koyan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Καλημέρα, Είναι πολύ ανόητη ερώτηση, παρόλα αυτά δεν ξέρω την απάντηση: με ποιο συνδιασμό πλήκτρων αλλάζεις γλώσσα στο πληκτρολόγιο σε RedHat 9? Όταν αλλάζω το keyboard σε ελληνικά, μπορώ και γράφω ελληνικά, αλλά δεν ξέρω πως να κάνω το switching στα αγγλικά χωρίς να αλλάξω το πληκτρολόγιο. Ψάχνω δηλαδή το αντίστοιχο του alt-shift για το Red Hat 9 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Rixe mia matia sto hellug.gr h sto linux.gr giati yparxei sxetiko ar8ro gia tis ry8miseis pou prepei na kaneis gia na douleuei o syndyasmos pou zhtas... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 dokimase ta 2 shift taytoxrona Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Alt+Space ίσως? Κι'ολας γιατί δε κοιτάς Control Center -> Regional & Accessibility -> Keyboard Shortcuts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε το δεξί Ctrl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Den einai to idio se ka8e window manager... Ti exeis kde? gnome? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Telika to left Shift + right shift ekane tin douleia. Sas efxaristo olous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freespirit Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 εγω με alt-shift-k αλλαζα με προεπιλογη του απο την εγκατασταση. Το περιεργο ειναι οτι δεν μπορουσα να κανω την αλλαγη παλι σε αγγλικα με τον ιδιο συνδυασμο και τον εκανα με ποντικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.