφικτό"/ελεγχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα