splash18 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά αν όχι και καλη για εμένα. Έχω ένα αρχείο Excel με κάποια sheets μεσα του όπου το ενημερώνω τακτικά και σήμερα με το που ανοίγω το αρχειάκι μου βγάζει τα παρακάτω μηνύματα. Τι σημαίνουν ? μπορεί να επανέλθει όπως πριν με κάποιο τρόπο ? Μου έχει καταστρέψει τα δεδομένα των sheets και δεν ξέρω γιατι και δεν γνωρίζω πως τα επαναφέρω όπως πριν. σας παραθέτω printscreen τις εικόνες των μηνυμάτων που εμφανίζονται. Μπορεί να φτιαχτεί το πρόβλημα ???????????????????????????????????????
manolis940 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Εσύ τι πάτησες; Κάνε ένα copy του αρχείου σε άλλο φάκελο και άνοιξε το καινούργιο αρχείο. Εκεί μπορείς να κάνεις τα πειράματα σου.
splash18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, manolis940 είπε Εσύ τι πάτησες; Κάνε ένα copy του αρχείου σε άλλο φάκελο και άνοιξε το καινούργιο αρχείο. Εκεί μπορείς να κάνεις τα πειράματα σου. Πατησα κ τις δυο επιλογες αλλα ματαια όμως...η μια δεν το ανοιγει καν και η δευτερη το ανοιγει χωρις λεκτικους χαρακτηρες
masteripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεν έχεις τίποτα "ευαίσθητο" ανέβασε το μπας και ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα