Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πας και βγαζεις αλλη εφοσον ειναι στο ονομα σου σε ενα καταστημα.

1 minute ago, jimis98 said:

καλησπερα παιδια τι γινεται σε περιπτωση που εχεις χασει την καρτα sim,τι διαδικασια χρειαζεται?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

καλησπερα παιδια τι γινεται σε περιπτωση που εχεις χασει την καρτα sim,τι διαδικασια χρειαζεται?

θα πας σε στο κατάστημα της περιοχής σου (wind, vodafone, cosmote/γερμανός, ανάλογα με το τι έχεις) με την ταυτότητα σου και θα σου βγάλουν καινούρια.. ίσως υπάρχει ένα μικρό κόστος (5 ευρώ λογικά) 

Δημοσ.

αν δεν είναι σε εμένα το όνομα αλλά σε κηδεμόνα την ίδια διαδικασία πάει με την ταυτότητα του? 

υπάρχει περίπτωση να μου. πουν τίποτα ότι θέλει εισαγγελέα ναι τέτοια? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

υπάρχει περίπτωση να μου. πουν τίποτα ότι θέλει εισαγγελέα ναι τέτοια

Αν την έχασες σε χώρο στον οποίο έγινε κάποιο έγκλημα, τον Εισαγγελέα τον έχεις στην τσεπη σου.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν την έχασες σε χώρο στον οποίο έγινε κάποιο έγκλημα, τον Εισαγγελέα τον έχεις στην τσεπη σου.

Στο σπίτι την έχω χάσει αλλά δεν την βρίσκω πουθενά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

αν δεν είναι σε εμένα το όνομα αλλά σε κηδεμόνα την ίδια διαδικασία πάει με την ταυτότητα του? 

υπάρχει περίπτωση να μου. πουν τίποτα ότι θέλει εισαγγελέα ναι τέτοια? 

όπως σου ειπαν παραπάνω την καρτα μπορεί να την αντικαταστήσει μόνο αυτός στον οποίο ανήκει.

Για να ρωτάς για εισαγγελέα πολύ περίεργο μου φαίνεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

όπως σου ειπαν παραπάνω την καρτα μπορεί να την αντικαταστήσει μόνο αυτός στον οποίο ανήκει.

Για να ρωτάς για εισαγγελέα πολύ περίεργο μου φαίνεται.

ξερω στην ελλαδα ζουμε μεσα στην γραφειοκρατια

Δημοσ.

έχεις πάει ποτέ σε οποιαδήποτε επιχειρηση για οτιδήποτε και σου ζήτησαν κάτι τέτοιο δηλαδη ; ή συζηταμε θεωριες απλά ;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεις εσυ να βγαλεις καρτα για καποιον αλλον. Θα πρεπει ο κατοχος της SIM να παει να βγαλει τη νεα καρτα. Δεν εχει σχεση ο εισαγγελεας με αυτο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Η vodafone χρεωνει 7 ευρω την sim.Αλλαξα προσφατα sim σε nanosim.

δεν μπορούσες να την κόψεις? 

1 ώρα πριν, zanskou είπε

έχεις πάει ποτέ σε οποιαδήποτε επιχειρηση για οτιδήποτε και σου ζήτησαν κάτι τέτοιο δηλαδη ; ή συζηταμε θεωριες απλά ;

θεωρίες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...