iwoof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Άνοιξα ένα παλιό dell inspiron 1520 για να αλλάξω την θερμοαγώγιμη και κατά λάθος έσπασα μια από τις επαφές που συνδέονται στην μητρική (βλ. φωτό). Τώρα το καλώδιο που κουμπώνει εκεί έχει μια επαφή λιγότερη με την μητρική. Δυστυχώς ο υπολογιστής είναι ακόμα σε χρήση και πλέον δεν ανάβει. Ξέρετε αν κάποιος μπορεί να το επισκευάσει αυτό; Έχω κρατήσει το κομματάκι που έσπασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
sil_unique Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το καλώδιο που κουμπώνει εκεί που πηγαίνει; Εκεί που έχει σπάσει έχει καταστραφεί και ένα πινάκι; Δεν φαίνεται αλλά κρίνοντας σπό το αριστερό μέρος πρέπει να είχε.
iwoof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το καλώδιο αυτό μάλλον είναι από την οθόνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει καταστραφεί ένα πινάκι, έχει μείνει πάνω στο πλαστικό κομματάκι που έσπασα. Με κολλητήρι μπορεί να φτιαχτεί; 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, iwoof είπε Το καλώδιο αυτό μάλλον είναι από την οθόνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει καταστραφεί ένα πινάκι, έχει μείνει πάνω στο πλαστικό κομματάκι που έσπασα. Με κολλητήρι μπορεί να φτιαχτεί; Ναι, σχετικά άνετα. Στην τελική θα δουλεύει σε εξωτερική οθόνη.
iwoof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ξέρεις κάποιον που κάνει τέτοιες επισκευές; (στην Αθήνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα