cthulhucarbide Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, korakios είπε Γίνεται , πετάς κουβά με νερά στο σπίτι και βλέπεις που μαζεύονται , σκάβεις ένα βοθράκι με σχάρα (το καλύπτεις για αισθητικούς λόγους και αφαιρείς το κάλυμμα αν χρειαστεί) έχεις και έτοιμο σημείο να περάσει σωλήνα να φύγουν τα νερά , όπως και τα καυσαέρια απο τη γεννήτρια αν δεν υπάρχει εξωτερικός χώρος προσβάσιμος γιαυτη πρακτικό δεν είναι όμως 😁 Και άμα είναι να τα κάνεις όλα αυτά μάλλον αξίζει να εξετάσεις την περίπτωση να χτίσεις ένα τοιχίο ή να φτιάξεις ρύσεις ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε τα νερά να μην μπουν εξαρχής και να μην δημιουργήσουν κανένα θέμα, όπως έχω ήδη πει. Το να κάνεις τόσο κόπο και οργάνωση ώστε να σουλουπώσεις μια καταστροφή αφού γίνει, μου φαίνεται πολύ κακή ιδέα Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από cthulhucarbide
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, korakios είπε Γίνεται , πετάς κουβά με νερά στο σπίτι και βλέπεις που μαζεύονται , σκάβεις ένα βοθράκι με σχάρα (το καλύπτεις για αισθητικούς λόγους και αφαιρείς το κάλυμμα αν χρειαστεί) έχεις και έτοιμο σημείο να περάσει σωλήνα να φύγουν τα νερά , όπως και τα καυσαέρια απο τη γεννήτρια αν δεν υπάρχει εξωτερικός χώρος προσβάσιμος γιαυτη πρακτικό δεν είναι όμως 😁 Αυτό ,δεν υπάρχει άλλη πιο μαγική λύση 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Και άμα είναι να τα κάνεις όλα αυτά μάλλον αξίζει να εξετάσεις την περίπτωση να χτίσεις ένα τοιχίο ή να φτιάξεις ρύσεις ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε τα νερά να μην μπουν εξαρχής και να μην δημιουργήσουν κανένα θέμα, όπως έχω ήδη πει. Το να κάνεις τόσο κόπο και οργάνωση ώστε να σουλουπώσεις μια καταστροφή αφού γίνει, μου φαίνεται πολύ κακή ιδέα Έχεις δίκιο σε αυτό παραταύτα θα επιμείνω ότι χρειάζονται και τα 2 συστήματα διότι ότι και να κανείς εξωτερικά σε περίπτωση μεγάλης νεροποντής μπορεί να μην αντέξει ,να έχεις εναλλακτική τουλάχιστον να το πετάξει έξω το νερό ,χρόνια βασανιζομουν με τα νερά πλέον έχω βρει αυτές τις λύσεις βέβαια αν πέσουν στο μέρος μου 900μτονους νερό το στρέμμα τότε μόνο η προσευχή μπορεί να βοηθήσει ,ότι και να κάνουν οι άνθρωποι τα στοιχεία της φύσης είναι πιο δυνατά .Η Ελλάδα γυρνάει προς το τροπικό κλίμα και επειδή έχω ταξιδέψει στην Ασία δεν μπορώ να σας περιγράψω τι μπορεί να κάνει μια τροπική καταιγίδα απλά να αναφέρω ότι η πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης έφτασε 1 μέτρο νερό σε 2 ώρες ,οι κροκόδειλο κολύμπουσαν στους δρόμους ,τρόμος Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από slk200gr 1
timoleon11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 πλημμύρισε υπόγειο στο χωριό πριν 4-5 χρόνια με λασπόνερα λόγω πολυ εντονης βροχόπτωσης κ πρωτοφανής για την περιοχή , συμπτωματικά την εβδομάδα εκείνη ειχε το lidl προσφορά σε αντλία νερού γυρω στα 60 ευρω περίπου αν θυμάμαι ,την πήρα κ την εβαλα αμέσως για δουλειά ...τράβαγε ανετα τα λασπόνερα εως 5πόντους ομως λόγω ασφαλείας μοτέρ ,μετά το καθάρισα εντελώς με κουβάδες- σφουγγαρίστρα - σκούπα κ φαράσι αυτα που εχουν στην ακρη λάστιχο ,την αντλία την επέστρεψα κ πήρα στο ακέραιο τα χρήματά μου πίσω λόγω τακτικής lidl ...εχτισα αμέσως ενα τοιχίο υψος 60πόντους περίπου για να φεύγουν τα νερά σε αλλη κατεύθυνση ,ανοιξα κ 2-3 τρύπες 30χ30 περίπου στην μάντρα κ ολα καλα απο τότε ...(πιο πολυ με βόλεψαν προσωπικά εμένα οι κουβάδες παρα η αντλία...)
mindreader Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, timoleon11 said: πλημμύρισε υπόγειο στο χωριό πριν 4-5 χρόνια με λασπόνερα λόγω πολυ εντονης βροχόπτωσης κ πρωτοφανής για την περιοχή , συμπτωματικά την εβδομάδα εκείνη ειχε το lidl προσφορά σε αντλία νερού γυρω στα 60 ευρω περίπου αν θυμάμαι ,την πήρα κ την εβαλα αμέσως για δουλειά ...τράβαγε ανετα τα λασπόνερα εως 5πόντους ομως λόγω ασφαλείας μοτέρ ,μετά το καθάρισα εντελώς με κουβάδες- σφουγγαρίστρα - σκούπα κ φαράσι αυτα που εχουν στην ακρη λάστιχο ,την αντλία την επέστρεψα κ πήρα στο ακέραιο τα χρήματά μου πίσω λόγω τακτικής lidl ...εχτισα αμέσως ενα τοιχίο υψος 60πόντους περίπου για να φεύγουν τα νερά σε αλλη κατεύθυνση ,ανοιξα κ 2-3 τρύπες 30χ30 περίπου στην μάντρα κ ολα καλα απο τότε ...(πιο πολυ με βόλεψαν προσωπικά εμένα οι κουβάδες παρα η αντλία...) Επειδη το lidl τα ξαναφερνει κατα καιρους, αν εχεις προχειρη καμια φωτο ή λινκ απο την αντλια που πηρες;
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 On 07/09/2023 at 21:39, Ukforthemoment said: Kαι αν δεν έχεις ρευμα; Βυθιζόμενη ακάθαρτων θα βρεις.Και θα κοιτάξεις και το μανομετρικό ύψος. Βγάζει και το lidl κάπου κάπου. H/Z
Maurikycli Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε H/Z Του βάζεις ιδέες. Βλέπω να ανοίγει θέμα για οικονομική γεννήτρια ρεύματος
Maurikycli Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, mindreader είπε H/Z δεν γνωριζω τι ειναι. Πάω στοίχημα ότι τον ήτα-βήτα τον ξέρεις (ΗΒ) 1
dpolal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mindreader είπε H/Z δεν γνωριζω τι ειναι. Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος, κοινώς γεννήτρια. Στρατό δεν κάναμε ;; 🤔 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από dpolal 1
slk200gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ πήρα αυτό που ομολογώ μετά από έναν χρόνο είναι πολύ καλό ,επίσης μπορώ να το συνδέσω και με πανελ ,https://www.amazon.de/gp/product/B0BHNMSM5L/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από slk200gr 1
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, mindreader said: H/Z δεν γνωριζω τι ειναι. η γεννητρια που απλα τα αρχικα της ειναι ηλεκτροπαραγωγω ζευγη. 1 hour ago, Maurikycli said: Του βάζεις ιδέες. Βλέπω να ανοίγει θέμα για οικονομική γεννήτρια ρεύματος δεν ξερω τιποτα.ειμαι αθωος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα