Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως λέτε ότι το BB δεν είναι τόσο καλό όσο λενε, ότι είναι μάρκετινγκ τρικ, ότι είναι πολύ τραβηγμένα τα επεισόδια και σας αρέσει το Κόστος. Χαχα αχαχαχαχα η πιο χαζή σειρά εβερ, η σούπερ τραβηγμένη με το πιο χαζό τέλος και ο ορισμός του "φάτε μάρκετινγκ στη μάπα μέχρι να σας αρέσει σε όλους". Για τους ηθοποιούς καλύτερα να μη μιλήσω πέρα από 1-2 όλοι οι άλλοι αδιάφοροι. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, opcorsa είπε

δεν ειμαι τρολλ, αλλα οκ μια μετρια σειρα ειναι... κραξτε οσο θελετε, οι περισσοτεροι εχετε φαει την καραμελα της διαφημισης και του μαρκετινγκ...

απλα υποφερτη για να σκοτωνεις την ωρα σου... και την εχω δει 2 φορες ολους τους κυκλους...

υ. γ * το οτι καποια επεισοδια ειχαν σκορ 10 (!!!!!!!) στο imdb και αλλες ταινιαρες κυριως μενουν στα αζητητα χωρις δημοσιοτητα απλα με ξεπερνα

Δεν είμαι τρολ :)  αλλά δεν σε πιστεύω.

Απλά το λες για να το κάνεις πιο βαρύγδουπο ;)

Επεξ/σία από apos
Δημοσ.

Μερικα ποστ ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι τρολιες. Μαλλον οι συγκεκριμενοι αρεσκονται σε χαζοσειρες και τους ξινιζουν οσες εχουν αρχη-μεση-τελος και καθε σεζον ειναι και καλυτερη. Συμφωνω οτι the wire six feet under ειναι επισης εξαιρετικες σειρες και σε επιπεδα breaking bad. Αλλα μην ακουω χαζομαρες για marketing τραβηγμενη κτλ. Και οι ηθοποιοι το 99% του breaking bad μην πω 100% ειναι απιστευτοι στον ρολο τους.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2019 στις 6:01 ΜΜ, Arkin είπε

Ισως η καλυτερη σειρα που εχει βγει ποτε στην τηλεοραση. Αναμενουμε και μια κορυφαια ταινια αλλα θελουμε σιγουρα και Cranston. 

όχι και ίσως ... είναι η καλύτερή μετά το prison break😜

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ziaba είπε

όχι και ίσως ... είναι η καλύτερή μετά το prison break😜

Το prison break μονο η πρωτη σεζον αξιζε. Οι αλλες ειναι απιστευτα φολες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, apos είπε

Δεν είμαι τρολ :)  αλλά δεν σε πιστεύω.

Απλά το λες για να το κάνεις πιο βαρύγδουπο ;)

καλα , μπορεις να πιστευεις οτι θες δεν αλλαζευ αυτο που ειπα

αλλοι πιστευουν οτι η γη ειναι σαν τηγανοψωμο

(μηπως εισαι απο αυτους ?)

4 ώρες πριν, Tokyo είπε

Παντως λέτε ότι το BB δεν είναι τόσο καλό όσο λενε, ότι είναι μάρκετινγκ τρικ, ότι είναι πολύ τραβηγμένα τα επεισόδια και σας αρέσει το Κόστος. Χαχα αχαχαχαχα η πιο χαζή σειρά εβερ, η σούπερ τραβηγμένη με το πιο χαζό τέλος και ο ορισμός του "φάτε μάρκετινγκ στη μάπα μέχρι να σας αρέσει σε όλους". Για τους ηθοποιούς καλύτερα να μη μιλήσω πέρα από 1-2 όλοι οι άλλοι αδιάφοροι. 

αλλα οταν τα λεει ο opcorsa ειναι κακος...

ευγε ψηλε μου...

(δεν ειμαι κλωνος)

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Μερικα ποστ ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι τρολιες. Μαλλον οι συγκεκριμενοι αρεσκονται σε χαζοσειρες και τους ξινιζουν οσες εχουν αρχη-μεση-τελος και καθε σεζον ειναι και καλυτερη. Συμφωνω οτι the wire six feet under ειναι επισης εξαιρετικες σειρες και σε επιπεδα breaking bad. Αλλα μην ακουω χαζομαρες για marketing τραβηγμενη κτλ. Και οι ηθοποιοι το 99% του breaking bad μην πω 100% ειναι απιστευτοι στον ρολο τους.

ποτε. κανεις.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, opcorsa είπε

καλα , μπορεις να πιστευεις οτι θες δεν αλλαζευ αυτο που ειπα

αλλοι πιστευουν οτι η γη ειναι σαν τηγανοψωμο

(μηπως εισαι απο αυτους ?)

Ναι, είμαι flat-earther επειδή δεν πιστεύω ότι ένας ανώνυμος σε ένα forum ισχυρίζεται ότι είδε δύο φορές ΟΛΟΚΛΗΡΗ μία σειρά που ΚΡΑΖΕΙ. Προφανώς για να είναι απολύτως σίγουρος και να μην την κράξει άδικα στο φόρουμ. Μέσα έπεσες :)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, apos είπε

Ναι, είμαι flat-earther επειδή δεν πιστεύω ότι ένας ανώνυμος σε ένα forum ισχυρίζεται ότι είδε δύο φορές ΟΛΟΚΛΗΡΗ μία σειρά που ΚΡΑΖΕΙ. Προφανώς για να είναι απολύτως σίγουρος και να μην την κράξει άδικα στο φόρουμ. Μέσα έπεσες :)

τραγικος απλα.

αν παρακολουθουσες την πορεια της συγγραφης θα εβλεπες οτι αλλες σειρες τις εχω αγαπημενες και τις εχω δει πολλαπλες φορες λογω καψας...

αλλα οντως εισαι flat earther ..

και δεν κραζω, την αληθεια λεω, αντικειμενικοτατα...δεν ειπα οτι ειναι σκουπιδι, μια χρυση μετριοτητα ειπα οτι ειναι...

Δημοσ.

Peaky fooking blinders!!!!

Πάντως παιδιά κάποιοι είναι έτοιμοι να τσακωθούν και για το πώς προτιμάνε τον γύρο... Και αν είναι marketing και αν είναι ειλικρινά η αγαπημένη τους σειρά so fucking what. I even suck an old man's cock..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, opcorsa είπε

τραγικος απλα.

αλλα οντως εισαι flat earther ..

και δεν κραζω

Επιχειρηματολογία 101, πληρέστατη. Whatever ;) 
Όσο για το "δεν κράζω"... Όοοοκεϊ.. :)

Επεξ/σία από apos
Δημοσ.

Μη μαλώνετε ρε παιδιά όλα κάνουν τον κύκλο τους, Lost, 24, Prison break, BATTLESTAR GALLACTICA, Breaking bad, Boardwalk empire, Walking dead, Game of thrones, είσαι 40 και τα ξέρεις, είσαι 15 και δεν τα ξέρεις, και μετά έρχονται άλλες σειρές πιό καλές κλπ, έτσι είναι αυτά...

• Like 1
Δημοσ.

Ταινία Βreaking Bad χωρίς Cranston δεν στέκει πάντως. Σαν να λέμε ταινια House MD χωρίς τον Hugh Laurie. Ούτε καν σε όνειρα και flashbacks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...