Pleo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Για ανεβασε μια φωτο απο την πισω μερια των ηχειων Δεν έχει βραχυκυκλωτήρες το χρέπι. Σε περίπτωση που έπαιρνε διπλοκαλωδίωση και δεν είχαν πατήσει σφιχτά και δεν έπαιρνε σήμα ο άνω κλάδος του crossover, θα εννοείς. Δες: Το έχει κάψει απλά.
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Pleo είπε Δεν έχει βραχυκυκλωτήρες το χρέπι. Σε περίπτωση που έπαιρνε διπλοκαλωδίωση και δεν είχαν πατήσει σφιχτά και δεν έπαιρνε σήμα ο άνω κλάδος του crossover, θα εννοείς. Δες: Το έχει κάψει απλά. Ναι αυτο φανταστηκα. αλλα μαλλον εχει καει μεσα. δοκιμασε να συνδεσεις απ ευθειας τα tweeter με τον ενισχυτη, να δεις αν φταινε αυτα η το κροσοβερ
Pleo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι αυτο φανταστηκα. αλλα μαλλον εχει καει μεσα. δοκιμασε να συνδεσεις απ ευθειας τα tweeter με τον ενισχυτη, να δεις αν φταινε αυτα η το κροσοβερ Δεν είναι δικά μου τα ηχεία. Εγώ απλώς έγραψα. Δεν θα έκανα τέτοιο λάθος να συνδέσω στο χρέπι το logitech κανονικά ηχεία. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα καίγονταν όπως και έκαναν. Θα έστειλε κανένα DC έτσι όπως ζορίστηκε ο ενισχυτής των logitech και θα το έψησε το tweeterάκι.
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 δεν νομιζω να καηκαν απο το sub , ηταν καμενα , αλλα δεν ειμαι και εξπερτ
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν νομιζω να καηκαν απο το sub , ηταν καμενα , αλλα δεν ειμαι και εξπερτ Το sub ειναι ο ενισχυτης, και αν ειναι μαπα, καιει ηχεια.
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Το sub ειναι ο ενισχυτης, και αν ειναι μαπα, καιει ηχεια. το εχω δοκιμασει στο παρελθον , και δουλεψε με alting lansing 2 χρονια
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε το εχω δοκιμασει στο παρελθον , και δουλεψε με alting lansing 2 χρονια Εβαλες τυχαια ηχεια σε τυχαιο ενισχυτη?
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 ειχα κατι JBL 3.5 ιντες και παιζαν , ΑΛΛΑ πολυ πολυ χαμηλα
TEOKOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Τι μου θύμισες . Είχα κάποτε ένα συστηματάκι με έναν Cyrus 1 για ενισχυτή. Καλός ,ποιοτικός ενισχυτάκος αλλά χωρίς πολλά ρεύματα που έπαιζε άψογα με τά mission πολύ ευαίσθητα ηχεία μου. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και πήρα τα B&W cdm1 se γιατί τα χαλβάδιαζα στην βιτρίνα γιατί ήταν κουκλιά . Τα παίρνω όλο χαρά ,τα πάω σπίτι ,τα συνδέω με τον Cyrus , βάζω το made japan στο πικαπ , φουλάρω ,και τσουφ τα Twitter ..... Δύσκολα φορτία ,με αδύναμο ενισχυτή σίγουρη ζημιά ....
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε βάζω το made japan στο πικαπ Made japan? Μήπως Big in japan (Alphaville) ή Made in japan (deep purple)? Αν και για να κάψει tweeter μάλλον το 2ο (Highway star... yeah)! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/2/2019 στις 6:45 ΜΜ, Pleo είπε Δεν έχει βραχυκυκλωτήρες το χρέπι. Σε περίπτωση που έπαιρνε διπλοκαλωδίωση και δεν είχαν πατήσει σφιχτά και δεν έπαιρνε σήμα ο άνω κλάδος του crossover, θα εννοείς. Δες: Το έχει κάψει απλά. Ακριβώς έτσι είναι από πίσω, θενκς αδερφέ! Στις 24/2/2019 στις 7:04 ΜΜ, Ntinaras είπε Ναι αυτο φανταστηκα. αλλα μαλλον εχει καει μεσα. δοκιμασε να συνδεσεις απ ευθειας τα tweeter με τον ενισχυτη, να δεις αν φταινε αυτα η το κροσοβερ Το έχω τσεκάρει παραδόξως, και το Crossover και τα Tweeter είναι καμμένα. Αλλά στα low στέλνει μια χαρούλα χωρίς θέμα, απλά εξ αρχής ακούγονταν αρκετά χαμηλά. Στις 24/2/2019 στις 12:04 ΠΜ, Pleo είπε Τίποτε, απλά έχεις κάψει τα tweeter κατά πάσα πιθανότητα. Δεν κάνουμε τέτοιες πατέντες ποτέ. Ήταν σίγουρο ότι θα καούν. Γενικά να ξέρεις τα ηχεία καίγονται από μικρούς ενισχυτές. Ζορίζεται ο ενισχυτής να δώσει το ρεύμα που ζητάνε όταν είναι μικρός και στέλνει peak. Συνήθως την πληρώνουν τα tweeter. Το σύστημα με το sub διαθέτει πολύ μικρή ισχύ για την οδήγηση των μικρών δορυφόρων, κι εσύ πήγες και έβαλες επάνω ένα πλήρες ηχείο. Τι περίμενες να συμβεί δηλαδή, εκτός από το να κάψεις το ηχείο; Νομίζω ότι δεν είναι μεγάλη ζημιά να αντικατασταθούν τα tweeter των συγκεκριμένων. Θέλει βέβαια να τα πας σε μάστορα. Και την επόμενη φορά θα ξέρεις ότι δεν κάνουμε πατέντες και ό,τι μας κατέβει, αν δεν ρωτήσουμε κάποιον σχετικό με το άθλημα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως είχα ανοίξει ένα θέμα εδώ με ένα παλιό account και για να προχώρησα, είπαμε τα ohm και ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ θα μου είπαν πως είναι ΟΚ. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να το προχωρούσα χωρίς να μιλήσω με ινσομνίτες γιατί με θεωρώ κάργα άσχετο από watt/ohm/καλώδια.. Κι όμως, το βρήκα! Πάλι καλά που δε ψώνισα και το center που διαβάζω πως σκεφτόμουν τότε.. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από JiovanniGeorgeo
Pleo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ακριβώς έτσι είναι από πίσω, θενκς αδερφέ! Το έχω τσεκάρει παραδόξως, και το Crossover και τα Tweeter είναι καμμένα. Αλλά στα low στέλνει μια χαρούλα χωρίς θέμα, απλά εξ αρχής ακούγονταν αρκετά χαμηλά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως είχα ανοίξει ένα θέμα εδώ με ένα παλιό account και για να προχώρησα, είπαμε τα ohm και ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ θα μου είπαν πως είναι ΟΚ. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να το προχωρούσα χωρίς να μιλήσω με ινσομνίτες γιατί με θεωρώ κάργα άσχετο από watt/ohm/καλώδια.. Ποιος στο είπε; Ο μέσος gamer του insomnia που το μόνο που ξέρει από ήχο είναι τα logitech; 😂 Αυτές είναι βασικές γνώσεις ηλεκτροτεχνίας. Εξ' άλλου ένα σκέτο νούμερο αντίστασης δεν λέει κάτι. Η αντίσταση είναι μεταβλητό μέγεθος αναλόγως συχνότητας. Δεν είναι ένα καρφωτό νούμερο. Έχει διακυμάνσεις. Αν η αντίσταση του ηχείου κάνει βουτιά σε ρευματοβόρα συχνότητα και από πίσω είναι ένας ενισχυτής playmobil, αποχαιρετάς τα tweeter που ήξερες. Είναι από τα πιο κλασικά βραχυκυκλώματα αυτό. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Τι να πω, αν υπάρχει ένα child-friendly guide, στείλε να ξεστραβωθώ. Αν όχι, θα τα διαβάσω, θα καταλάβω τα μισά, και σε 2 μήνες δεν θα είναι καν ανάμνηση.. Γι' αυτό συνέχεια έρχομαι εδώ για τέτοια θέματα, εγώ δε τα έχω. 😕 Διάβασες το τότε τόπικ Pleo;
Pleo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Τι να πω, αν υπάρχει ένα child-friendly guide, στείλε να ξεστραβωθώ. Αν όχι, θα τα διαβάσω, θα καταλάβω τα μισά, και σε 2 μήνες δεν θα είναι καν ανάμνηση.. Γι' αυτό συνέχεια έρχομαι εδώ για τέτοια θέματα, εγώ δε τα έχω. 😕 Διάβασες το τότε τόπικ Pleo; Όχι δεν το διάβασα. Αν όμως σου είπαν ότι είναι 8Ω και τα δυο και σου είπαν να τα συνδέσεις,τι λέω... και μόνο που σου είπαν να συνδέσεις κανονικό ηχείο στο logitech... καταλαβαίνω χωρίς να δω τι παίχτηκε.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2017 στις 12:35 ΠΜ, graphist83 είπε Μπα ψηφιακος class D ειναι. Κατεβαινουν μεχρι και 2 οhm αυτοι. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από JiovanniGeorgeo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα