Zerg13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε Μετα απο ενα χρονο απανταω, κυριως διοτι θελω να ρωτησω κατι. Λοιπον ηρθε η ωρα για αγορα αποκωδικοποιητη μιας και ο παλιος χαιρετησε, και ψαχνω απο χθες τη τεχνολογια για να δω τι θα παρω. DVB-T2 HD ονομαζουν για συντομια στη γερμανια τους DVB-T2 HEVC/H,265 Ψανχωντας λοιπον κατεληξα οτι πρεπει να παρω εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 (για να μπορει να παιζει σημερα) και H265 (εκει πονταρω για το μελλον και οπου κατσει) σε DVB-T2. Βρηκα λοιπον μοντελα και ψαχνωντας μαγαζια ειδα αρκετα να υπήρχαν πχ σε κωτσοβολο και τωρα να μην ειναι διαθεσημα. Νομιζω οτι τα μαγαζια ξεστοκαρουν σαβουρα που δε θα δουλεψει στο μελλον και πουλανε μοντελα που δεν υπαρχουν στις αντιπροσωπιες. Πχ edision proton led δεν υπααρχει στην σελιδα της edision που αντιθετως εχει τον edision proton T265 led. Αντιθετως μοντελο που ισως εχει H265 https://www.public.gr/product/tileoraseis/apokodikopoiites-mpeg4/apokodikopoiitis-osio-ost7085fhd-hdmi/prod8500524pp/ το ιδιο μοντελο υπηρχε καποτε στον κωτσοβολο αλλα δεν ειναι διαθεσημο. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/ψηφιακοι-δεκτες-αποκωδικοποιητες-mpeg4/183740-osio-ost7075fhd Στη σελιδα του κωτσοβολου παντως δεν αναφερει οτι υποστηριζει τη κωδικοποιηση αυτη αλλα δεν εχω καταφερει να βρω manual. Επειδη εδω που μενω εχω μονο public κωτσοβολο electronet και πλαισιο εχει κανεις να προτεινει κατι σε αυτο που ψαχνω. Θελω να εχει scart και hdmi. Το media player δε με απασχολει. Πηγα σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα και μου εδειξε εναν dvb-t2 Η.264. Του λεω οτι θελω σε Η265 και μου απανταει οτι δεν υπαρχει αυτο που λεω και δεν το εχει ξανα ακουσει. Παρε εναν μεταχειρισμενο T1 με 10€ που να υποστηριζει HD και hdmi μεχρι ποσο 1080i αναλυση, νομιζω δεν φτανει κανενα καναλι παραπανω. και ασε το μελλον να ξεκαθαρισει η κατασταση. Αφου δεν θα παρεις tv δεν σε νοιαζει και πολυ αδικα βασανιζεσαι. Αλλωστε T1 και T2 θα συνηπαρχουν για πολλα χρονια μεχρι να κλεισει το παλιο. οταν υπαρχει HEVC ειναι τελος νομιζω, δεν θελουμε κατι παραπανω. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13 1
adsl2+ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε Μετα απο ενα χρονο απανταω, κυριως διοτι θελω να ρωτησω κατι. Λοιπον ηρθε η ωρα για αγορα αποκωδικοποιητη μιας και ο παλιος χαιρετησε, και ψαχνω απο χθες τη τεχνολογια για να δω τι θα παρω. DVB-T2 HD ονομαζουν για συντομια στη γερμανια τους DVB-T2 HEVC/H,265 Ψανχωντας λοιπον κατεληξα οτι πρεπει να παρω εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 (για να μπορει να παιζει σημερα) και H265 (εκει πονταρω για το μελλον και οπου κατσει) σε DVB-T2. Βρηκα λοιπον μοντελα και ψαχνωντας μαγαζια ειδα αρκετα να υπήρχαν πχ σε κωτσοβολο και τωρα να μην ειναι διαθεσημα. Νομιζω οτι τα μαγαζια ξεστοκαρουν σαβουρα που δε θα δουλεψει στο μελλον και πουλανε μοντελα που δεν υπαρχουν στις αντιπροσωπιες. Πχ edision proton led δεν υπααρχει στην σελιδα της edision που αντιθετως εχει τον edision proton T265 led. Αντιθετως μοντελο που ισως εχει H265 https://www.public.gr/product/tileoraseis/apokodikopoiites-mpeg4/apokodikopoiitis-osio-ost7085fhd-hdmi/prod8500524pp/ το ιδιο μοντελο υπηρχε καποτε στον κωτσοβολο αλλα δεν ειναι διαθεσημο. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/ψηφιακοι-δεκτες-αποκωδικοποιητες-mpeg4/183740-osio-ost7075fhd Στη σελιδα του κωτσοβολου παντως δεν αναφερει οτι υποστηριζει τη κωδικοποιηση αυτη αλλα δεν εχω καταφερει να βρω manual. Επειδη εδω που μενω εχω μονο public κωτσοβολο electronet και πλαισιο εχει κανεις να προτεινει κατι σε αυτο που ψαχνω. Θελω να εχει scart και hdmi. Το media player δε με απασχολει. Πηγα σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα και μου εδειξε εναν dvb-t2 Η.264. Του λεω οτι θελω σε Η265 και μου απανταει οτι δεν υπαρχει αυτο που λεω και δεν το εχει ξανα ακουσει. Δες αυτον εδω https://www.e-shop.gr/crypto-redi-270p-dolby-digital-hevc-h265-dvb-t2-receiver-p-PER.603883 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από adsl2+ 1
Curtis76 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Παρε εναν μεταχειρισμενο T1 με 10€ που να υποστηριζει HD και hdmi μεχρι ποσο 1080i αναλυση, νομιζω δεν φτανει κανενα καναλι παραπανω. και ασε το μελλον να ξεκαθαρισει η κατασταση. Αφου δεν θα παρεις tv δεν σε νοιαζει και πολυ αδικα βασανιζεσαι. Αλλωστε T1 και T2 θα συνηπαρχουν για πολλα χρονια μεχρι να κλεισει το παλιο. οταν υπαρχει HEVC ειναι τελος νομιζω, δεν θελουμε κατι παραπανω. Οκ μαλλον θα συμφωνησω με τη λογικη σου, διαβασα πολλα στο avclub μεσα σε μια μερα, αλλα εκει το εχουν τερματισει το αθλημα, καμια καλη μαρκα προτεινει κανεις? αυτος ο f&u που χαιρετησε, αν και αντεξε πολλα χρονια, ειχε αστειο interface με πολυ μικρα γραμματα και με χειριστηριο για παιδικα δακτυλα.
Zerg13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) χωρις χρηματα. Θες να τον ανοιξεις και να δοκιμασεις την τηχη σου; Ισως τον επισκευασεις, ισως δεν εχει τιποτα θελει ενα καθαρισμα σκονης Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα