voltmod Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Σύμφωνα με πηγές του Hollywood Reporter η πολυαναμενόμενη ταινία Breaking Bad θα αποτελεί «sequel» και θα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τον Aaron Paul, στον ρόλο του Jesse Pinkman που του χάρισε τρία βραβεία Emmy. Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν στο Hollywood Reporter ότι το Netflix έχει τα δικαιώματα για τη πρεμιέρα της ταινίας και πως αργότερα θα προβληθεί και από το τηλεοπτικό δίκτυο AMC (να αναφέρουμε πως εκπρόσωποι των AMC, Netflix και Sony Pictures TV αρνήθηκαν να κάνουν σχόλια). Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας –που θα αφορά στην διαφυγή ενός απαχθέντος ανθρώπου και στην πορεία του προς την ελευθερία- θα αναλάβει ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan, που θα είναι και ο υπεύθυνος για την εκτέλεση της παραγωγής μαζί με τους Mark Johnson και Melissa Bernstein. Μιλώντας στην εκπομπή Dan Patrick Show, ο Bryan Cranston (ο πρωταγωνιστής της σειράς στον ρόλο του Walter White) επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται ταινία Breaking Bad αλλά πως δεν έχει διαβάσει το σενάριο ενώ επισήμανε ότι δεν είναι σαφές ότι ο Walter White θα εμφανιστεί στo «sequel». Αν του το ζητούσε ο Vince Gilligan πάντως, είπε, δεν υπήρχε περίπτωση να του το αρνηθεί. «Είναι μία σπουδαία ιστορία και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν κάποιο είδος κατάληξης σε ορισμένα σημεία της πλοκής που έμειναν ανοικτά» (κυρίως στο τέλος) είπε ο Bryan Cranston. «Αυτή η ιδέα, από ότι έχω μάθει, τα καλύπτει (αυτά τα κενά) – τουλάχιστον για δύο από τους χαρακτήρες της σειράς, όσον αφορά στο ταξίδι τους» συμπλήρωσε ο Cranston. Η σειρά Breaking Bad, και για τις πέντε σεζόν, γνώρισε τεράστια επιτυχία, και για αυτό τόσο το AMC όσο και η Sony Pictures TV έδωσαν αμέσως το πράσινο φως για την σειρά Better Call Saul, που αποτελεί spin-off του Breaking Bad (με κεντρικό ήρωα τον δικηγόρο Saul Goodman ως Jimmy McGill πριν γνωρίσει τον Walter White) και έχει αναλάβει επίσης ο Vince Gilligan. Hollywood Reporter Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Arkin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ισως η καλυτερη σειρα που εχει βγει ποτε στην τηλεοραση. Αναμενουμε και μια κορυφαια ταινια αλλα θελουμε σιγουρα και Cranston. 20 2 1
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 29 2
Bspus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν πεθανε ο WW στο τελος? Αν εμφανιστει ο Cranston στην ταινια θα ειναι σε κανενα flashback η ονειρο αφου προκειται για sequel, εκτος αν θυμαμαι λαθος. 3
Πανος999 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πραγματικά δεν έχω λογια γι αυτη τη σειρα.. Καλοδεχουμενη μια ταινια!!! 1
cambo99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχώς θα αργήσει πολύ να βγει νέα σειρά επιπέδου breaking bad. Πάντως και το Better Call Saul δεν το λες και άσχημο. 😋 6
opcorsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 δεν ειμαι τρολλ, αλλα οκ μια μετρια σειρα ειναι... κραξτε οσο θελετε, οι περισσοτεροι εχετε φαει την καραμελα της διαφημισης και του μαρκετινγκ... απλα υποφερτη για να σκοτωνεις την ωρα σου... και την εχω δει 2 φορες ολους τους κυκλους... υ. γ * το οτι καποια επεισοδια ειχαν σκορ 10 (!!!!!!!) στο imdb και αλλες ταινιαρες κυριως μενουν στα αζητητα χωρις δημοσιοτητα απλα με ξεπερνα 6 2 12 6
vagos_m Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, opcorsa είπε δεν ειμαι τρολλ, αλλα οκ μια μετρια σειρα ειναι... κραξτε οσο θελετε, οι περισσοτεροι εχετε φαει την καραμελα της διαφημισης και του μαρκετινγκ... απλα υποφερτη για να σκοτωνεις την ωρα σου... και την εχω δει 2 φορες ολους τους κυκλους... υ. γ * το οτι καποια επεισοδια ειχαν σκορ 10 (!!!!!!!) στο imdb και αλλες ταινιαρες κυριως μενουν στα αζητητα χωρις δημοσιοτητα απλα με ξεπερνα που να σου άρεσε δηλαδή 4 1
letni Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, ThReSh είπε Να συμπληρωσω την εικονα με το βιντεο αποσπασμα απ΄τη σειρα.......... Υ.Γ Αυτη η σειρα ειναι στο TOP5 για εμενα!
mordred Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, opcorsa είπε δεν ειμαι τρολλ, αλλα οκ μια μετρια σειρα ειναι... κραξτε οσο θελετε, οι περισσοτεροι εχετε φαει την καραμελα της διαφημισης και του μαρκετινγκ... απλα υποφερτη για να σκοτωνεις την ωρα σου... και την εχω δει 2 φορες ολους τους κυκλους... υ. γ * το οτι καποια επεισοδια ειχαν σκορ 10 (!!!!!!!) στο imdb και αλλες ταινιαρες κυριως μενουν στα αζητητα χωρις δημοσιοτητα απλα με ξεπερνα Ναι γιατί ήταν blockbuster... Η σειρά σαν ποιότητα, ερμηνείες (τι να λέμε τώρα) και υπόθεση είναι κορυφαία. Έχει σκηνές που συναισθηματικά εγώ δεν έχω ξαναζήσει από άλλη σειρά... Ναι αρκετά επεισόδια είναι αριστουργήματα, οπότε πόσο να πάρουν...; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από mordred 4 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Bspus είπε Οχι δεν πεθανε, που ειδατε οτι πεθανε εσεις; Θελετε να ανεβασετε το βιντεο να το δουμε μαζι; Και Heizenberg παρακαλω 1
Markerparts Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Spoiler Στο τελος πεθαινει, ευχαριστω.
nzeppos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, cambo99 είπε Δυστυχώς θα αργήσει πολύ να βγει νέα σειρά επιπέδου breaking bad. Πάντως και το Better Call Saul δεν το λες και άσχημο. 😋 Το BCS είναι εκπληκτικό. Το BB είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Με τεράστια διαφορά. Απλά πράγματα. 2 3
Zerg13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ισως η καλυτερη σειρα που εχει βγει ποτε στην τηλεοραση. Αναμενουμε και μια κορυφαια ταινια αλλα θελουμε σιγουρα και Cranston. Εγω θα ηθελα να περιστρεφεται απο τον Cranston. Μα γιατι δεν μπορουν να κανουν μια φορα αυτο που πρεπει να κανουν; 😡 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Zerg13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα