RedPriest Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ και λίγο καιρό το αυτοκίνητο ξεκινησε να κάνει ένα παραξενο θόρυβο, πιο συγκεκριμένα ενα σφύριγμα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω από που ακριβως ακούγεται. Ακουγεται και εξω απο το αυτοκίνητο άλλα μέσα ειναι καπως πιο έντονος. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ν ακουγόταν και πιο πριν αλλα να μην το παρατήρησα ποτε μιας και ακούγεται αρκετα σιγα. Ο θόρυβος ειναι αυτος. https://vocaroo.com/i/s0rzra4myP2S Δεν σταματάει η αλλάζει αν πατάω συμπλέκτη και ακούγεται και στο ρελαντί οταν ειναι σταματημένο το αυτοκίνητο άλλα σε σημείο που δεν ακούγεται σχεδον καθολου. Τι μπορεί να ειναι; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από RedPriest
ziaba Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ρουλεμάν συμπλέκτη μαζί με δίσκο πλατό αλλάζουμε και αυτόν
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ακούγεται καλά,αλλά δεν μου ακούγεται για ρουλεμάν συμπλέκτη,αυτά έχουν πιο λεπτό σφυριγμα αλλά κυρίως αν πατας λίγο το συμπλέκτη το σφύριγμα από τα ρουλεμάν σταματάει.Και μέσα λέει είναι πιο έντονος ο ήχος. Το είχα στο δικο μου και θυμάμαι ακριβώς τον χαρακτηριστικο ήχο,με το που πατουσα το συμπλέκτη το σφύριγμα σταματούσε. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος επειδή δεν ακούγεται καλά. Σε συνεργείο το πηγες;.Διάγνωση εξ αποστάσεως πολύ δυσκολο με τέτοιο τροπο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από jmmys
RedPriest Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jmmys είπε Δεν ακούγεται καλά,αλλά δεν μου ακούγεται για ρουλεμάν συμπλέκτη,αυτά έχουν πιο λεπτό σφυριγμα αλλά κυρίως αν πατας λίγο το συμπλέκτη το σφύριγμα από τα ρουλεμάν σταματάει.Και μέσα λέει είναι πιο έντονος ο ήχος. Το είχα στο δικο μου και θυμάμαι ακριβώς τον χαρακτηριστικο ήχο,με το που πατουσα το συμπλέκτη το σφύριγμα σταματούσε. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος επειδή δεν ακούγεται καλά. Σε συνεργείο το πηγες;.Διάγνωση εξ αποστάσεως πολύ δυσκολο με τέτοιο τροπο. Ναι το πηγα αλλα είχε πολυ δουλειά το εριξε μια ματιά δεν βρήκε κατι και μου ειπε να παω κάποια άλλη στιγμή να το δούμε με την ησυχία μας. Το έγραψα και πανω εμενα οταν πατάω συμπλέκτη δεν αλλάζει ο θόρυβος καθολου. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από RedPriest
chsam Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, RedPriest είπε Εδώ και λίγο καιρό το αυτοκίνητο ξεκινησε να κάνει ένα παραξενο θόρυβο, πιο συγκεκριμένα ενα σφύριγμα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω από που ακριβως ακούγεται. Ακουγεται και εξω απο το αυτοκίνητο άλλα μέσα ειναι καπως πιο έντονος. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ν ακουγόταν και πιο πριν αλλα να μην το παρατήρησα ποτε μιας και ακούγεται αρκετα σιγα. Ο θόρυβος ειναι αυτος. https://vocaroo.com/i/s0rzra4myP2S Δεν σταματάει η αλλάζει αν πατάω συμπλέκτη και ακούγεται και στο ρελαντί οταν ειναι σταματημένο το αυτοκίνητο άλλα σε σημείο που δεν ακούγεται σχεδον καθολου. Τι μπορεί να ειναι; Δικια μου εμπειρια απο σφυριγμα ηταν η αντλια βενζινης....;;;
RedPriest Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, chsam είπε Δικια μου εμπειρια απο σφυριγμα ηταν η αντλια βενζινης....;;; Πετρέλαιοκινητο ειναι. Προσπαθώ να καταλάβω από που είναι μου φαίνεται πως ακουγεται απο τον λεβιέ ταχυτήτων. Όταν το έχω χωρίς ταχύτητα οπως ειπα ακουγεται και αν τον κουνήσω ελάχιστα σε συγκεκριμένο σημείο παρατήρησα σημερα πως σταματάει ο θόρυβος. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από RedPriest
alkis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Σε παρόμοιο ήχο, ήταν το σασμαν -πλανητες- μου είχε πει ο μηχανικός. Αρκετά ακριβή επισκευή, και συνδέεται με κακή χρήση. Δεν μπορεί να γίνει διάγνωση δια ακοής, εάν επικεντρώνεται στο σασμάν ο θόρυβος, θα πρέπει να το ανοίξει, και μιας που θα το ανοίξει συμφέρει η αλλαγή δισκοπλατό και ρουλεμάν σε περίπτωση που φτάνει η ώρα αντικατάστασης τους. Θυμάμαι στη περίπτωσή μου, είχε αναφέρει, ότι παραλίγο να είχα βαλβολινόσουπα Βάλε νεκρό ή κάποιον στο αυτοκίνητο με 1η και πατημένο συμπλέκτη, άνοιξε καπό και δες αν ακούγεται από το σασμάν, μετά στήσε αυτί σε όλα τα πιθανά μέρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα