Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία σειρα ήταν και Το Νησί, αλλά νομίζω ότι έπεσαν έξω. Ακριβή παραγωγή λίγα έσοδα.

Αξιόλογες σειρές επίσης: 10η Εντολή,  Κόκκινος κύκλος

Επεξ/σία από *Kopanos*
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NiVa013 είπε

Ταλέντα έχουμε και έχει τύχει να γνωρίσω μερικά, αλλά όταν όλα ξεκινάν από την Αθήνα και πρέπει να μπεις στο δικό τους κύκλωμα που δεν έχει καμιά σχέση με όλο αυτό τότε πως να τους ανακαλύψεις και να φανούν?

απο την αλλη ομως Λανθιμος και Ηλιαδης κανουν καριερα στο εξωτερικο, ενω ξεκινησανε απο Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

opel με πόσοοοοο;

3 λεπτά πριν, KilliK είπε

απο την αλλη ομως Λανθιμος και Ηλιαδης κανουν καριερα στο εξωτερικο, ενω ξεκινησανε απο Ελλαδα.

δηλαδη σε γεμιζει και σενα το put the kot down ενα πραμα;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

καλυτερες σειρες που επιασαν κιολας στον κοσμο παρα το ιδαιτερο χιουμορ του.

Η καλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ σειρά για μένα αυτή τη περίοδο είναι το Η ζωή εν τάφω στην ΕΡΤ.

Αλλά κάνει μόνο 4%, αν ήταν αγώνας superleague μια χαρά τη βρίσκουν την ΕΡΤ στο τηλεκοντρόλ.

Άλλη αξιόλογη σειρά είναι το Ου φονεύσεις στο Open αλλά κάνει μόνο 7%.

Γενικά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος στην Ελλάδα έχει εμποτιστεί με γερές δόσεις σαπουνόπερας, και ελληνικών, τύπου Τατουάζ και τούρκικων.

Αυτά θέλει να δει ο κόσμος αυτά βγάζουν τα κανάλια.

Από ότι καταλαβαίνω το Σ'αγαπώ μ' αγαπάς είναι ένα τεστ για αυτό και το έχουν δωρεάν στο Youtube κι όχι στη πλατφόρμα.

Επειδή έχω και Cosmote μια ελληνική σειρά που περιμένω με ενδιαφέρον είναι το Έτερος Εγώ που θα βγάλουν του χρόνου.

https://www.athinorama.gr/tv/article/o_eteros_ego_ginetai_tileoptiki_seira-2532799.html

Βασικά η Cosmote σκοπεύει να βγάλει πολλές ελληνικές σειρές.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/23805-sti-mythoplasia-bainei-dynamika-i-cosmote-tv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...