profitis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Χαιρετω ολη την κοινοτητα.... θα βαλω adsl με τον γειτονα......εγω ειμαι στο 3ο οροφο και αυτος στον 1ο... η γραμμη θα μπει σπιτι του...... εχω αγορασει καρτες δικτυου για τα 2 pc kai 20 m utp καλωδιο.Στις ακρες θα μπει rj 45 σε straight συνδεσμολογια,ε?Επισης το εξωτερικο καλωδιο utp που θα περαστει(θα περαστει μεσα απο σπιραλ σωληνα πλαστικο)υπαρχει περιπτωση να τραβηξει κεραυνους?Θα αντεξει τα καιρικα φαινομενα μεσα στον σωληνα? Εχω αγορασει το zyxel prestige 650H 33 που εχει ενσωματομενο και switch,καλο δεν ειναι? θα γινεται να ειμαστε και οι δυο ταυτοχρονα με τον ιδιο isp και να μοιραζομαστε το bw/2 οταν ειμαστε και οι δυο μεσα και να το παιρνει ολο ενας οταν θα ειναι μονος του? αφου φτιαξω το τεχνικο κομματι μετα πρεπει να στησω την adsl συνδεση και το δικτυο για να μοιραστει? αμα μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τα βηματα για την παραμετροποιηση της adsl συνδεσης και το μοιρασμα της. ευχαριστω
AnaNaSssS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 den kserw gia ola ayta pou les pws na se voithisw pados h pio aplh lush htan ena router ena HUB dyo kartes dyktiou kai tria kalwdeia dyktiou den nomizw na exei prob to kalwdeio apo kairika fenomena ala kalou kakou pare kalhs poiothtas kalwdeio
profitis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 εχω αγορασει το zyxel 650H που ειναι και router και switch.....τωρα αυτο που χρειαζομαι ειναι αναλυτικες οδηγιες για το στησιμο της adsl συνδεσης,την παραμετροποιηση της και το μοιρασμα της.....Plz ας μου δωσει καποιος τα φωτα του....επισης μου φαινεται πως το zyxel 650H εχει ενσωματομενο bw managment...ισχυει? θα γινεται να ειμαστε και οι 2 ταυτοχρονα με τον ιδιο isp και να μοιραζομαστε στα 2 το bw ,μεσω του router παντα ομως...?Επισης οταν θα ειναι ενας μονο μεσα να παιρνει αυτος ολο το bw Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.