Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα όσοι έχετε το συγκεκριμένο ποντίκι μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι κάνει το παρακάτω και σε εσάς; Εμένα πέραν του ήχου κουδουνίστρας μου δημιουργεί και μια αίσθηση όταν το κρατάω σαν κάτι να έχει ξεκολλήσει από μέσα και κρατάει μια πολύ μικρή αντίσταση όταν το πάω πέρα δώθε.

 

Δημοσ.

Κάποιος από σας που παραλάβατε; Αν είναι ελαττωματικό να το γυρίσω ρε παιδιά


 @Pepemakis @ppetros @anonik @iml
 @john_shadow @Cosworth11 @GIS @takjar
 
@Ίων Δραγούμης @snik @poulaki1993 @Dunyas 
@akisgd @lefman07 @kafegeo @Rm.Geko @riku
 @pantelikas @majnun  --> απολοζίς για τα μένσιο 

Δημοσ.

Έχω 2 Mx Master 2s, ένα για το σπίτι κι ένα για τη δουλειά. Το πρώτο μού είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το βίντεο και δεν μπορούσα να το λειτουργήσω. Είδα σε κάποια ξένα φόρουμς μια εύκολη λύση, χτύπα το ελαφρά με τη μύτη πάνω σε μια μαλακή επιφάνεια ή στο πόδι σου μπας και ξελασκάρει ο τροχός από μέσα. Εγώ βρήκα πιο εύκολο να το κρατήσω στον αέρα και να του κάνω μια απότομη κίνηση τινάγματος προς τα κάτω και μπορώ να πω ότι έφτιαξε. Η μόνη μλκία είναι ότι αν το γυρίσω ανάποδα μπορεί να ξαναρχίσει τα ίδια, οπότε το προσέχω.

Να ξέρεις πάντως ότι έστω και λίγο throttling θα το κάνει εσωτερικά της ροδέλας ( και το καινούργιο μου στη δουλειά το κάνει ελαφρώς), έχει απαντήσει η logitech ότι είναι φυσιολογικό, απλά δε θα έχει καμιά σχέση με το τωρινό αίσχος που αντιμετωπίζεις όπου κυριολεκτικά κολυμπάει πέρα-δώθε.

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ και για την απάντηση και για το tip @Cloud_7!
Ο θόρυβος δεν αποτυπώνεται καλά στο βίντεο είναι ακόμα μεγαλύτερος και είναι σε φάση ότι το βάζεις στο μυαλό σου όπως το τικ-τοκ του ρολογιού και σε αποσπάει-εκνευρίζει.. :P 
Είναι το δεύτερο που πήρα και κάνει τα ίδια και χειρότερα, για ποντίκι ναυαρχίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες δεν το βρίσκω "φυσιολογικό".

Επεξ/σία από Kenny McCormick
Δημοσ.

Αν το κουνάω έτσι κάνει τέτοιο ήχο. Σαν κάτι να είναι εκτός θέσης εσωτερικά.

Κάτι που δεν έχει το original mx master.

Παρόλα αυτά δε μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα εν λειτουργία.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενα + του 2 είναι  οτι συνδεεται πιο γρήγορα όταν ανοίγω τον υπολογιστή. Άλλο ότι όντως δε ξεβάφει όπως το 1

Το - ότι δε φαίνεται εξίσου στιβαρό.

Πάντως θα σου έλεγα να μη προβληματιστείς περαιτέρω. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε

Ευχαριστώ και για την απάντηση και για το tip @Cloud_7!
Ο θόρυβος δεν αποτυπώνεται καλά στο βίντεο είναι ακόμα μεγαλύτερος και είναι σε φάση ότι το βάζεις στο μυαλό σου όπως το τικ-τοκ του ρολογιού και σε αποσπάει-εκνευρίζει.. :P 
Είναι το δεύτερο που πήρα και κάνει τα ίδια και χειρότερα, για ποντίκι ναυαρχίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες δεν το βρίσκω "φυσιολογικό".

 

1 ώρα πριν, Kenny McCormick είπε

Μάλλον θα το επιστρέψω καθώς είδα τη λύση για να διορθωθεί το μάλλον κατασκευαστικό αυτό λάθος και τρόμαξα!
Εδώ η προτεινόμενη λύση -> https://community.logitech.com/s/question/0D55A00007DZyVESA1/mx-master-2s-scroll-wheel-seems-loose

Επειδή πέρασα και ΄γώ τη φάση της κουδουνίστρας, ξέρω πώς είναι να σε πιάνει η καρδιά σου κάθε φορά που το μετακινείς και προφανώς είναι αδύνατον να το λειτουργήσεις έτσι. :P Αν δεν είχα βρει λύση με το τιπ που περιέγραψα σίγουρα θα το επέστρεφα, μιλάμε και για 80 ευρώ ποντίκι. Τα χειρουργεία πάντως καλό είναι να γίνονται αν το πρόβλημα παρουσιαστεί μετά τη λήξη της εγγύησης, ακόμη και να γνωρίζεις είναι αμαρτία να τη χάσεις. Δεν το συζητώ ότι έτσι δεν το κρατάς.

Επίσης, νομίζω πως το λινκ αναφέρεται πιο πολύ σε ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα του 2s (δε γίνεται κατανοητό στο συγκεκριμένο) κατά το οποίο η ροδέλα τίθεται σε μια κατάσταση μεταξύ ελεύθερου και κανονικού scroll με συνέπεια να μην μπορείς να έχεις κανένα από τα δύο, αν διαβάσεις πόσο συχνό είναι το φαινόμενο σε ξένα φόρουμς θα τρομάξεις (πολύ πιο συχνό από το δικό μας). Προφανώς και υπάρχουν μεγάλες κατασκευαστικές αστοχίες σε αυτό το τρωκτικό και την ευθύνη φέρει η logitech. Έχασε ευκαιρία να βγάλει το απόλυτο video editing ποντίκι κάνοντας και πισωγύρισμα στα υλικά κατασκευής.

Ίσως να σκεφτείς και την αντικατάστασή του με το μικρό του αδελφάκι το Anywhere 2s που επίσης είναι στην κατοχή μου, αν δε σε ενοχλεί το μικρό μέγεθος. Προσωπικά το θεωρώ ανώτερο κι έχει επιπλέον αριστερή και δεξιά κίνηση στη ροδέλα (που είναι πολύ πιο στιβαρή και σταθερή χωρίς να τρεμοπαίζει όταν την κουνάς) πράγμα το οποίο σημαίνει +8 επιπλέον πλήκτρα αν θέσεις εκεί gestures! Πόσο μυαλό ήθελε άραγε να είχαν βάλει αυτήν ακριβώς τη ροδέλα και στο Master, είναι να χτυπάς το κεφάλι σου που δεν την έχει.

 

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...