marvid Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, σε άκυρη στιγμή η συσκευη μου (galaxy s6) έκανε restart και έμεινε στο boot screen της samsung. Αφού το έψαξα λίγο είπα να βαλω εξ αρχης το official OS . Το περνάω με odin και λιγο πριν τελειωσει το download στην συσκευή γραφει fail στο odin και στην συσκευή (sw rev check fail device 6 binary 5) το οποίο διάβασα οτι λογικα γινεται επειδή δεν κανει downgrade. τελος παντων εχω δοκιμάσει και 6.0.1 και 7.0 (το πιο προσφατο που βρήκα τελος πάντων) και τίποτα... Heelp
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Οτι σου ειπε παραπανω ο σαρουμαν απλα προσοχή μην βαλεις λαθος αρχείο σε λαθος σημείο κατά τα άλλα είναι εύκολο. Αν δεν είσαι σιγουρος και θες βοήθεια πες
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Παίζει ρόλο και το καλώδιο να είναι το γνήσιο. Η να αλλάξει θύρα από τον υπολογιστή. Η να βρει κάποια έκδοση του Odin που να λειτουργεί σωστά. Γενικά είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τα φλασαρίσματα. Καταρχήν ο υπολογιστής το αναγνωρίζει το κινητό?
marvid Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον, αρχικα σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, τωρα σχετικα με το θεμα μου.... Το αναγνωρίζεικαι μαλιστα πριν λιγο δοκιμασα καποιες αλλες εκδοσεις (ελαχιστα παλαιότερες) και εγινε success χωρις βεβαια να ανοιγει η συσκευή... δηλαδή αφου έκανε το flash εκανε restart και βλέπω παλι το galaxy logo και μένει εκει.Το sumFirm το δοκίμασα το πρωι (αφου το βρήκα και αυτο μεσα απο κάποιο forum που μ εβγαλε το google) και παλι fail μου έβγαλε το md5 π κατεβασα απο εκει. επισης διαβασα καποια στιγμή για pit file και κατεβασα για την συγκεκριμενη συσκευή... δοκιμασα να περασω twrp για cyanogenmod και δεν μ εμφανιζει το menu οταν πατας volup+home+pwr btn.... p.s στο παρελθόν οταν πέρασα cyanogenmod σε ενα s3 δεν ειχα καποιο θεμα (και δουλευει αβίαστα ακόμη :D) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από marvid
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Κανονικα μεσω samfirm κατεβαζει 4 αρχεία αν εχω κουραγιο θα δω μετα αν εχω για s6 να σου πω σιγουρα ή θα το κατεβάσω
marvid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξέρω αν εχω κανει κατι λαθος παντως οτι και να δοκιμάζω δεν αλλάζει κατι
nickthsail0r Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!! εδω και τοσες μερες ψαχνομαι συνεχως στο ιντερνετ για το προβλημα μου και δεν εχω βρει καμια λυση σ αυτο.. εχω κι εγω ενα s6 edge sm-925f .. και ξαφνικα ξυπναω το πρωι και βλεπω στην οθονη το μηνυμα " an error has occurred while updating the device software. use the emergency recovery function '' εψαξα στο ιντερνετ και το συνδεσα στο smart switch για να επαναφερω εκει το λογισμικο , συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη, εγγραφε οτι δεν υποστηριζεται το κινητο μου για το smart switch... με τα πολλα πολλα κατεληξα στο odin3, αφου κατεβασα πολλα firm στο sammobile απο διαφορες χωρες της τελευταιας εκδοσης.. στο odin3 κολλαει συνεχεια στο boot.img... γιατι το κανει αυτο? επισης εχω κατεβασει και το προγραμμα driver samsumg και ο υπολογιστης μου το αναγνωριζει κανονικα το κινητο οταν το συνδεω... εχω ψαξει παντου και δεν εχω βρει καμια λυση... οποιος μπορει ας βοηθησει η να μου πει τι φταιει και το κανει αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα