Προς το περιεχόμενο

p20 lite dual ή mi a2 lite 4/64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πάνος Παπαδάκης είπε

Καλησπέρα ,είμαι ανάμεσα σε αυτά .Πέρα απο την διαφορα στο 50αρικο περιπου ,τι  διαφορές έχουν ?

Το MI A2 lite έχει υπέρυθρες,μεγαλύτερη μπαταρία και μάλλον καλύτερη κύρια κάμερα.Γράφει οτι είναι και dual band.

Το P20 lite είναι λίγο πιο ελαφρύ,αρκετά πιο λεπτό,έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα και θύρα Type-C αλλά version 2,όχι 3.

Σε επεξεργαστή μάλλον περίπου τα ίδια είναι,δεν γνωρίζω γιατί είναι διαφορετικού τύπου.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=9098&idPhone1=9247#a2-lite,p20-lite

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πάνος Παπαδάκης είπε

Αχα αχα .το π20 βέβαια είναι με γυαλί πίσω και μπροστά νομίζω επίσης ΑΠΛΟ γυαλί .το κόβω λίγο εύθραυστο 

p20 / p20 lite τα δουλευω καθημερινα , γυαλι πρεπει να χουν (δεν ξερω αν ειναι απλο ή ενισχυμενο), αλλα χεστηκες , ειδικα για το πισω μερος μιας και θαναι σιγουρα και απαραιτητα σε θηκη.Και αυτο γιατι οι καμερες εξεχουν οποτε ειναι εγκληματικο να μην μπει θηκη.
Για το μπροστινο μερος , δεν ξερω αν χαραζει,σπαει κλπ ευκολα , αλλα προς το παρον δεν εχω δει σε κανενα απο τα 2 καποιο θεμα.Λιγη προσοχη δεν εβλαψε κανεναν :)

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2019 στις 4:43 ΜΜ, stefanos_th είπε

εχω α2 lite. πολυ καλο . μπαταρια 4000mah, πηρε anroid Pie την πρωτοχρονια.

Κανενα προβλημμα . Θα σου το προτεινα.

+1

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2019 στις 4:43 ΜΜ, stefanos_th είπε

εχω α2 lite. πολυ καλο . μπαταρια 4000mah, πηρε anroid Pie την πρωτοχρονια.

Κανενα προβλημμα . Θα σου το προτεινα.

+2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...