jimis98 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα παιδια τι γινεται σε περιπτωση που εχεις χασει την καρτα sim,τι διαδικασια χρειαζεται?
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 πας και βγαζεις αλλη εφοσον ειναι στο ονομα σου σε ενα καταστημα. 1 minute ago, jimis98 said: καλησπερα παιδια τι γινεται σε περιπτωση που εχεις χασει την καρτα sim,τι διαδικασια χρειαζεται?
christos4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε καλησπερα παιδια τι γινεται σε περιπτωση που εχεις χασει την καρτα sim,τι διαδικασια χρειαζεται? θα πας σε στο κατάστημα της περιοχής σου (wind, vodafone, cosmote/γερμανός, ανάλογα με το τι έχεις) με την ταυτότητα σου και θα σου βγάλουν καινούρια.. ίσως υπάρχει ένα μικρό κόστος (5 ευρώ λογικά)
*Kopanos* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Σε cosmote αν θυμάμαι καλα ήταν 7,50€
jimis98 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 αν δεν είναι σε εμένα το όνομα αλλά σε κηδεμόνα την ίδια διαδικασία πάει με την ταυτότητα του? υπάρχει περίπτωση να μου. πουν τίποτα ότι θέλει εισαγγελέα ναι τέτοια?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε υπάρχει περίπτωση να μου. πουν τίποτα ότι θέλει εισαγγελέα ναι τέτοια? Αν την έχασες σε χώρο στον οποίο έγινε κάποιο έγκλημα, τον Εισαγγελέα τον έχεις στην τσεπη σου.
jimis98 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν την έχασες σε χώρο στον οποίο έγινε κάποιο έγκλημα, τον Εισαγγελέα τον έχεις στην τσεπη σου. Στο σπίτι την έχω χάσει αλλά δεν την βρίσκω πουθενά
zanskou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, jimis98 είπε αν δεν είναι σε εμένα το όνομα αλλά σε κηδεμόνα την ίδια διαδικασία πάει με την ταυτότητα του? υπάρχει περίπτωση να μου. πουν τίποτα ότι θέλει εισαγγελέα ναι τέτοια? όπως σου ειπαν παραπάνω την καρτα μπορεί να την αντικαταστήσει μόνο αυτός στον οποίο ανήκει. Για να ρωτάς για εισαγγελέα πολύ περίεργο μου φαίνεται.
jimis98 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zanskou είπε όπως σου ειπαν παραπάνω την καρτα μπορεί να την αντικαταστήσει μόνο αυτός στον οποίο ανήκει. Για να ρωτάς για εισαγγελέα πολύ περίεργο μου φαίνεται. ξερω στην ελλαδα ζουμε μεσα στην γραφειοκρατια
zanskou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 έχεις πάει ποτέ σε οποιαδήποτε επιχειρηση για οτιδήποτε και σου ζήτησαν κάτι τέτοιο δηλαδη ; ή συζηταμε θεωριες απλά ;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δεν μπορεις εσυ να βγαλεις καρτα για καποιον αλλον. Θα πρεπει ο κατοχος της SIM να παει να βγαλει τη νεα καρτα. Δεν εχει σχεση ο εισαγγελεας με αυτο.
Mr_Terror Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Η vodafone χρεωνει 7 ευρω την sim.Αλλαξα προσφατα sim σε nanosim.
jimis98 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Η vodafone χρεωνει 7 ευρω την sim.Αλλαξα προσφατα sim σε nanosim. δεν μπορούσες να την κόψεις? 1 ώρα πριν, zanskou είπε έχεις πάει ποτέ σε οποιαδήποτε επιχειρηση για οτιδήποτε και σου ζήτησαν κάτι τέτοιο δηλαδη ; ή συζηταμε θεωριες απλά ; θεωρίες
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καιιιι αφου απαντηθηκε η ερωτηση, το θεμα κλειδωνει. Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις