Giannhs aibalhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια,θέλω να σας ρωτήσω κατι,λοιπόν έφαγα πρόστιμο απο το λιμενικό γιατι ειχα παρκάρει σε ενα μέρος στο λιμάνι,ξέρετε γινόταν χαμος είχαν παρκάρει και αλλα ποσα αμάξια εκει και υπέθεσα ότι επιτρεπόταν,οποτε πήγα σαν ηλίθιος και πάρκαρα.Η αλήθεια ήταν ότι δεν μου φάνηκε και παράνομο γιατι δεν ενοχλούσες κανενα ούτε είχε κανενα σήμα η απλά δεν το πρόσεξα.Τελος πάντων , το πρόστιμο λεει 40 ευρώ και εχει στην αφαίρεση πινακίδων ενα τικ, αλλα το Θέμα ποιο ειναι, ότι δεν μου τις αφαίρεσαν.Οποτε τι γίνεται παω να πληρώσω μονο το πρόστιμο ; Η θα παραδώσω και τις πινακίδες;Επίσης διαβασα τους λόγους αφαίρεσης πινακίδων και δεν ανήκω σε κανέναν απο αυτούς πχ να παρκάρω η να μπλοκάρω ΑΜΕΑ κτλ.Οποτε γιατι ο λιμενικός εκανε το τικ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Giannhs aibalhs
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόνο εσενα έγραψαν;Είχε λες πολλά αμάξια; Μια φωτό;
christopher0016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Giannhs aibalhs είπε Γεια σας παιδια,θέλω να σας ρωτήσω κατι,λοιπόν έφαγα πρόστιμο απο το λιμενικό γιατι ειχα παρκάρει σε ενα μέρος στο λιμάνι,ξέρετε γινόταν χαμος είχαν παρκάρει και αλλα ποσα αμάξια εκει και υπέθεσα ότι επιτρεπόταν,οποτε πήγα σαν ηλίθιος και πάρκαρα.Η αλήθεια ήταν ότι δεν μου φάνηκε και παράνομο γιατι δεν ενοχλούσες κανενα ούτε είχε κανενα σήμα η απλά δεν το πρόσεξα.Τελος πάντων , το πρόστιμο λεει 40 ευρώ και εχει στην αφαίρεση πινακίδων ενα τικ, αλλα το Θέμα ποιο ειναι, ότι δεν μου τις αφαίρεσαν.Οποτε τι γίνεται παω να πληρώσω μονο το πρόστιμο ; Η θα παραδώσω και τις πινακίδες;Επίσης διαβασα τους λόγους αφαίρεσης πινακίδων και δεν ανήκω σε κανέναν απο αυτούς πχ να παρκάρω η να μπλοκάρω ΑΜΕΑ κτλ.Οποτε γιατι ο λιμενικός εκανε το τικ Χωρίς να είμαι σίγουρος νόμιζω ότι στης αφαιρούν εκείνη την στιγμή οι ίδιοι. όχι να της παραδόσεις εσύ.
primeragt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος νόμιζω ότι στης αφαιρούν εκείνη την στιγμή οι ίδιοι. όχι να της παραδόσεις εσύ. Oχι πλεον. Ακομα και παρων να εισαι σου ζητανε να τις αφαιρεσεις εσυ και αν δεν γινεται πρεπει να τις παραδωσεις εσυ στην τροχαια.
Giannhs aibalhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες ρε φιλε είχε παρκαρισμένα πολλα αμάξια που είχαν φυγει οι οδηγοί απλά εγώ άργησα να παω δηλαδή πάρκαρα γύρω στις 4 και πήγα κατα τος 9:30 να το παρω και ημουν ο μόνος που είχε μείνει,απλά μου κανει εντύπωση , οκ αμα απογορευεται να πληρώσω , αλλα πινακίδες για αυτο δεν ενοχλούσα απόλυτος κανέναν , ούτε ΑΜΕΑ ούτε τιποτα , απλά πες παρανομο παρκάρισμα αν και δεν ειναι πινακίδα αλλα νταξει κατι θα ήξερε ο λιμενικός.Φωτογραφια δεν μπορώ να στείλω μου λεει ότι δεν επιτρέπει το μέγεθος .Οσο για το να τις αφαιρέσεις εχω δει μπροστά μου να τις αφαιρούν οποτε υπέθεσα ότι δεν σου λενε να τις παραδώσεις, απλά τις παίρνουν Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Giannhs aibalhs
panoskatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο λιμάνι του Πειραιά είναι τα γραφεία του λιμενικού, μέσα στο λιμάνι. Πας στο ισόγειο, σαν ρεσεψιόν από ξενοδοχείο της ομόνοιας είναι. Συνήθως είναι μια όμορφη μελαχρινή. Πες της ήρθα να πληρώσω μια κλήση, να είσαι ευγενικός όμως. Δώσε την κλήση, κάνε τον Κινέζο για πινακίδες. Καλή επιτυχία. Μετά την Ε9 είναι αν θυμάμαι καλά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από panoskatos
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Σε ΕΛΤΑ δε πληρώνονται, ώστε να μη πάει καθόλου απ'το λιμενικό;
Giannhs aibalhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Αχαχαχα παιδια,1000 ευχαριστω με για τις απαντήσεις σας , σε αυτήν με τον κινέζο γελασα κιολας 😛.Πηγα χθες και ρωτησα στο λιμενικό τι παιζει με την κλίση και μου είπαν ότι ισχυει μονο το χρηματικό και ότι το όργανο λογικά δεν μπόρεσε να την αφαιρέσει η μου την χάρισε αν και πήγα και σήμερα στο σημείο για να δω είχε παλι πολλα αμάξια κανενα γραμμένο.Απλα νταξει απο ότι κατάλαβα,πέφτει πολλή κατάχρηση εξουσίας απο κάποια μπατσακια γιατι πραγματικα το έψαξα το θέμα διότι το αμαξι το χρειάζομαι και ημουν έτοιμος για φασαρία.Δεν μπορει ετσι απλά να σου παίρνουν την πινακίδα δηλαδή η πινακίδα αφαιρείται μονο εαν παρκάρεις σε ΑΜΕΑ κλείσεις ράμπα παρεμποδίζεις την κίνηση πετάξεις κατι που ριπαινει και κατι τέτοιο οχι απλά για παράνομο παρκάρισμα που το ξαναλέω εαν έσφαλα να πληρώσω, αλλα οχι παραπάνω απο ότι ορίζεται απο τον ΚΟΚ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Σε αυτές τις περιπτώσεις φίλε μου δεν θέλει αφαίρεση πινακίδας,αλλά σήκωμα με γερανό,εκατοντάδες ευρώ πρόστιμο,αυτό κάνουν σε χώρες που σέβονται τους ανθρωπους με κινητικά προβλήματα και έχουν φιλότιμο οι άνθρωποι, και Ελλάδα θα έπρεπε να υπάρχει επιπλέον και πολυμηνη αφαίρεση διπλώματος μπας και γίνουμε άνθρωποι. 32 λεπτά πριν, Giannhs aibalhs είπε δηλαδή η πινακίδα αφαιρείται μονο εαν παρκάρεις σε ΑΜΕΑ κλείσεις ράμπα παρεμποδίζεις την κίνησ
Giannhs aibalhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Φιλαράκι μου,το θέμα δεν ειναι πως πρεπει να ειναι τα πράγματα και εγώ συμφωνώ μαζι σου, με εκνευρίζουν ακόμα και τα διπλοπαρκαρισμένα που σε δυσκολεύουν να περασεις, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι περνάω δεν περνάω κτλ,ποσο μάλλον γαϊδούρια που δεν σέβονται τοσο ταλαιπωρημένους ανθρώπους.Το θέμα που θίγω ειναι κάποιοι κωλο μπάτσοι που νομίζουν ότι έχουν εξουσία παραπάνω απο ότι τους αρμόζει.Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να συμβουλευτεί τον ΚΟΚ και να σοθ ρίξει το ανάλογο πρόστιμο,οχι ότι του κατέβει στο κεφαλι και λεει "αααα κατσε ειναι απλά παράνομα παρκαρισμένος 40 ευρώ....χμμμ εχω νεύρα ας του παρω και πινακίδα με το ετσι θέλω και ας δεν το επιτρέπει ο κοκ και ας χρειαζεται το αμαξι για την δουλειά του".Ε αι στον διάολο δηλαδή
thanasisxask Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ήσουν παράνομος ή όχι; τι μπατσακια, κωλο μπάτσοι και πράσινα άλογα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις