Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είχα αγοράσει έτοιμο desktop πολλά χρόνια πριν από γνωστή αλυσίδα και αποφάσισα πριν 1-2 χρόνια να του κάνω μια αναβάθμιση. Το κουτί μου αυτήν την στιγμή κουβαλάει

CASE - Δεν έχω την παραμικρή ιδέα που μπορώ να το δω αυτό (είναι της εταιρίας, αν μπορώ να πω ποιας εταιρίας πείτε μου να το συμπληρώσω)

PSU - DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN

MOTHERBOARD - GIGABYTE GA-H55M-S2 RETAIL

CPU - Intel® Core™ i5-661 Processor (4M Cache, 3.33 GHz)

RAM - RAM CORSAIR CMV8GX3M2A1333C9 VALUE SELECT 8GB (2X4GB) PC3-10600 DUAL CHANNEL

GPU - AMD RADEON (TM) R7 360 Series (Μακράν η χειρότερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ)

MONITOR/RESOLUTION - PHILIPS 222E1SB/00 VGA 16:9 FULL HD DISPLAY

OS - WINDOWS 7 HOMEBASIC

SSD - Corsair Force Series™ LE 240GB SATA 3 6Gb/s SSD ( Μου βγάζει errors ότι είναι χαλασμένη και λογικά freezάρει το pc κάποιες φορές χωρίς λόγο εξαιτίας της, έκανα format και αν ξανασυμβεί θα βάλω το λειτουργικό στον hdd πάλι)

HDD - SEAGATE ST31000528AS 1TB

Ερωτήσεις

Αξίζει να πάρω κάρτα γραφικών με και ποια?

Γενικά δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά σε ένα βίντεο που είδα έλεγε πως όλες οι κάρτες γραφικών μπαίνουν σε όλες τις μητρικές πως όμως θα μπει παράδειγμα εντελώς τυχαίο αυτή MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB εάν η μητρική μου υποστηρίζει PCI EXPRESS X16 2.0 και αυτή 3.0?

Πιστεύετε ότι το pc είναι για πέταμα σιγά σιγά και δεν αξίζει αναβάθμιση?

Σε θέμα gaming υπήρχε lag σε Call of duty black ops 1, gta iv, assassins creed syndicate στις χαμηλότερες ρυθμίσεις και σε πολλά άλλα παιχνίδια που ήμουν πάνω ακόμα και από τα recommended specs

Παρακαλώ την βοήθεια σας.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sukerakos είπε

Καλησπέρα! Είχα αγοράσει έτοιμο desktop πολλά χρόνια πριν από γνωστή αλυσίδα και αποφάσισα πριν 1-2 χρόνια να του κάνω μια αναβάθμιση. Το κουτί μου αυτήν την στιγμή κουβαλάει

CASE - Δεν έχω την παραμικρή ιδέα που μπορώ να το δω αυτό (είναι της εταιρίας, αν μπορώ να πω ποιας εταιρίας πείτε μου να το συμπληρώσω)

PSU - DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN

MOTHERBOARD - GIGABYTE GA-H55M-S2 RETAIL

CPU - Intel® Core™ i5-661 Processor (4M Cache, 3.33 GHz)

RAM - RAM CORSAIR CMV8GX3M2A1333C9 VALUE SELECT 8GB (2X4GB) PC3-10600 DUAL CHANNEL

GPU - AMD RADEON (TM) R7 360 Series (Μακράν η χειρότερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ)

MONITOR/RESOLUTION - PHILIPS 222E1SB/00 VGA 16:9 FULL HD DISPLAY

OS - WINDOWS 7 HOMEBASIC

SSD - Corsair Force Series™ LE 240GB SATA 3 6Gb/s SSD ( Μου βγάζει errors ότι είναι χαλασμένη και λογικά freezάρει το pc κάποιες φορές χωρίς λόγο εξαιτίας της, έκανα format και αν ξανασυμβεί θα βάλω το λειτουργικό στον hdd πάλι)

HDD - SEAGATE ST31000528AS 1TB

Ερωτήσεις

Αξίζει να πάρω κάρτα γραφικών με και ποια?

Γενικά δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά σε ένα βίντεο που είδα έλεγε πως όλες οι κάρτες γραφικών μπαίνουν σε όλες τις μητρικές πως όμως θα μπει παράδειγμα εντελώς τυχαίο αυτή MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB εάν η μητρική μου υποστηρίζει PCI EXPRESS X16 2.0 και αυτή 3.0?

Πιστεύετε ότι το pc είναι για πέταμα σιγά σιγά και δεν αξίζει αναβάθμιση?

Σε θέμα gaming υπήρχε lag σε Call of duty black ops 1, gta iv, assassins creed syndicate στις χαμηλότερες ρυθμίσεις και σε πολλά άλλα παιχνίδια που ήμουν πάνω ακόμα και από τα recommended specs

Παρακαλώ την βοήθεια σας.

Η μητρικη σου υποστηριζει pci-e 2 αλλα η καρτα υποστηριζει και αυτη ολες τις PCI-E οποτε γι αυτο θα παιζει εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις σιγα σιγα κανενα PC γιατι θα την παρεις τσαμπα την καρτα αντε να παιζεις βαρια κανενα χρονο μετα θα πρεπει να αλλαξεις επεξεργαστη οποτε θα αλλαξεις και μητρικη οποτε θα αλλαχτει και η RAM κρατα σιγα σιγα λεφτα και παρε ενα pc της προκοπης

Δημοσ.

Αφού γινόμαστε μέλη σε φόρουμ για συγκεκριμένο λόγο,τουλάχιστον αρχικά,ας ρίξουμε και μια ματιά πρώτα. Μπας και αυτό που ζητάμε έχει απάντηθεί ήδη..πόσο μάλλον όταν υπάρχει και σχετικό θέμα αποκλειστικά για τον ίδιο λόγο 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε πρέπει να πας σε αλλαγή υπολογιστή γενικά ότι γραφικών και να βάλεις από mid-high end μη σου πω μέχρι και η 1050 θα τρώει bottleneck 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...