gmts Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Κατά τα άλλα "Audi A1 1.4 122hp s-tronic αποψεις".
panoskatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, gmts είπε Κατά τα άλλα "Audi A1 1.4 122hp s-tronic αποψεις". Για εμένα είναι μια χαρά αυτοκίνητο. Δεν ξέρω γιατι η OP άλλαξε γνώμη, ίσως της ζάλισαν τα συκώτια!! Εγώ με τα 11000 και την παλαιότερα του ίσως έβρισκα ένα κόλλημα. Αλλά αν της αρέσει ας το πάρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.car.gr/20565907-volkswagen-scirocco απο ιδιώτη , οχι από το μαντρα με το colt που λέει 50Κ και έχει 150Κ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
natasaaaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, panoskatos είπε Αφού έχεις γούστο ρε Νατάσα, πως κατέληξες τελικά σε ένα golf? Έχει καλό πάτημα, μόνο αυτό (όπως όλα τα γερμανικά) ιδιαίτερα σχεδιαστικά εδώ και 30 χρόνια είναι ένα αδιάφορο τετράγωνο αυτοκίνητο. Επίσης έχει τα θεματακια του και τις ζημιουλες του. Υπάρχουν τόσο ωραία αυτοκίνητα και με άλογα και θα πας σε golf? Γιατι βρε δεν ειναι ομορφο το golfaki;; Αα εμενα μαρεσει! Βεβαια εννοειται πως γουστα ειναι αυτα.. οσο για θεματακια κ ζημιουλες,πιο αυτοκινητο ειναι αυτο που δεν εχει τιποτα; Κανενα! Ειναι κ λιγο θεμα τυχης ολα αυτα,το εχουμε πει πολλες φορες.. 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Υπάρχουν πολλά 1600 άρια με αρκετά άλογα σπορ.. μερικά πού μου έρχονται Citroen DS3 1600 cc turbo Mini cooper Alfa Romeo MiTo Mitsubishi Colt Seat Leon cupra Renault Mégane coupe Peugeot rally 207 Renault clio gt Απο ολα αυτα που μου αναφερεις,μονο το Mini μαρεσει 2 ώρες πριν, panoskatos είπε https://www.car.gr/14243202-mitsubishi-colt Κάτι τέτοιο ας πούμε, άλογα, ομορφιά, κάμπριο,θα έχεις κάτι ξεχωριστό και θα σου πάει. Μικρό για την πόλη με άγρια διάθεση αν χρειαστεί! Η συγκεκριμένη αγγελία φαίνεται μουφα, το αμάξι θέλω να σου δείξω και τι τιμές παίζουν Δεν μαρεσει το colt καθολου ειπαμε,γουστα ειναι αυτα! 1 ώρα πριν, gmts είπε Κατά τα άλλα "Audi A1 1.4 122hp s-tronic αποψεις". Ναι γιατι γιαυτο ξεκινησα να ρωταω κ με κουβεντες κ συζητησεις ατελειωτες ισως να κατεληξα αλλου.. κ μιας κ ειδα οτι κανεις δεν ειχε εμπειρια με το συγκεκριμενο αμαξι,ειπα να αλλαξω την κουβεντα..
gmts Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δεν μοσχοπούλησε το συγκεκριμένο Audi και ιδίως με το s-tronic. Μόνο σε forum αποκλειστικά για Audi ίσως βρείς πληροφορίες,συμβουλές,ζημιές κλπ.
natasaaaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, gmts είπε Δεν μοσχοπούλησε το συγκεκριμένο Audi και ιδίως με το s-tronic. Μόνο σε forum αποκλειστικά για Audi ίσως βρείς πληροφορίες,συμβουλές,ζημιές κλπ. Αυτο ειναι αληθεια,το βλεπω κ στον δρομο..Λιγα κυκλοφορουν αλλα ισως γιατι ειναι ακριβο για το μεγεθος του,δεν ξερω.. Σε φορουμ audi δεν βρηκα καποιον που να εχει ορεξη να ασχοληθει με το θεμα μου..
gmts Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, natasaaaki said: Αυτο ειναι αληθεια,το βλεπω κ στον δρομο..Λιγα κυκλοφορουν αλλα ισως γιατι ειναι ακριβο για το μεγεθος του,δεν ξερω.. Σε φορουμ audi δεν βρηκα καποιον που να εχει ορεξη να ασχοληθει με το θεμα μου.. Ναι προφανώς λόγω τιμής συγκριτικά με την κατηγορία που ανήκει το συγκεκριμένο. Π.χ. Πήγα να ρωτήσω για το καινούριο μοντέλο με τον κινητήρα 1.0 116hp και άρχιζε απο 21.000. Δεν διαφωνώ για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όπως και του tsi(μιας και είχα στην κατοχή μου). Anyway. Να ΄χαμε να λέγαμε!
natasaaaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gmts είπε Ναι προφανώς λόγω τιμής συγκριτικά με την κατηγορία που ανήκει το συγκεκριμένο. Π.χ. Πήγα να ρωτήσω για το καινούριο μοντέλο με τον κινητήρα 1.0 116hp και άρχιζε απο 21.000. Δεν διαφωνώ για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όπως και του tsi(μιας και είχα στην κατοχή μου). Anyway. Να ΄χαμε να λέγαμε! Κ εμενα μαρεσε παρα πολυ το καινουριο το sportsback που βγαλανε,ειναι απιστευτα ομορφο,για τα γουστα μου παντα αλλα εκανα ενα config στο σαιτ τους (που κ καλα φτιαχνεις εσυ το αμαξι που θελεις) κ μου εβγαλε 25.000€ κ εκει απλα τρομαξα 😱
christopher0016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλά το Colt είναι άσχημο ούτε εμένα μ'αρεσει αλλά το ds3 είναι κουκλί για να μην αρέσει σε κάποιον δεν έχει γούστο 😛
natasaaaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, gmts είπε Ναι προφανώς λόγω τιμής συγκριτικά με την κατηγορία που ανήκει το συγκεκριμένο. Π.χ. Πήγα να ρωτήσω για το καινούριο μοντέλο με τον κινητήρα 1.0 116hp και άρχιζε απο 21.000. Δεν διαφωνώ για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όπως και του tsi(μιας και είχα στην κατοχή μου). Anyway. Να ΄χαμε να λέγαμε! Ποιο tsi ειχες εσυ;
gmts Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Το μικρό το 1.2 με τους 105hp. Στα 7 χρόνια που το είχα στην κατοχή μου δεν παρουσιάσε το παραμικρό και το πάταγα. Όχι κυρία στο δρόμο. Ναί ξέρω λένε διάφορα για καδένες και διάφορα άλλα για τους tsi. Απλά απο στόμα σε στόμα το έχουν μεγενθύνει χωρίς λόγο.Πιστεύω κάπου στην μέση είναι η αλήθεια. Τώρα έχω το fiesta 1.0 125hp ST-Line του 2018. Αργεί λίγο να φουσκώσει το turbo σε σχέση με τον tsi αλλά δίνει σε μεγαλύτερο εύρος στροφών.Είναι και 20 Hp παραπάνω βέβαια.
mechpanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, gmts είπε Το μικρό το 1.2 με τους 105hp. Στα 7 χρόνια που το είχα στην κατοχή μου δεν παρουσιάσε το παραμικρό και το πάταγα. Όχι κυρία στο δρόμο. Ναί ξέρω λένε διάφορα για καδένες και διάφορα άλλα για τους tsi. Απλά απο στόμα σε στόμα το έχουν μεγενθύνει χωρίς λόγο.Πιστεύω κάπου στην μέση είναι η αλήθεια. Τώρα έχω το fiesta 1.0 125hp ST-Line του 2018. Αργεί λίγο να φουσκώσει το turbo σε σχέση με τον tsi αλλά δίνει σε μεγαλύτερο εύρος στροφών.Είναι και 20 Hp παραπάνω βέβαια. Απλά αναπαράγουν μύθους και στερεότυπα... 1
natasaaaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, mechpanos είπε Απλά αναπαράγουν μύθους και στερεότυπα... Ισχυει αυτο που λες..
gmts Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ισχύει mechpanos Για να λέμε όμως την αλήθεια όταν αφορά μεταχ. όποιας μάρκας κι αν είναι, θέλει περισσότερη προσοχή και ψάξιμο 1
Speculoos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, natasaaaki είπε Αυτο ειναι αληθεια,το βλεπω κ στον δρομο..Λιγα κυκλοφορουν αλλα ισως γιατι ειναι ακριβο για το μεγεθος του,δεν ξερω.. Σε φορουμ audi δεν βρηκα καποιον που να εχει ορεξη να ασχοληθει με το θεμα μου.. 26 λεπτά πριν, gmts είπε Ναι προφανώς λόγω τιμής συγκριτικά με την κατηγορία που ανήκει το συγκεκριμένο. Π.χ. Πήγα να ρωτήσω για το καινούριο μοντέλο με τον κινητήρα 1.0 116hp και άρχιζε απο 21.000. Δεν διαφωνώ για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όπως και του tsi(μιας και είχα στην κατοχή μου). Anyway. Να ΄χαμε να λέγαμε! Μην μπερδεύετε το Α1 με το Α3, εσωτερικά η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ φτηνή, φουλ του σκληρού πλαστικού. Μπορεί για πολλούς ειδικά αυτούς που έχουν γαλουχηθεί στα κορεάτικα και στα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα να μην τους ενοχλεί αλλά αντικειμενικά το σκληρό πλαστικό δεν ταιριάζει με πιο ακριβά αυτοκίνητα. Ουσιαστικά το εσωτερικό του Α1 (πλαστικά, ηλεκτρικός/ηλεκτρονικός εξοπλισμός) μοιάζει περισσότερο με ένα αρκετά βασικό polo. Το mini one που έχει παρόμοιους χώρους βγάζει μια πιο ακριβή αίσθηση εσωτερικά, ενός πιο περιποιημένου αυτοκινήτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα