Sakisoriginal21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σας .εχω τα windows 8.1 64 bit.κ θελω να κανω φορματ.μπουταρει κανονικα και με dvd και με usb.οταν εμφανιζεται το παραθυρο να επιλεξω γλωσσα για τα windows πχ παλι τα 8.1 64 bit.δεν εμφανιζεται ο κερσορας το ποντικι για κανω επιλογη. Κ οταν κλεινω το λαπτοπ κ το ξανα ανοιγω μ βγαζει την εντολη π εγραψα ατον τιτλο κ οταν παλι θελω ν επιλεξω τη γλωσσα US πχ.δεν υπαρχει το βελακι κ παλι του ποντικιου.εχω βαλει κ αλλο ποντικι και παλι τα ιδια.
asmilon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εντολες απο το πληκτρολογιο δεχεται; Πχ Tab, Enter; Το installation media απο που το κατεβασες;
Sakisoriginal21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Τιποτα ολα νεκρα.αλλα οταν μπαινω στο βιος δουλευει κανονικα το πληκτρολογιο. Αυτο π φαινεται στην εικονα μ λες αν κατεβασα?
asmilon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δε ξερω αν τα κατεβασες απο καπου, αλλα δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα οποτε ηθελα να αποκλεισω αυτο το ενδεχομενο. Δε δοκιμαζεις να περασεις Windows 10; Αφου εχεις Windows 8 το κλειδι ενεργοποιει και τα 10 αυτοματα. Κατεβασε το επισημο εργαλειο της MS για να φτιαξεις ενα DVD ή USB απο εδω: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
Sakisoriginal21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Τα ειχα κατεβασει απο την microsoft η οποια τα εδινε με καθαρη εγκατασταση.τα εχω πανω απο 1 χρονο κ ενημερωσεις ολα τα παντα.οποτε θ κανω αυτο π μου λες θ φτιαξω τα 10 και θα τα περασω.ελπιζω να ξεμπλοκαρει.μολις το κανω θ σου απαντησω για το αποτελεσμα.σε ευχαριστω παλι για τον χρονο σου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα