CaMp3on Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Πριν ακριβώς μια εβδομάδα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Επειδή το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σε κλειστό γκαράζ σε ακινησία ήθελα να ρωτήσω από την ώρα που θα γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου πόσο καιρό έχω προθεσμία να κάνω ασφάλεια; Αν για παράδειγμα κάνω σε 2 μήνες ασφάλεια θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο στην εφορία; Ρώτησα τον ασφαλιστή μου και μου είπε 5 ημέρες από την στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση αλλά δεν φάνηκε σίγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
bill987 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Από την στιγμή που το πήρες στα χέρια σου πρέπει να έχεις και ασφάλεια, σε περίπτωση ηλεκτρονικου ελέγχου δεν γλιτώνεις το 250αρι .... 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Σημερα το πηρες αντε το αργότερο αυριο κάνεις ασφάλεια
CaMp3on Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σημερα το πηρες αντε το αργότερο αυριο κάνεις ασφάλεια Επειδή θα είναι σε ακινησία και σε κλειστό γκαράζ και εγώ θα λείπω στο εξωτερικό είπα μήπως υπάρχει η δυνατότητα να κάνω ασφάλεια μόλις το χρησιμοποιήσω. Προς θεού αν το κινούσα εννοείται πως day one θα έκανα ασφάλεια.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Προς θεού αν το κινούσα εννοείται πως day one θα έκανα ασφάλεια. Μάλλον εχεις μεινει στην δεκαετία του 80 Οπως πρέπει να γνωρίζεις σαν πολιτης αυτου του κράτους, πινακίδες σε αυτοκίνητο σημαίνει και υποχρεωτική ασφάλιση, εστω και αν αυτο βρίσκετε στον πατο της θάλασσας Λυση: Αν δεν θελεις να το ασφαλίσεις κατέθεσε πινακιδες και οταν γυρίσεις τις παιρνεις πισω. Μονο αυτο μπορεις να κάνεις 3
CaMp3on Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μάλλον εχεις μεινει στην δεκαετία του 80 Μήπως λέω μήπως θα ήταν πιο έξυπνο όσα αυτοκίνητα είναι σε ακινησία και πληρώνουν τέλη να έχουν κανονικά πινακίδες και όποτε χρειαστεί μέσα σε 5 λεπτά να βγάζουν ασφάλεια μέσω ίντερνετ;
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Μήπως λέω μήπως θα ήταν πιο έξυπνο όσα αυτοκίνητα είναι σε ακινησία και πληρώνουν τέλη να έχουν κανονικά πινακίδες και όποτε χρειαστεί μέσα σε 5 λεπτά να βγάζουν ασφάλεια μέσω ίντερνετ; Η ακινησία ειναι ακινησία και πιστοποιείται από το κράτος.
kostakiss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 12 hours ago, CaMp3on said: Καλησπέρα παιδιά. Πριν ακριβώς μια εβδομάδα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Επειδή το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σε κλειστό γκαράζ σε ακινησία ήθελα να ρωτήσω από την ώρα που θα γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου πόσο καιρό έχω προθεσμία να κάνω ασφάλεια; Αν για παράδειγμα κάνω σε 2 μήνες ασφάλεια θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο στην εφορία; Ρώτησα τον ασφαλιστή μου και μου είπε 5 ημέρες από την στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση αλλά δεν φάνηκε σίγουρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τσεκαρε για την ασφαλεια της anytime που ειναι με τα χιλιομετρα
Alxnks Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, CaMp3on είπε Μήπως λέω μήπως θα ήταν πιο έξυπνο όσα αυτοκίνητα είναι σε ακινησία και πληρώνουν τέλη να έχουν κανονικά πινακίδες και όποτε χρειαστεί μέσα σε 5 λεπτά να βγάζουν ασφάλεια μέσω ίντερνετ; Με λίγα λόγια όλοι να κυκλοφορούν κανονικά χωρίς ασφάλεια (συγγνώμη...εννοούσα να το έχουν σε ακινησία!) και μόλις τρακάρουν, σε 5 λεπτά να βγάζουν ασφάλεια; 😁 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Alxnks 1
alkis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, CaMp3on είπε Επειδή το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σε κλειστό γκαράζ σε ακινησία -> εάν έχει πινακίδες είναι εκτός θέματος αυτό, πρέπει να είναι ασφαλισμένο. ήθελα να ρωτήσω από την ώρα που θα γίνει μεταβίβαση στο όνομα μου πόσο καιρό έχω προθεσμία να κάνω ασφάλεια; -> έχει βγει η νέα άδεια; Εάν ναι, άμεσα. Αν για παράδειγμα κάνω σε 2 μήνες ασφάλεια θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο στην εφορία; -> ναι 250€ Ρώτησα τον ασφαλιστή μου και μου είπε 5 ημέρες από την στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση αλλά δεν φάνηκε σίγουρος. -> αν δεν φάνηκε σίγουρος, να τον αλλάξεις, δουλεία του είναι. Εαν για οικονομικό λόγο δεν θες να κάνεις ασφάλεια, να πας να καταθέσεις πινακίδες. Επίσης κοίταξε και το ΚΤΕΟ, γιατί και αυτό ακούγεται ότι θα έχει πρόστιμο μέσω εφορίας. Οι πιο πολλές ασφαλιστικές θέλουν 48ώρες για να σε ασφαλίσουν. Νομίζω πέρυσι τέτοιο καιρό είχαν μπει τα πρώτα πρόστιμα σε ανασφάλιστα. 1
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εφόσον έχεις πινακίδες οφείλεις να πληρώσεις ασφάλεια καθώς άσχετα αν το έχεις κλειδαμπαρωμένο θεωρείται ότι κινείται κανονικά 1
teddy71 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ασχέτως αν είναι σε ακινησία ή όχι ένα όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Ακόμη και σε ακινησία το όχημα μπορεί να προκαλέσει ατύχημα πχ να προκληθεί πυρκαγιά λόγω μίας διαρροής καυσίμου. Αν θες οικονομική ασφάλιση δες της hellas direct στην οποια συμφέρει πολύ η ετησια. Μόλις ανανέωσα για ένα χρόνο με 181€ για 1500κε και 10+ ετών αυτοκίνητο και με ολική κλοπη. Στην αnytime το αντίστοιχο ασφάλιστρο έβγαινε στα 250€ 1
Μάκαρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 16/2/2019 στις 2:11 ΠΜ, CaMp3on είπε Μήπως λέω μήπως θα ήταν πιο έξυπνο όσα αυτοκίνητα είναι σε ακινησία και πληρώνουν τέλη να έχουν κανονικά πινακίδες και όποτε χρειαστεί μέσα σε 5 λεπτά να βγάζουν ασφάλεια μέσω ίντερνετ; Και σε καποια περιπτωση που πρεπει να πας αμεσα στο νοσοκομειο για παραδειγμα, θα καθεσαι πριν ξεκινησεις να κανεις ασφαλεια ? Αμα το αμαξι εχει πανω πινακιδες, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι και ασφαλισμενο. Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εκτος του τι είναι υποχρεωτικη η ασφαλιση σκεψου τι εχεις να παθεις αν κλαπει το αμαξι σου και προξενησει ατύχημα...Ουτε μια μερα ανασφαλιστο.Δυο μηνες η βασικη ασφαλεια είναι πολύ μικρο ποσο για να ρισκάρεις .Όχι ότι θα αξιζε αν το ποσο ηταν μεγαλυτερο .
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε σκεψου τι εχεις να παθεις αν κλαπει το αμαξι σου και προξενησει ατύχημα Δηλαδή Γιάννη να ασφαλίσουμε και τους κλέφτες ε, μην τυχόν για τρακάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα