Snolly Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 8 minutes ago, nzeppos said: Το BCS είναι εκπληκτικό. Το BB είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Με τεράστια διαφορά. Απλά πράγματα. BCS δεν έχω δει. Το BB είχε εκπληκτικό σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες αλλά ήταν διπλάσιο σε χρόνο από όσο έπρεπε. Τα 40λεπτα επεισόδια ήταν τραβηγμένα από τα μαλλιά, ατελείωτα filler scenes (zoom in σε σαύρα της ερήμου 40 δευτερόλεπτα, σιωπές τεράστιες ανάμεσα σε διαλόγους - προσωπικά έχω χρονομετρήσει σκηνή σε αρχή επεισοδίου που ζουμάρει στην πόρτα της τουαλέτας όπου μέσα χέζει ο WW με πάνω από 1 λεπτό χρόνο ζουμάρισμα μέχρι να ακουστεί το καζανάκι). Αν ήταν πιο κοντά τα επεισόδια θα ήταν λιγότερο κουραστικά. Όταν το έβλεπα βλαστημούσα λόγω ταχύτητας. 2 2 3
nzeppos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Τουναντίον εγώ ευχόμουν να κρατήσει άλλο τόσο. Μόνο το επεισόδιο με τη μύγα βαρέθηκα. Αν δεν σου άρεσε η ταχύτητα, τότε μη δεις BCS. Είναι δέκα φορές πιο αργό. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, opcorsa είπε ,οκ μια μετρια σειρα ειναι... εχω δει 2 φορες ολους τους κυκλους... δεν ειμαι τρολλ
nero62 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μάπα το καρπούζι και μάπα θα είναι και αυτό... χάλια μαύρα... απορώ γιατί πήρε τέτοια βαθμολογία στο imdb. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 1
korakios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, nzeppos είπε Τουναντίον εγώ ευχόμουν να κρατήσει άλλο τόσο. Μόνο το επεισόδιο με τη μύγα βαρέθηκα. Αν δεν σου άρεσε η ταχύτητα, τότε μη δεις BCS. Είναι δέκα φορές πιο αργό. Τιιιιιιιιιιι , το καλύτερο ήταν ! (Λαμβάνοντας υπόψιν όλη τη σειρά και όχι μεμονωμένο ) Παντως για να βγούμε και μια στο τόσο oftopic , έβαλα δοκιστικα Netflix και δεν αξίζει .... 5€ για την ευκολία να μη βρίσκεις υπότιτλους και πολύ του είναι ..... από προτεινόμενα σου πετά όλο άσχετα πράγματα , το περιεχόμενο μέτριο , η ποιότητα εικόνας σαν ανάλυση μέτρια και πολύ σκοτεινή σε iPad retina .....
nero62 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, korakios είπε Τιιιιιιιιιιι , το καλύτερο ήταν ! (Λαμβάνοντας υπόψιν όλη τη σειρά και όχι μεμονωμένο ) Παντως για να βγούμε και μια στο τόσο oftopic , έβαλα δοκιστικα Netflix και δεν αξίζει .... 5€ για την ευκολία να μη βρίσκεις υπότιτλους και πολύ του είναι ..... από προτεινόμενα σου πετά όλο άσχετα πράγματα , το περιεχόμενο μέτριο , η ποιότητα εικόνας σαν ανάλυση μέτρια και πολύ σκοτεινή σε iPad retina ..... Εκεί είναι το μυστικό! Τo ipad !!!!!! χαχαχαχαχαχα
Plig88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, opcorsa είπε δεν ειμαι τρολλ, αλλα οκ μια μετρια σειρα ειναι... κραξτε οσο θελετε, οι περισσοτεροι εχετε φαει την καραμελα της διαφημισης και του μαρκετινγκ... απλα υποφερτη για να σκοτωνεις την ωρα σου... και την εχω δει 2 φορες ολους τους κυκλους... υ. γ * το οτι καποια επεισοδια ειχαν σκορ 10 (!!!!!!!) στο imdb και αλλες ταινιαρες κυριως μενουν στα αζητητα χωρις δημοσιοτητα απλα με ξεπερνα Βαν μου έλεγες για το λα κάσα Ντε παπελ ,,, να το δεχόμουν ότι έχει φάει μάρκετιγκ τέρματα ,,,,, αλλά ρε φίλε ........ ώπα , το εχεσες τελείως 1
Voodooman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Το Breaking Bad ήταν μία εξαιρετική σειρά. Και θα έλεγα ότι ήταν η πιο "κουλτουριάρικη" από τις εμπορικές σειρές πρώτης γραμμής, ο Gilligan δεν λυπήθηκε να ξοδέψει χρόνο πάνω σε μία σαύρα, σε μία κλειστή πόρτα ή σε άλλα τέτοια πλάνα, γιατί πολύ απλά αυτό ήθελε να κάνει. Ολόκληρη η σειρά μου έδινε την αίσθηση ότι ο δημιουργός της δεν έκανε την παραμικρή έκπτωση και την έφτιαξε ακριβώς όπως ήθελε αυτός. Το Better Call Saul το παράτησα στην τρίτη σαιζόν. Ακόμη πιο κουλτουριάρικη από το Breaking Bad, ο Gilligan ακόμη πιο ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, ώρες ώρες η σειρά είναι καθηλωτική, αλλά είναι απίστευτα αργή και συνολικά δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά. Εκτός του ότι ένα prequel εκ προοιμίου έχει μειωμένο ενδιαφέρον, σε αυτήν παρακολουθούμε απλά έναν δικηγόρο σε μαγγανοπήγαδο, να παλεύει για το μεροκάματο. Ίσως την ξαναπιάσω όταν θα περάσει μετά τα γεγονότα του Breaking Bad. Όσο για το Netflix, θέλω να δω πότε θα σκάσει η φούσκα του. Για μία καλή παραγωγή, σε ταϊζει 4 σαβούρες. Λογικό μεν με τόση ποσότητα παραγωγής, αλλά μήπως θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο την ποιότητα; 1 3
DimosMcLaren Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση βλέποντας την Skyler. Είδα όλη τη σειρά με την ελπίδα ότι με κάποιο βασανιστικό τρόπο θα πεθάνει δεν μπορεί λέω ... Απογοήτευσή ... Η σειρά τρομερή πάντως. 1 1
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ThReSh είπε MAGNETS, OOOOOOOOOOAH
mordred Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snolly είπε BCS δεν έχω δει. Το BB είχε εκπληκτικό σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες αλλά ήταν διπλάσιο σε χρόνο από όσο έπρεπε. Τα 40λεπτα επεισόδια ήταν τραβηγμένα από τα μαλλιά, ατελείωτα filler scenes (zoom in σε σαύρα της ερήμου 40 δευτερόλεπτα, σιωπές τεράστιες ανάμεσα σε διαλόγους - προσωπικά έχω χρονομετρήσει σκηνή σε αρχή επεισοδίου που ζουμάρει στην πόρτα της τουαλέτας όπου μέσα χέζει ο WW με πάνω από 1 λεπτό χρόνο ζουμάρισμα μέχρι να ακουστεί το καζανάκι). Αν ήταν πιο κοντά τα επεισόδια θα ήταν λιγότερο κουραστικά. Όταν το έβλεπα βλαστημούσα λόγω ταχύτητας. Δεν είναι όλες οι σειρές "καζα ντι μαπέλ" και "friends" και οι ταινίες "transformers"... Ούτε για να τις βλέπεις όταν σιδερώνεις πουκάμισα. Κάποιες σκηνές είναι για να δημιουργήσουν ένα υπόβαθρο η ατμόσφαιρα η σου μιλάνε σκηνοθετικά... Πολλοί λένε ότι το επεισόδιο "Fly" (αυτό που είναι μόνο ο Jesse και ο Walter στο εργαστήριο και προσπαθούν να σκοτώσουν μία μύγα) οτι είναι σκέτη βαρεμάρα... Εγώ (και φυσικά πολλοί άλλοι) το θεωρώ αριστουργηματικό από πολλές απόψεις (υπάρχουν πολλά άρθρα εκεί έξω που έχουν τις απόψεις γιατί είναι από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από mordred 3 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα