WesterlyCarrot9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ή έστω online που να πουλάει οδηγούς για κουρτίνα μπάνιου που βιδώνει στο ταβάνι? Σε Jumbo, IKEA και τα σχετικά δεν έχω βρει κάτι.
Πανος999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, WesterlyCarrot9 είπε Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ή έστω online που να πουλάει οδηγούς για κουρτίνα μπάνιου που βιδώνει στο ταβάνι? Σε Jumbo, IKEA και τα σχετικά δεν έχω βρει κάτι. Εχεις τετοιο συστημα ηδη? Γιατι αν δν εχεις, θα σου ελεγα να πας σε σωληνα που σφηνωνει..
Alxnks Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Εχεις τετοιο συστημα ηδη? Γιατι αν δν εχεις, θα σου ελεγα να πας σε σωληνα που σφηνωνει.. Αν είναι γωνία (που μάλλον τέτοια περίπτωση θα ναι για να ρωτάει για αυτήν την λύση)....πως μπορεί να σφηνώσει η σωλήνα; 😁
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Και εμένα στο μπάνιο γωνία είναι και αυτά τα φτηνιάρικα που βιδώνουν στον τοίχο συνεχώς έπεφταν. Έτσι και εγώ έκανα τρύπα στο ταβάνι εκεί που κάνει γωνία έβαλα ούπα , έπιασα με ένα γάντζο τη βέργα και έτσι είναι σταθερή και δεν πέφτει.Οπότε αν δεν μπορείς να κάνει άλλο μπορείς να κάνεις το ίδιο.
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Πανος999 είπε Εχεις τετοιο συστημα ηδη? Γιατι αν δν εχεις, θα σου ελεγα να πας σε σωληνα που σφηνωνει.. Δε μπορώ να πάω σε σωλήνα που σφηνωνει λόγω χώρου. Το παράθυρο είναι πολύ κοντά και δεν έχει χώρο στον τοίχο για να στηρίξω τη βέργα. 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και εμένα στο μπάνιο γωνία είναι και αυτά τα φτηνιάρικα που βιδώνουν στον τοίχο συνεχώς έπεφταν. Έτσι και εγώ έκανα τρύπα στο ταβάνι εκεί που κάνει γωνία έβαλα ούπα , έπιασα με ένα γάντζο τη βέργα και έτσι είναι σταθερή και δεν πέφτει.Οπότε αν δεν μπορείς να κάνει άλλο μπορείς να κάνεις το ίδιο. Που μπορώ να βρω αυτά τα φτηνιάρικα?
SB_1957 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, WesterlyCarrot9 είπε Δε μπορώ να πάω σε σωλήνα που σφηνωνει λόγω χώρου. Το παράθυρο είναι πολύ κοντά και δεν έχει χώρο στον τοίχο για να στηρίξω τη βέργα. Που μπορώ να βρω αυτά τα φτηνιάρικα? Δεν χρειάζεσαι κάτι ειδικό, αλλά σιδηρόδρομο κουρτίνας που να μπορεί να βιδωθεί στο ταβάνι. Δηλαδή αυτά τα δύο https://www.ikea.gr/leuka-eidi/rages-kourtinon-kai-kourtinoxula/sidirodromoi-kourtinon/vidga-gwniako-eksartima-gia-moni-raga-57366/40299098/ https://www.ikea.gr/leuka-eidi/rages-kourtinon-kai-kourtinoxula/sidirodromoi-kourtinon/vidga-moni-raga-koyrtinas-57573/70299153/ https://www.ikea.gr/leuka-eidi/rages-kourtinon-kai-kourtinoxula/sidirodromoi-kourtinon/vidga-eksartima-orofis-57706/90299091/ Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από SB_1957 1
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, WesterlyCarrot9 είπε Δε μπορώ να πάω σε σωλήνα που σφηνωνει λόγω χώρου. Το παράθυρο είναι πολύ κοντά και δεν έχει χώρο στον τοίχο για να στηρίξω τη βέργα. Που μπορώ να βρω αυτά τα φτηνιάρικα? Πήγαινε σε leroy , praktiker στα είδη υγιεινής και θα βρεις και ίσιο και γωνία.Και εμένα παράθυρο ήταν πήρα γωνία μου έπεφτε και έβαλα το γαντζάκι που φαίνεται στη φωτογραφία. Το ταβάνι μην το κοιτάς.Είχε βαφτεί με κόλλα και δυστυχώς συνεχώς ξεφλουδίζει.
SB_1957 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πήγαινε σε leroy , praktiker στα είδη υγιεινής και θα βρεις και ίσιο και γωνία.Και εμένα παράθυρο ήταν πήρα γωνία μου έπεφτε και έβαλα το γαντζάκι που φαίνεται στη φωτογραφία. Το ταβάνι μην το κοιτάς.Είχε βαφτεί με κόλλα και δυστυχώς συνεχώς ξεφλουδίζει. Αυτό είχαμε κάνει κι εμείς αλλά δεν μας βόλευε που η κουρτίνα δεν μπορούσε να μαζευτεί τέρμα στην άκρη. Γι' αυτό βάλαμε σιδηρόδρομο στο ταβάνι. 1
Πανος999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Alxnks είπε Αν είναι γωνία (που μάλλον τέτοια περίπτωση θα ναι για να ρωτάει για αυτήν την λύση)....πως μπορεί να σφηνώσει η σωλήνα; 😁 Τι εννοεις?? Γωνια ειναι κ εμενα.. Αν καταλαβαίνω τι εννοεις.. Σωληνα 90 μοιρων..
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, papoys1 είπε Χρώμα από τα λιντε; Σοβαρά τώρα, φαντάζομαι ότι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στους αρμούς των πλακιδίων και θα βάζεις την yaya1 να καθαρίζει συνέχεια. Πάρε ένα αντιμουχλικο για οροφή. Έχω καμπίνα και εδώ και δύο χρόνια δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διάβρωση. Για τα πλακάκια (extra tip) καθάρισμα με οδοντοβουρτα οι αρμοι να φύγει κάθε ίχνος και μετά ψεκασμα μια φορά την εβδομάδα με κλινεξ για το μπάνιο (ένα θαλασσομπλε ψεκαστηρι). Σκέψου ότι εμένα το πλακάκι στη καμπίνα είναι κομμάτια μικρά μικρά καταλαβαίνεις τι τραβούσα μέχρι να μπω στην διαδικασία της ανωτέρω συντήρησης.
papoys1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, chill είπε Χρώμα από τα λιντε; Σοβαρά τώρα, φαντάζομαι ότι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στους αρμούς των πλακιδίων και θα βάζεις την yaya1 να καθαρίζει συνέχεια. Πάρε ένα αντιμουχλικο για οροφή. Έχω καμπίνα και εδώ και δύο χρόνια δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διάβρωση. Για τα πλακάκια (extra tip) καθάρισμα με οδοντοβουρτα οι αρμοι να φύγει κάθε ίχνος και μετά ψεκασμα μια φορά την εβδομάδα με κλινεξ για το μπάνιο (ένα θαλασσομπλε ψεκαστηρι). Σκέψου ότι εμένα το πλακάκι στη καμπίνα είναι κομμάτια μικρά μικρά καταλαβαίνεις τι τραβούσα μέχρι να μπω στην διαδικασία της ανωτέρω συντήρησης. όχι δεν φταίει το χρώμα , ούτε η υγρασία,το έχουμε συζητήσει και στο ειδικό για μαστορέματα θέμα.Παλιά οι μπογιατζήδες έβαφαν τα μπάνια με ένα είδος χρώμα που το έλεγαν κόλα. Δυστυχώς αυτό μετά από χρόνια αρχίζει να ξεφλουδίζει με το άσχημο οπτικό αποτέλεσμα που βλέπεις.
SB_1957 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, chill είπε Σκέψου ότι εμένα το πλακάκι στη καμπίνα είναι κομμάτια μικρά μικρά καταλαβαίνεις τι τραβούσα μέχρι να μπω στην διαδικασία της ανωτέρω συντήρησης. Δηλαδή οι αρμοί στο μπάνιο σου μουχλιάζουν αν δεν κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία? Δεν έχει παράθυρο το μπάνιο να αερίζεται για να φεύγει η υγρασία? Έχουμε αλλάξει 20 σπίτια, ως ενοικιαστές, σε κανένα σπίτι ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με μούχλα στο μπάνιο, ακόμη και τις δύο φορές που δεν υπήρχε παράθυρο.
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ξανανοιγω το θέμα γιατί έχω και γω πρόβλημα με την κουρτίνα του μπάνιου. Συγκεκριμένα, έχω πάρει μια σε σχήμα Γ που οι 2 άκρες βιδώνουν στον τοίχο. Δυστυχώς και στην δική μου περίπτωση στην μια πλευρά οι βίδες με το ούπα άρχισαν να σκάβουν τον τοίχο/σοβά με αποτέλεσμα η κουρτίνα να πέσει. Σκέφτηκα και γω να βάλω γάτζο στην μέση του Γ, αλλά θέλω η κουρτίνα να μαζεύει τέρμα στην άκρη και νομιζω αν μπει γάτζος στην μέση η κουρτίνα δεν θα μπορεί να μετακινείται μέχρι την άκρη. Έχει ιδέα κανένας που πιάνουν τα χέρια του τι άλλο μπορώ να κάνω; Έλεγα μήπως βάλω στις τρύπες του τοίχου σιλικόνη με σίδερο μέσα και όσο ειναι ζεστή να κουμπώσω τις βίδες με το ούπα, αλλά δεν ξέρω αν πιάσει. Έχει κανένας καμιά άλλη ιδέα τι να κάνω; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Gkostas2007
Swimmer21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 24 minutes ago, Gkostas2007 said: Ξανανοιγω το θέμα γιατί έχω και γω πρόβλημα με την κουρτίνα του μπάνιου. Συγκεκριμένα, έχω πάρει μια σε σχήμα Γ που οι 2 άκρες βιδώνουν στον τοίχο. Δυστυχώς και στην δική μου περίπτωση στην μια πλευρά οι βίδες με το ούπα άρχισαν να σκάβουν τον τοίχο/σοβά με αποτέλεσμα η κουρτίνα να πέσει. Σκέφτηκα και γω να βάλω γάτζο στην μέση του Γ, αλλά θέλω η κουρτίνα να μαζεύει τέρμα στην άκρη και νομιζω αν μπει γάτζος στην μέση η κουρτίνα δεν θα μπορεί να μετακινείται μέχρι την άκρη. Έχει ιδέα κανένας που πιάνουν τα χέρια του τι άλλο μπορώ να κάνω; Έλεγα μήπως βάλω στις τρύπες του τοίχου σιλικόνη με σίδερο μέσα και όσο ειναι ζεστή να κουμπώσω τις βίδες με το ούπα, αλλά δεν ξέρω αν πιάσει. Έχει κανένας καμιά άλλη ιδέα τι να κάνω; Δεν νομίζω να πιάσει.. Γιατι δεν βάζεις κανένα πιο χοντρό ουπα, ή αυτά που ανοίγουν σαν βεντάλια από μέσα να κρατάνε κόντρα; 1
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Δεν νομίζω να πιάσει.. Γιατι δεν βάζεις κανένα πιο χοντρό ουπα, ή αυτά που ανοίγουν σαν βεντάλια από μέσα να κρατάνε κόντρα; Ευχαριστώ για την απάντηση! Για τα δεύτερα θέλει νέες τρυπες ή απλά τα βάζω στις υπάρχουσες κ α ανοίγουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα