Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου στείλει κάποιος της οδηγίες για το πως μπορώ να στρίβω την κάμερα δεξιά και αριστερά και πως μπορώ εάν μπορώ να μεγεθύνω την ώρα που πετάω με το Xiaomi Mi Drone 4K

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Manual δεν έχει?

50 λεπτά πριν, takhs_TAKHS είπε

Θέλω να μου στείλει κάποιος της οδηγίες για το πως μπορώ να στρίβω την κάμερα δεξιά και αριστερά και πως μπορώ εάν μπορώ να μεγεθύνω την ώρα που πετάω με το Xiaomi Mi Drone 4K

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Ήταν στα κινεζικά και το πέταξα εάν μπορείς εσύ κάποιος άλλος να μου βρει το manual στα αγγλικά το πλήρες εγχειρίδιον θα το εκτιμούσα αφάνταστα η να μου στείλετε λέξεις κλειδιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 λεπτά πριν, takhs_TAKHS είπε

Ήταν στα κινεζικά και το πέταξα εάν μπορείς εσύ κάποιος άλλος να μου βρει το manual στα αγγλικά το πλήρες εγχειρίδιον θα το εκτιμούσα αφάνταστα η να μου στείλετε λέξεις κλειδιά

Το google δεν σου δουλεύει?

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα στην google και στο youtube άλλα δύστυχος απέτυχα( δεν δουλεύουν και τα δυο) και για αυτό φταίει η άγνοια μου για αυτό ζητάω να μου απαντήσει κάποιος ο οποίος είναι  ΚΆΤΟΧΟΣ!!!!

Επεξ/σία από takhs_TAKHS
Δημοσ.
23 ώρες πριν, takhs_TAKHS είπε

Δεν μπορείς. Στρίβει ολοκληρο το Quad, οχι η κάμερα. Εννοειται πως δεν εχει zoom.

• Thanks 1
Δημοσ.

αγοραζεις ενα drone και δεν εχεις μελετησει απο πριν τι κανει και τι δε κανει ???

εκτος και αν στο χαρισαν.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...