Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy Tab S5e έχει πάχος 5,5mm, οθόνη AMOLED 10,5” και τέσσερα ηχεία AKG

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, spgkountis είπε

ωραίο... αλλά...
θα προτιμήσω Mi Pad 4 Plus... και τα ρέστα... σουβλάκια...

ότι και να λέτε... ότι και να πείτε...
λεφτά σε samsung δεν ξαναδίνω...
σε ios ούτε καν...

Έξυπνη επιλογή να δώσεις 400 ευρώ για 660 και miui. 

Κοίτα τί μαθαίνεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Istros είπε

Εγώ σε amoled μια χαρά διαβάζω δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Αλλα η ips σας βολεύει όπου θέλετε.

Η amoled επιβεβαιωμενα δημιουργει σε μια μερίδα του πληθυσμού πονοκεφαλους λογω του flickering. Προσωπικα με επιανε ο κεφαλι μου ακομα και συην οθονη του note μου. Αντιθετω το ταπεινο ipad του 300ευρου που εχω ειναι πολυ πιο ξεκουραστο 

4 ώρες πριν, babios είπε

Και crt να είχε η Apple καλύτερη θα την έβρισκες... Θα βάλει και στα tablet oled η apple και ξαφνικά θα γίνουν άνετες στο διάβασμα... Έλεος με τα fan boys εδώ μέσα... 

Εσυ φαινεσαι τσακαλι και αστροπελεκι. Αμεσως με καταλαβες 😂

4 ώρες πριν, Istros είπε

Εγώ σε amoled μια χαρά διαβάζω δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Αλλα η ips σας βολεύει όπου θέλετε.

Δεν ξερω απο ταμπλετ. Ξερω ομως οτι amoled ειναι ανωτερη σε ολα απο ips.

• Like 1

34 λεπτά πριν, Agony είπε

Δεν ξερω απο ταμπλετ. Ξερω ομως οτι amoled ειναι ανωτερη σε ολα απο ips.

Αυτό λέμε ότι είναι ανώτερη σε όλα η amoled.Σε iPhone τους αρέσει η amoled,στο tablet που έχει δεν είναι καλή η amoled γιατί έχει ips το ipad.Θα μας τρελάνουν τελειως

• Like 4

4 λεπτά πριν, Istros είπε

Αυτό λέμε ότι είναι ανώτερη σε όλα η amoled.Σε iPhone τους αρέσει η amoled,στο tablet που έχει δεν είναι καλή η amoled γιατί έχει ips το ipad.Θα μας τρελάνουν τελειως

Οταν λες "τους" σε ποιους αναφερεσαι? 

• Like 1

7 λεπτά πριν, Istros είπε

Σ αυτούς που τους αρέσει η amoled στο iPhone και η ips στο τάμπλετ(iPad)

Εχεις δει πολλους τετοιους? Εγω τοσο καιρο που μπαινω  σε ελληνικα και ξενα φορουμ δεν εχω δει κατι τετοιο με ελαχιστες, καλη ώρα εξαιρεσεις. 

Get a life. Οι πολλες ωρες εδω μεσα σε κανουν να βλεπεις παντου apple fanboys 

• Like 3

2 ώρες πριν, rikos είπε

Η amoled επιβεβαιωμενα δημιουργει σε μια μερίδα του πληθυσμού πονοκεφαλους λογω του flickering. Προσωπικα με επιανε ο κεφαλι μου ακομα και συην οθονη του note μου. Αντιθετω το ταπεινο ipad του 300ευρου που εχω ειναι πολυ πιο ξεκουραστο 

Εσυ φαινεσαι τσακαλι και αστροπελεκι. Αμεσως με καταλαβες 😂

Η μερίδα αυτή είναι Apple fan boys???   Τα κινητά πάνω από 4'' ήταν κουμουτσες μέχρι που έβγαλε η Apple. Dual sim άχρηστο μέχρι την καινοτομία της Apple. Amoled είχαν ψεύτικα χρώματα μέχρι να βγάλει η Apple. Τώρα προκαλεί πονοκέφαλο αλλά μόνο σε ταμπλέτες... Σε κινητά είναι η καλύτερη οθόνη... Σε τηλεόραση είναι η καλύτερη... Ταμπλέτες περιμένουμε ρε Apple να δούμε άσπρη μέρα... 

• Like 2

5 ώρες πριν, stafaf είπε

Έξυπνη επιλογή να δώσεις 400 ευρώ για 660 και miui. 

Κοίτα τί μαθαίνεις. 

όταν πήγαινα το samsung galaxy s advance  (το οποίο ήμουν τυχερός και το πήρα από 300€ μόνο 200€!!!) με πρόβλημα (κολλούσε) στα service μου λέγανε και κάναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τον 1ο χρόνο... μέχρι που τελείωσε η εγγύηση...

βέβαια το redmi note 3 που πήρα μετά με 150€ ακόμα παίζει...!!!

Το οτι πρίν απο μερικά χρόνια πήρα TV Samsung SMART ready και την πλήρωσα 850€ σε περίοδο προσφορών...
αλλά όταν πήρα το stickακι το WiFi και το έβαλα... η Samsung  είχε αποφασίσει να με αφήσει χωρίς υποστήριξη SMART!!! (Σταμάτησε να υποστηρίζει το μοντέλο το οποίο ξεκινώντας γράφει SMART αλλά τίποτα από SMART δεν έχει!!!! ΌΧΙ δεν είναι κοροϊδία αυτό στον πελάτη της;;;)

Ναι... σίγουρα Samsung  θα προτιμήσω... μην ξεχάσω...

Να θυμηθώ να δώσω και άλλα λεφτά στη Samsung;;;
Ποτέ ξανά Samsung...

πώς και δεν το σκέφτηκα...

πως και δεν το σκέφτηκα...!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, spgkountis είπε

όταν πήγαινα το samsung galaxy s advance  (το οποίο ήμουν τυχερός και το πήρα από 300€ μόνο 200€!!!) με πρόβλημα (κολλούσε) στα service μου λέγανε και κάναν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τον 1ο χρόνο... μέχρι που τελείωσε η εγγύηση...

βέβαια το redmi note 3 που πήρα μετά με 150€ ακόμα παίζει...!!!

Το οτι πρίν απο μερικά χρόνια πήρα TV Samsung SMART ready και την πλήρωσα 850€ σε περίοδο προσφορών...
αλλά όταν πήρα το stickακι το WiFi και το έβαλα... η Samsung  είχε αποφασίσει να με αφήσει χωρίς υποστήριξη SMART!!! (Σταμάτησε να υποστηρίζει το μοντέλο το οποίο ξεκινώντας γράφει SMART αλλά τίποτα από SMART δεν έχει!!!! ΌΧΙ δεν είναι κοροϊδία αυτό στον πελάτη της;;;)

Ναι... σίγουρα Samsung  θα προτιμήσω... μην ξεχάσω...

Να θυμηθώ να δώσω και άλλα λεφτά στη Samsung;;;
Ποτέ ξανά Samsung...

πώς και δεν το σκέφτηκα...

πως και δεν το σκέφτηκα...!!!

Το είχα κάτι Samsung και μου χαλασε δεν είναι επιχείρημα... Με την τηλεόραση όλοι την έχουμε πατήσει άσχετα από μάρκα... Smart αλλά δεν παίζει ελληνικα το Netflix! :-) εγώ  με lg... Η Samsung έχει τις καλύτερες μη oled τηλεοράσεις για μένα... Η Sony είναι πολύ κοντά σε ποιότητα και με μικρότερη τιμή... Οι oled είναι φοβερές αν δεν φοβάσαι το burnin... Όταν γίνουν mainstream οι 85'' θα πάρω καινούρια... 

Επεξ/σία από babios
Ορθογραφία

Δείχνει εξαιρετικό. Και τίμια τιμή που θα πέσει σίγουρα στα 300 σε 1 2 μηνες. Γενικά η Samsung είναι εγγύηση. Έχω το note 10.1 από τον Ιούλιο 2013 δουλεύει καθημερινά 6 7 ώρες και δεν κάνει κιχ. Μόνο μπαταρία άλλαξα. Και κινητό από το 2014 επίσης Samsung εξαιρετικό σε όλα του. Οπότε το καλο βλέπω το συγκεκριμένο. Επίσης amoled>>>>>>>ips. 

21 ώρες πριν, possiz είπε

Θα ήταν καλό στα 200 ευρώ. Οτιδήποτε παραπάνω είναι για γέλια. 400 ευρώ για tablet, έλεος.

200  και πολλα ειναι και μονο και μονο για τα ηχεια που εχει . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη Amoled>IPS στα high end μοντέλα αυτο δε σημαίνει ότι όλες οι Amoled ειναι καλυτερες απο όλες τις IPS. Δε θα ξεχάσουμε και αυτα που ξερουμε πια. Και μόνο το χαμηλό ppi (288) για OLED και μάλιστα σε μεγεθος tablet κάνει αυτην την οθόνη όχι και απο τις καλυτερες OLED. Οταν συγκρινουμε λοιπον την IPS του iPad που ειναι μονίμως απο τις καλυτερες LCD σε smartphone/tablet (αν όχι η καλυτερη) με αυτην την OLED δεν μπορουμε να λέμε OLED>LCD αρα αυτη η οθόνη ειναι καλυτερη απο του iPad.

Επεξ/σία από Choulio

23 ώρες πριν, babios είπε

Το είχα κάτι Samsung και μου χαλασε δεν είναι επιχείρημα... Με την τηλεόραση όλοι την έχουμε πατήσει άσχετα από μάρκα... Smart αλλά δεν παίζει ελληνικα το Netflix! :-) εγώ  με lg... Η Samsung έχει τις καλύτερες μη oled τηλεοράσεις για μένα... Η Sony είναι πολύ κοντά σε ποιότητα και με μικρότερη τιμή... Οι oled είναι φοβερές αν δεν φοβάσαι το burnin... Όταν γίνουν mainstream οι 85'' θα πάρω καινούρια... 

εάν εσύ δε σέβεσαι τα λεφτά σου (που είναι πεταμένα γιατί δεν πήρες αυτό που πλήρωσες να πάρεις...) γιατί να τα σεβαστούν οι άλλοι;
εγώ πάντως είμαι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ πελάτης του... (1000€ και να μην πάρω αυτό που έπρεπε; εσύ στα πόσα δυσανασχετείς;)
τους τιμωρώ με τον τρόπο μου..
δεν τους προτιμάω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...