Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 20 Pro

Iris_89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hiya,

Εχει κανεις το κινητο του τιτλου, ωστε να μου δωσει πραγματικο feedback για τα υπερ και τα κατα του?

Αν κατασταλαξω σε αυτο, σκοπευω να το αγορασω αυριο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

.... υπήρχε περίπτωση δλδ να το αγοράσεις ακόμα κ αν δεν κατέληγες σε αυτό??? :) :) Πλάκα κάνω φυσικά.

Σε τι τιμή το βρίσκεις? Επειδή προσεγγίζεις (περσινή) ναυαρχίδα κ στην τιμή... μήπως να περίμενες λιιιιιιγο ακόμα να δούμε τι άλλο θα βγεί με sd 855 (όχι ότι ο kirin του είναι άσχημος, αλλά στο θέμα soc γίνονται άλματα κ ήδη ο kirin 990 είναι in development mode) .... εκτός κ αν αλλάζεις συσκευή κάθε 6 μήνες.

Το συγκεκριμένο έχει κορυφαίες λήψεις φωτογραφιών.

Δημοσ.

Δεν ειναι για μενα, για δωρο. Το βρισκω £750 (£150 discount). Απλα πρεπει να το αγορασω συντομα, like next week max.

Δεν υπαρχει θεμα για lack of sd card

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Iris_89 είπε

Δεν υπαρχει θεμα για lack of sd card

.... αρκετά ακριβό ακόμα, σε αυτή την τιμή. (Ελλάδα έχει πέσει περίπου 550-650€)...Για 128gb εννοείς? Νομίζω είναι ΟΚ σε αυτή την χωρητικότητα.... θα είναι heavy user o χρήστης?

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... αρκετά ακριβό ακόμα, σε αυτή την τιμή. (Ελλάδα έχει πέσει περίπου 550-650€)...Για 128gb εννοείς? Νομίζω είναι ΟΚ σε αυτή την χωρητικότητα.... θα είναι heavy user o χρήστης?

Ναι για 128. Heavy user δεν θα το ελεγα ακριβως, δηλαδη δεν παιζει παραπανω απο 2-3 παιχνιδια, θελει να υποστηριζει AR/VR, να εχει πολυ καλη καμερα κ αρκετη μνημη ωστε να τρεχει αρκετες εφαρμογες ταυτοχρονα. Εχει αναφερει πως θα ηθελε αυτο για επομενη συσκευη.

Ειχε το Asus AR αλλα "πεθανε" 3 μερες πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... τότε επέλεξε αυτό, δεν είναι κάτι extreme (πχ op 6T, GT5 Pro,Red Magic Mars) απο θέμα επιδόσεων, αλλά θα ανταπεξέλθει περίφημα. 

.... εναλλακτικά Huawei Μate 20 pro η σε λίγο σκάει....s10, s10+ (η αρχική τιμή διάθεσης, αισθητά τσουχτερή)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Δεν τρελαινεται για samsung, ουτε για τα υπολοιπα που ανεφερες. Τωρα κοιταξα το mate 20 pro στην Ελλαδα (skroutz) και εχει πανω κατω ιδια τιμη με εδω, ουτε καν 550-650.

Απ οτι φαινεται θα του παρω το mate να τελειωνω 😂

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, TechnoState είπε

....κ είναι πρόβλημα αυτό?

Δεν ανεφερα κατι τετοιο, lol

Μια απλη παρατηρηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/2/2019 στις 9:56 ΜΜ, turbakiasss είπε

Τι πάνελ οθόνης φοράει? Έχω ακούσει ότι τα lg βγάζουν θέματα με πρασινιλες

BOE. Σταματησε η συνεργασια με την LG τον Δεκεμβρη. Οποτε αυτο που εχει ειναι το νεο batch

Επεξ/σία από Iris_89
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update

Λιγοτερο απο μηνα που αγοραστηκε η συσκευη, εμφανισε πρασινιλα στην οθονη πριν απο κανα μισαωρο, ενω φοραει BOE panel.

Θα του δωσουν νεο κι ας ελπισουμε να μην εχει αλλα θεματα.

Bloody hell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...