Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy Tab S5e έχει πάχος 5,5mm, οθόνη AMOLED 10,5” και τέσσερα ηχεία AKG

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, spgkountis είπε

εάν εσύ δε σέβεσαι τα λεφτά σου (που είναι πεταμένα γιατί δεν πήρες αυτό που πλήρωσες να πάρεις...) γιατί να τα σεβαστούν οι άλλοι;
εγώ πάντως είμαι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ πελάτης του... (1000€ και να μην πάρω αυτό που έπρεπε; εσύ στα πόσα δυσανασχετείς;)
τους τιμωρώ με τον τρόπο μου..
δεν τους προτιμάω...

Σου είπα ότι όλες οι μάρκες το έκαναν αυτό... Άρα τι θα κάνεις;;; δεν θα ξαναπάρεις τηλεόραση; στην επόμενη αγορά σου θα τα ζυγίσεις όλα... Το θύμωσα τώρα με την Samsung ή όποια εταιρεία δεν το καταλαβαίνω... Αν νομίζεις ότι με μια άλλη εταιρεία δεν θα το πάθεις τότε προφανώς και πήγαινε εκεί... Αν έχεις τις ίδιες πιθανότητες να το πάθεις και με τις υπόλοιπες εταιρείες, τότε κοίτα τα υπόλοιπα. Οι smart λειτουργίες έτσι και αλλιώς μου ήταν άχρηστες πριν βάλω Netflix. Όταν την πήρα δεν το είχα καν στο μυαλό μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δουλευοντας το tablet μπορω να πω οτι απο το ipad 2018 το οποιο αντεξα 10 μερες(και πολυ ηταν) ειναι 100 φορες καλυτερο του. Η οθονη του ειναι μαγικη και τα ηχεια του ισως οτι καλυτερο εχω ακουσει απο tablet μεχρι σημερα. Παναλαφρο πολυ λεπτο και τα πιο μικρα bezels αυτη τη στιγμη αναλογικα με την οθονη. Το socket τρεχει τα παντα ανετα και απο παιχνιδια εβαλα μεχρι oddworld και το παει νερακι. Το εβαλα και μια καρτα μνημης κατι που στο ipad τα 32gb με περιοριζαν στα παντα. Οι οθονες μεταξυ τους ειναι η μερα με τη νυχτα. 294 μου βγηκε χωρις το ΦΠΑ τσαμπα θα ελεγα για αυτο που πηρα. Το προηγουμενο tablet galaxy note 10.1 7ετιας ακομα δουλευει οπως την πρωτη μερα. Μπραβο στη samsung για την ποιοτητα στα tablet της.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...