natasaaaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θα ηθελα να παω σε κατι πανω απο 1.600κιβ γιατι τα τελη κυκλοφοριας γδερνουν πρωτον κ δευτερον η συντηρηση τους θα ειναι ακριβη πχ Mercedes .. οσο για τα ποσα λτ καιει στα 100 δεν με πολυ ζοριζει γιατι δεν κανω πολλα χλμ καθημερινα ουτε κ ταξιδια..γιαυτο ειπα οτι θελω ενα αμαξι για το γουστο μου κ μονο,οταν θελω να το «παταω» να το κανω κ να ξερω οτι δεν θα απογοητευτω (ειμαι λιγακι γκαζιαρα απο μικρη ), αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα επαιρνα ενα 250+ αλογα να καιει τα μαλλιοκεφαλα του ε! Νορμαλ θελω σχετικα,μεχρι 150-160hp.. Οσο για τον ογκο που ανεφερε καποιος,μου αρεσει αρκετα κ το Α4 απλα θεωρω πως εκεινο πλεον πηγαινει στην κατηγορια του καθαρα «οικογενειακου» αυτοκινητου κ δεν ειμαι σε τετοια φαση τωρα. Παρεπιπτοντως ομορφη η clc αλλα δεν.. Τι λετε γιαυτο; https://www.car.gr/17124070 απλα μου φαινονται αρκετα τα χλμ γιαυτα τα χρηματα.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από natasaaaki
karaLRS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, natasaaaki είπε Δεν θα ηθελα να παω σε κατι πανω απο 1.600κιβ γιατι τα τελη κυκλοφοριας γδερνουν πρωτον κ δευτερον η συντηρηση τους θα ειναι ακριβη πχ Mercedes .. οσο για τα ποσα λτ καιει στα 100 δεν με πολυ ζοριζει γιατι δεν κανω πολλα χλμ καθημερινα ουτε κ ταξιδια..γιαυτο ειπα οτι θελω ενα αμαξι για το γουστο μου κ μονο,οταν θελω να το «παταω» να το κανω κ να ξερω οτι δεν θα απογοητευτω (ειμαι λιγακι γκαζιαρα απο μικρη ), αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα επαιρνα ενα 250+ αλογα να καιει τα μαλλιοκεφαλα του ε! Νορμαλ θελω σχετικα,μεχρι 150-160hp.. Οσο για τον ογκο που ανεφερε καποιος,μου αρεσει αρκετα κ το Α4 απλα θεωρω πως εκεινο πλεον πηγαινει στην κατηγορια του καθαρα «οικογενειακου» αυτοκινητου κ δεν ειμαι σε τετοια φαση τωρα. Παρεπιπτοντως ομορφη η clc αλλα δεν.. Τι λετε γιαυτο; https://www.car.gr/17124070 απλα μου φαινονται αρκετα τα χλμ γιαυτα τα χρηματα.. τα χιλιόμετρα είναι φυσιολογικά για αμάξι 9 ετών. εσύ πόσα κάνεις με το punto το χρόνο; λίγο υπερβολικό το αμάξι. ομορφότερο το a1. κάτι τέτοιο; https://www.car.gr/20335053-fiat-500-abarth-esseesse
natasaaaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, karaLRS είπε τα χιλιόμετρα είναι φυσιολογικά για αμάξι 9 ετών. εσύ πόσα κάνεις με το punto το χρόνο; λίγο υπερβολικό το αμάξι. ομορφότερο το a1. κάτι τέτοιο; https://www.car.gr/20335053-fiat-500-abarth-esseesse Υπερβολικο στην εμφανιση εννοεις; Α καλα ασε με εμενα,εγω δεν συγκρινομαι με κανεναν νομιζω στα χλμ..κανω πολυ λιγα,να φανταστεις το αμαξι το πηρα με περιπου 45.000χλμ πριν 5 περιπου χρονια κ τωρα εχει 71500 γιαυτο λεω πως η ανησυχια μου δεν ειναι τοσο στο ποσα χρηματα θα δινω στις βενζινες.. Το 500 μαρεσει πολυ το abarth! Και βρηκα ενα κ στην θεσσαλονικη https://www.car.gr/20249417 αυτο. Αλλα δεν ειχε περισσοτερες φωτο δυστυχως..
dimitrisgalatsi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Είχε και ένας γείτονας Audi και μετά από κανα χρόνο τον ειδα με Yaris φαντάσου τι ζημιές πλήρωσε και το ξαποστείλε πάλι στον Παζαρόπουλο
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, natasaaaki είπε Υπερβολικο στην εμφανιση εννοεις; Α καλα ασε με εμενα,εγω δεν συγκρινομαι με κανεναν νομιζω στα χλμ..κανω πολυ λιγα,να φανταστεις το αμαξι το πηρα με περιπου 45.000χλμ πριν 5 περιπου χρονια κ τωρα εχει 71500 γιαυτο λεω πως η ανησυχια μου δεν ειναι τοσο στο ποσα χρηματα θα δινω στις βενζινες.. Το 500 μαρεσει πολυ το abarth! Και βρηκα ενα κ στην θεσσαλονικη https://www.car.gr/20249417 αυτο. Αλλα δεν ειχε περισσοτερες φωτο δυστυχως.. Δεν είναι λίγο επίφοβο να δωσεις 11.000€ για ΦΙΑΤ 9 ετών και μάλιστα ξερόγκαζο 170hp; (Ενστικτωδώς το λέω το παραπανω, δεν έχω κάποιο στοιχείο περί αξιοπιστίας, απλά «my» common sense)... Βασικά με 10000-11000€ παιρνεις παπάδες σε μεταχειρισμένο... Όσο για το 1800cc, είναι (αν δεν κάνω λαθος) 160€ εξτρα το χρόνο, συγκριτικά με ένα 1400... Δεν είναι και τόσο τραγικό... To λέω επειδή αν το «αντέχεις» ανοίγουν πολλές πόρτες για οχήματα που ευχαριστιέσαι να οδηγεις πηγαίνοντας και «αρχοντικά» και όχι μονο στην τσίτα... Παίζει ρολο και η ηλικία σου βέβαια, αν είσαι 20-30 σε φαση «τα μυαλά στα κάγκελα» (δεν κατακρίνω, πέρασα και εγω απο αυτη τη φαση 😛 ), οκ λογικό το abarth... αν και τα 9 λίτρα τα καίει στην πόλη 1
dimitrisgalatsi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, natasaaaki είπε Δεν θα ηθελα να παω σε κατι πανω απο 1.600κιβ γιατι τα τελη κυκλοφοριας γδερνουν πρωτον κ δευτερον η συντηρηση τους θα ειναι ακριβη πχ Mercedes .. οσο για τα ποσα λτ καιει στα 100 δεν με πολυ ζοριζει γιατι δεν κανω πολλα χλμ καθημερινα ουτε κ ταξιδια..γιαυτο ειπα οτι θελω ενα αμαξι για το γουστο μου κ μονο,οταν θελω να το «παταω» να το κανω κ να ξερω οτι δεν θα απογοητευτω (ειμαι λιγακι γκαζιαρα απο μικρη ), αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα επαιρνα ενα 250+ αλογα να καιει τα μαλλιοκεφαλα του ε! Νορμαλ θελω σχετικα,μεχρι 150-160hp.. Οσο για τον ογκο που ανεφερε καποιος,μου αρεσει αρκετα κ το Α4 απλα θεωρω πως εκεινο πλεον πηγαινει στην κατηγορια του καθαρα «οικογενειακου» αυτοκινητου κ δεν ειμαι σε τετοια φαση τωρα. Παρεπιπτοντως ομορφη η clc αλλα δεν.. Τι λετε γιαυτο; https://www.car.gr/17124070 απλα μου φαινονται αρκετα τα χλμ γιαυτα τα χρηματα.. Με τόσα χιλιόμετρα δεν θα δινα πάνω από 3000 ευρώ γιατί σε κανα χρόνο θα ήθελε και καινουρια μηχανή κάπου στο Ασπρόπυργο κάνουν ανακύκλωση έκει σίγουρα θα ήταν χρήσιμο
natasaaaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Δεν είναι λίγο επίφοβο να δωσεις 11.000€ για ΦΙΑΤ 9 ετών και μάλιστα ξερόγκαζο 170hp; (Ενστικτωδώς το λέω το παραπανω, δεν έχω κάποιο στοιχείο περί αξιοπιστίας, απλά «my» common sense)... Βασικά με 10000-11000€ παιρνεις παπάδες σε μεταχειρισμένο... Όσο για το 1800cc, είναι (αν δεν κάνω λαθος) 160€ εξτρα το χρόνο, συγκριτικά με ένα 1400... Δεν είναι και τόσο τραγικό... To λέω επειδή αν το «αντέχεις» ανοίγουν πολλές πόρτες για οχήματα που ευχαριστιέσαι να οδηγεις πηγαίνοντας και «αρχοντικά» και όχι μονο στην τσίτα... Παίζει ρολο και η ηλικία σου βέβαια, αν είσαι 20-30 σε φαση «τα μυαλά στα κάγκελα» (δεν κατακρίνω, πέρασα και εγω απο αυτη τη φαση 😛 ), οκ λογικό το abarth... αν και τα 9 λίτρα τα καίει στην πόλη Ειναι λιγο υπερβολικο το φιατακι,αυτο ειναι αληθεια.. το budget μου με την προυποθεση οτι θα πουληθει το punto που εχω στην τιμη που θελω,δεν θα ηθελα να ξεπερασει τις 10000€,εκτος αν ειναι κατι τοσο τελειο κ μπορεσω να δωσω κ 11000.. οσο για τα κιβηκα ναι οκ μια φορα τον χρονο τα πληρωνουμε οποτε ισως κ να μπορεσω να ανταπεξελθω σε αυτο..βεβαια ειναι κ τα τεκμηρια λιγο που με προβληματιζουν αλλα απο την αλλη εαν ειναι 10ετιας τοτε θα ειναι οκ νομιζω. τι αμαξι θα προτινες δηλαδη με μαξ 11000 πανω απο 1.600 κιβικα; Πληροφοριακα ειμαι πανω απο 30 και κατω απο 40 2 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε Με τόσα χιλιόμετρα δεν θα δινα πάνω από 3000 ευρώ γιατί σε κανα χρόνο θα ήθελε και καινουρια μηχανή κάπου στο Ασπρόπυργο κάνουν ανακύκλωση έκει σίγουρα θα ήταν χρήσιμο Σε τι ακριβως αναφερεσαι; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από natasaaaki
dimitrisgalatsi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, natasaaaki είπε Ειναι λιγο υπερβολικο το φιατακι,αυτο ειναι αληθεια.. το budget μου με την προυποθεση οτι θα πουληθει το punto που εχω στην τιμη που θελω,δεν θα ηθελα να ξεπερασει τις 10000€,εκτος αν ειναι κατι τοσο τελειο κ μπορεσω να δωσω κ 11000.. οσο για τα κιβηκα ναι οκ μια φορα τον χρονο τα πληρωνουμε οποτε ισως κ να μπορεσω να ανταπεξελθω σε αυτο..βεβαια ειναι κ τα τεκμηρια λιγο που με προβληματιζουν αλλα απο την αλλη εαν ειναι 10ετιας τοτε θα ειναι οκ νομιζω. τι αμαξι θα προτινες δηλαδη με μαξ 11000 πανω απο 1.600 κιβικα; Πληροφοριακα ειμαι πανω απο 30 και κατω απο 40 Σε τι ακριβως αναφερεσαι; Στο γκολφ
karaLRS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Δεν είναι λίγο επίφοβο να δωσεις 11.000€ για ΦΙΑΤ 9 ετών και μάλιστα ξερόγκαζο 170hp; (Ενστικτωδώς το λέω το παραπανω, δεν έχω κάποιο στοιχείο περί αξιοπιστίας, απλά «my» common sense)... Βασικά με 10000-11000€ παιρνεις παπάδες σε μεταχειρισμένο... Όσο για το 1800cc, είναι (αν δεν κάνω λαθος) 160€ εξτρα το χρόνο, συγκριτικά με ένα 1400... Δεν είναι και τόσο τραγικό... To λέω επειδή αν το «αντέχεις» ανοίγουν πολλές πόρτες για οχήματα που ευχαριστιέσαι να οδηγεις πηγαίνοντας και «αρχοντικά» και όχι μονο στην τσίτα... Παίζει ρολο και η ηλικία σου βέβαια, αν είσαι 20-30 σε φαση «τα μυαλά στα κάγκελα» (δεν κατακρίνω, πέρασα και εγω απο αυτη τη φαση 😛 ), οκ λογικό το abarth... αν και τα 9 λίτρα τα καίει στην πόλη ότι και να δώσει σε ένα αμάξι 9 ένα φόβο τον έχει. τι ακριβώς παπάδες παίρνεις στα 11.000;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, natasaaaki είπε Τι λετε γιαυτο; https://www.car.gr/17124070 Αυτοί που λέγανε μακρια από αγγελίες με θαυμαστικά τι έγιναν; Φιλη natasaaaki προφανώς δεν έδωσες σημασία σε αυτους που σου ειπαν οτι είσαι σε εντελώς λάθος φόρουμ. Καλη συνέχεια και καλοταξιδο ότι πάρεις.
cpgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ παντως φθηνο με "πολλα" αλογα , σε καλη κατασταση και λιγα εξοδα συντηρησης δε προκειται να βρεις... σε κατι απο ολα θα πρεπει να συμβιβαστεις...εγω θα κοιτουσα κατι σε swift sport, 500 αμπαρθ, ..αυτοκινητα πολης με "νευρα".. Γενικα πολης αμαξια ομως γιατι με τις ακριβες μαρκες θα εχεις ακριβα εξοδα συντηρησης.. δεν αξιζει να τα δωσεις εκει τα λεφτα σου.. Η παρε ενα ποιοτικο παλιο και "φτιαξτο" οπως θες Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από cpgr 1
natasaaaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτοί που λέγανε μακρια από αγγελίες με θαυμαστικά τι έγιναν; Φιλη natasaaaki προφανώς δεν έδωσες σημασία σε αυτους που σου ειπαν οτι είσαι σε εντελώς λάθος φόρουμ. Καλη συνέχεια και καλοταξιδο ότι πάρεις. Εδωσα πολυ μεγαλη σημασια φιλε jmmys,ασχετα εαν δεν το ανεφερα καπου. Ειτε τα αρνητικα ειτε τα θετικα σχολια ειτε το οτιδηποτε, ολα βοηθουν καπου Σευχαριστω πολυ παντως! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από natasaaaki
TheGrisGrisMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, natasaaaki είπε Και εγω την ιδια απορια εχω.. Επειδή μπαίνουμε στο υποκειμενικό, (δλδ κάτι που είναι «πάπας» για εμένα, δεν είναι «παπάς» για κάποιον άλλο, με διαφορετικες ανάγκες/γούστα/κλπ), δεν θελω να προτεινω κάτι συγκεκριμένο γιατί θα γίνει μύλος... (αν και ήδη έκανα μια πρόταση). Σίγουρα παντως μπορεις να βεις κάτι με καλύτερο value απο φιατ αμπαρθ δεκαετιας. Προσωπική άποψη αυτό. Το νόημα είναι ότι οι επιλογές είναι πολλές, όποτε ψαξτο, ειδικά αν ανεβεις κυβικά. Το σημαντικό για να κανεις σωστη επιλογή είναι να οδηγήσεις τα μοντέλα, όποτε βρες μάντρες με μοντέλα που σε ενδιαφερουν και τουλάχιστον δες τα απο κοντα και ιδανικα οδήγησε τα, για να μπορεις να αποφασισεις σωστα...
natasaaaki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Επειδή μπαίνουμε στο υποκειμενικό, (δλδ κάτι που είναι «πάπας» για εμένα, δεν είναι «παπάς» για κάποιον άλλο, με διαφορετικες ανάγκες/γούστα/κλπ), δεν θελω να προτεινω κάτι συγκεκριμένο γιατί θα γίνει μύλος... (αν και ήδη έκανα μια πρόταση). Σίγουρα παντως μπορεις να βεις κάτι με καλύτερο value απο φιατ αμπαρθ δεκαετιας. Προσωπική άποψη αυτό. Το νόημα είναι ότι οι επιλογές είναι πολλές, όποτε ψαξτο, ειδικά αν ανεβεις κυβικά. Το σημαντικό για να κανεις σωστη επιλογή είναι να οδηγήσεις τα μοντέλα, όποτε βρες μάντρες με μοντέλα που σε ενδιαφερουν και τουλάχιστον δες τα απο κοντα και ιδανικα οδήγησε τα, για να μπορεις να αποφασισεις σωστα... Σευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Μαλλον παω προς Golf 5 ή 6 ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα