gRim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να πω ξεφτίλα πραγματικά...Και παλαιότερα θυμάμαι που είχαν αναφέρει κάποιοι ότι δεν τους έφτιαχναν/αντικαθιστούσαν συλλεκτικές εκδόσεις...ακόμα χειρότερα δηλαδή.. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να αλλάξουν το εξωτερικό μέρος της κονσόλας.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από gRim
DimosMcLaren Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Φαντάζεσαι να έχεις πάρει την anniversary edition να έχεις σκάσει 1500€ και να σου δώσει η Cometron ως αντικαταστάτη το απλό PS4 !!! 1
mikele13- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε Φαντάζεσαι να έχεις πάρει την anniversary edition να έχεις σκάσει 1500€ και να σου δώσει η Cometron ως αντικαταστάτη το απλό PS4 !!! 4THEPLAYERS........ 2
Mr_Terror Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Το εχουμε γραψει πολλες φορες.Τραγικη υποστηριξη η σονυ στις κονσολες της.
metallica 13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Κομετρον ποιότητα...Οι άνθρωποι είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε τεχνική υποστήριξη! 1
Lecter D Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Update #2 Μετά τους τραγικούς διαλόγους με την κομετρον τύπου -που είναι το πρόβλημα σας κύριε αφού σας δίνουμε την ίδια κονσόλα.. - Μα πως μου δίνεται την ίδια αφού είναι μαύρη ενώ σας έδωσα άσπρη; -Αφού έχει το ίδιο εσωτερικό είναι και ίδια κονσόλα.... 😂 Αφού λοιπόν μου έπεσαν τα μαλλιά με αυτά που άκουσα άρχισα τα Εμαιλ ώστε να έχω αποδεικτικά για καταγγελία. Τελικά η λύση ήρθε απο Εμαιλ παραπόνων στην Σονυ όπου μου πρότειναν επιστροφή χρημάτων βάση απόδειξης. Τέλος καλά όλα καλά για μένα, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πρόταση δεν έγινε αμέσως από την κομετρον και έπρεπε να μεσολαβησω εγώ σαν καταναλωτής για τα αυτονόητα.
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Στη sony hellas αν υπάρχει ακόμα τέτοια υποθέτω ; Απαράδεκτη αντιμετώπιση για τη no1 κονσόλα σε πωλήσεις δε μπορεί να γίνεται πουθενά αλλού αυτό . Δε σου επισκευάζουν την δική σου κονσόλα σου τρώνε την ακριβότερη συλλεκτική και δε νομίζω να είναι πολιτική σονυ αυτή όπως ισχυρίζονται . Πραγματικά αξίζουν μαύρο
Lecter D Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 12:29 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Στη sony hellas αν υπάρχει ακόμα τέτοια υποθέτω ; Απαράδεκτη αντιμετώπιση για τη no1 κονσόλα σε πωλήσεις δε μπορεί να γίνεται πουθενά αλλού αυτό . Δε σου επισκευάζουν την δική σου κονσόλα σου τρώνε την ακριβότερη συλλεκτική και δε νομίζω να είναι πολιτική σονυ αυτή όπως ισχυρίζονται . Πραγματικά αξίζουν μαύρο Εγω το σκεφτομαι σοβαρα αν θα ξανα παρω κονσολα σονυ , αφου ελεγα να παω σε switch αλλα με καινε οι αποκλειστικότητες ... κριμα . ( Να πω οτι μετα το εμαιλ παραπόνων το ατομο που με ανελαβε απο την κομετρον ειναι πολυ ευγενικο και εξυπηρετικό , καμια σχεση με το πρωτο ατομο . )
VonLoutsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 17 minutes ago, Lecter D said: Εγω το σκεφτομαι σοβαρα αν θα ξανα παρω κονσολα σονυ , αφου ελεγα να παω σε switch αλλα με καινε οι αποκλειστικότητες ... κριμα . ( Να πω οτι μετα το εμαιλ παραπόνων το ατομο που με ανελαβε απο την κομετρον ειναι πολυ ευγενικο και εξυπηρετικό , καμια σχεση με το πρωτο ατομο . ) Good cop, Bad cop. Είδαν οτι δεν κολλάς σε αυτά που σου λένε και το ψάχνεις με τα δικαιώματά σου και τις υποχρεώσεις τους και δεν ήθελαν να σε τσιγκλήσουν άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα