kayato Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια εσεις τι προτεινετε ασφαλεια μεσω ιντερνετ η με ασφαλιστη(μεσαζοντα)?
oikonikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν εχεις κανα φίλο/φιλη γνωστο , συγγενή ασφαλιστή πηγαινε εκει για να τον βοηθήσεις. Περιπου απο Ενα 1600αρι ενας ασφαλιστής βγαζει 25 περιπου Ευρώ το χρόνο Αν δε γνωριζεις κάποιον κανε απο το ιντερνετ Διαφορες δε θα βρεις απο αποψη εξυπηρέτησης... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από oikonikos
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε ασφαλιστες αλλα και σε internetικες ασφαλειες. Θελει προσοχή τι σου πουλανε ποσο το πουλανε και αν το χρειαζεσαι . Βασικο η ασφαλιστικη να μετεχει στον φιλικο διακανονισμο. 1
panoskatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πάντα είναι καλύτερο να έχεις έναν ασφαλιστή. Το ιντερνετικο μπορεί να σου έρχεται λίγο φθηνότερο αλλά είναι απρόσωπο. Αν έχεις ασφαλιστή έχεις άμεση επαφή για ότι απορίες έχεις ή ότι σου συμβεί. Σου βγάζει και την ασφάλεια ακόμα και αν δεν έχεις χρήματα εκείνη την στιγμή. Σε ειδοποιεί πότε λήγει. Μια φορά δοκίμασα ιβτερνετικα στην μεγαλύτερη ασφαλιστική και την επόμενη φορά έφυγα τρέχοντας και επέστρεψα στον ασφαλιστή μου.
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν υπάρχει πλέον λόγος να πας σε μεσάζοντα. Εκτός αν του έχεις υποχρέωση
kayato Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν υπάρχει πλέον λόγος να πας σε μεσάζοντα. Εκτός αν του έχεις υποχρέωση Σε περίπτωση ατυχήματος η ανταπόκριση ειναι παρόμοια???
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kayato είπε Σε περίπτωση ατυχήματος η ανταπόκριση ειναι παρόμοια??? Καμία απολύτως διαφορά. Τουναντίον η Hellasdirect που έχω εγώ βγάζει αποζημιώσεις και κλείνει το φάκελο εντός 48 ωρών. Για μπλέξε με καμία «μεγάλη ασφαλιστική» να δεις για ποτέ οι 48 ώρες γίνονται 48 ημέρες....(παθών)! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα